Diskuze: Lodě a designy

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem |Oromë|, 14/6/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Já neprudím, znám postupy. V hangáru z popisu vyčtu kulový, kolik schopnost bere, v jakém perimetru. Proto také píšu o radu z praktického použití koupené lodě :D. Z prstu si to nevycucáš, že. Jinak skvělý postup BP, nejdříve do hangáru, za dva dny FAQ, potom prodej, potom oprava hry. Některá oddělení jsou hold napřed.
    Když jsem si pročetl schopnosti, pro PvE server a můj způsob hraní nepoužitelná loď, takže díky BP, ode mě platbu nečekej...

Naposledy upraveno: 13/9/23
    -baghira2- tohle ocenil(a).
  2. ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®►, ze zvědavosti jsem si koupil permici a Basilisk, protože podle popisu vypadaly ty schopnosti velice dobře, bohužel za sebe musím říct, že po chvíli létání mě nijak nenadchla a spíš zklamala.

Momentálně na ni nejsou žádné moduly, takže mi to připomíná spíš létání se základním Golíkem + ty dvě schopnosti a jinak nic navíc.

K těm schopnostem
    - Zvýšená srdnatost se dá použít i solo, funguje to trochu jako ta schopnost u lodi Holo, prostě ti to na 30 sekund zvýší poškození. Tady bych se ale zeptal vedení, jestli se v případě PvP ty dva bonusy sečtou, tj. jestli je to poškození hráčům vyšší zároveň o těch 5 % celkového i 5 % PvP. Jako taková pomocná schopnost celkem ujde.

- Škodlivá mlhovina se sice tváří velmi dobře, ale ve skutečnosti mi nepomohla v PvP (alespoň v akci Galaktický svár) ani trochu. Létáme v Darkorbitu, kde dominují lodě s extrémním poškozením, rychlostí a ZB. Jít proti takovým s lodičkou bez modulů a navíc se snažit použít schopnost, která dává sice AOE poškození, ale i při maximálním pobytu hráče jen 24,000 / s je nesmyslné (tj. teoreticky celkem 240,000 - což spoustu dnešních lodí ani nepocítí - a vlastně ani tolik ne, protože těch 24,000 dává až na 5. úrovni, čili jen za posledních 5 vteřin udělá poškození 120.000. Bídné...). Navíc, na rozdíl od Cyborgovy singularity, mi přišlo, že schopnost nebere přímo ZB, ale bere to i se štítem (ale mohlo se mi to jen zdát, s Basiliskem momentálně v PvP nejde vydržet déle než 5 vteřin, opět prosím o upřesnění z vyšších míst). Jo, a dá se skutečně použít jen v PvP, takže to ani není sežehnutí jako u Solaris (+) a na PvE to nevyužijete.

Mám pocit, že do hry přidali dalšího Disruptora - loď která se objevila z ničeho nic, ale na mapách na ni vůbec nenarazíte, protože její schopnosti byly těžkopádné a jinde než v PvP nevyužitelné.

Ať si Basiliska každý zhodnotí sám, ale za mě, alespoň v tuto chvíli, rozhodně ne. Když se mi podaří do budoucna získat moduly, tak možná, ale pokud nějak masivně nezlepší tu jeho schopnost škodlivá mlhovina, tak se na ni bude jen prášit v hangáru, protože to poškození je na 1. úrovni opravdu málo a žádný hráč ani b0t vám v tom mraku prostě déle nezůstane.

Já budu dále létat se svou oblíbenou Mimesis.

Naposledy upraveno: 15/9/23
  3. Comander2023, jistě že za uridium , loď mě zajímala jen jako pokus a dávat za to peníze fakt nebudu. Navíc, dávat BP peníze ve stavu, v jakém Darkorbit v jednom kuse je, mi přijde jako plýtvání. Plus verzi bych zatím nechal mimo diskusi, zatím nefunguje pořádně ani normální verze.

4. 123zelenina, děkuji ti za popis lodě a schopností ve skutečné hře. Sehnal si ji i jeden z mého klanu na serveru PvE, kde ji fakt využije. Holt nečtou lumpové, ale hrají furt :D a rukama.

5. stonexx

stonexx User

Dobrý večer, neviete mi náhodou povedať, že kedy bude k dispozícií kúpa Orcusa? Ďakujem

6. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

stonexx dopředu to bohužel nevíme. Musíš sledovat hlavní stránku a akce, kdy se objeví možnost Orcus získat.
    Na jaře se dala získat i z bitevní permanentky za 30 klíčů. FAQ - Galaktický Svár 04/23

7. Mám dotaz.
    Vyrobil jsem si solaris plus, že s ní budu dělat cuby.

Chtěl bych se zeptat jestli někdo má tuto loď a jak nastavit konfiguraci této lodi (1. , 2.).

Dal jsem full speed v jedné konfiguraci, ale mám rychlost 596.

Jak to máte nastavené prosím, mě přijde dost pomalá ve srovnání s jinými plus loděmi. Nebo jak štíty.

Dotaz zní jak nastavit konfigurace u této lodi :):)

Děkuji...moc mi to pomůže.

Sdílet tuto stránku