Diskuze: Maximální DMG

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Neya, 22/11/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. coroner

coroner User

V montáži jsou nové, rozkvetlé kalašnikové F5. (lepší než F 35:)) Bude update informačního bulletinu?

2. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

coroner - ano bude, ale prisli informacie bez prekladu, takze hned ako budem mat cas, tak to prelozim a vyhodim na forko.

3. coroner

coroner User

4. Punisher

coroner - uz som to prelozil a je to na forku. No asi ta sklamem, ale nie su lepsie nez prometheusky. Vo FAQ je uvedene, ze ma vacsi dmg nez prometheuska, keby sa neberie do uvahy jej bonus, ale bonus prometheusky je vacsi. Ale aj tieto lasery maju urcite bonusy, hlavne na PVP su velmi dobre.

5. neneman321

neneman321 User

Takže jsou dobré jen na pvp ? ale na pve kde hraju asi njc, takže si nechám prometheusky tedy, mě lov a pvp vůbec nebere, ostatně právě proto jsem přešel hrát na pve server a měl klid od lovců.

6. Punisher

neneman321 - tak bonusy maju zamerane na PVP dmg a spomalenie hraca. Cize pokial ta PVP nezaujima, tak tieto lasery ti velmi v PVE nepomozu oproti inym.

7. neneman321

neneman321 User

Punisher díky za info, alespoň nemusím utrácet miliony Urka za laser co nemá bonusy na pve.

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tohle ocenil(a).
  8. Punisher

neneman321 - zamalicko.

LIFT-TO-HELL-3 - tak pusat plus s modulom na rychlost je velmi rychla, ale zeby sa nedala vobec naklliknut, to sa mi nestalo este. Mozno ak ti hra lagovala, tak vtedy to moze byt problematickejsie, pretoze kym ty kliknes na miesto, kde predtym bola, ona je medzitym na inom mieste uz proste. Podobne ako uber protegity alebo interceptory moze byt za letu obtiaznejsie nakliknut.

Tess tohle ocenil(a).
  9. citacia zmazana
    Dík - ale....Ne mám na mysli - střílela npc a prostě o pár cm na mapě cukala z leva do prava.nahoru dolu.jako by byl nějaký modul v lodi co komlikuje nakliknutí .já to zkoušel myší u sebe rychle pohybovat lodí ale tak rychle to nešlo.chtěl jsem poslat na nick dotaz hráči,ale v seznamu top hráčů nebyl.hledal jsem do umístnění do pořadí 2000 místo,ale nick jsem nenašel

Naposledy upraveno moderátorem: 4/8/25
  10. neneman321

neneman321 User

LIFT-TO-HELL-3 to co popisuješ sedí krásně na program, ten buď takhle cuká při střelbě npc nebo dělá kolečka, ale to už je zase úplně jiné téma.

11. Punisher

LIFT-TO-HELL-3 - predosli prispevok sa necituje, citaciu som ti zmazal.
    Nieco podobne sa mi stalo tiez v noci, chcel som skusit nakliknut Pusat plus, ktory strielal nejakeho hraca a neslo to hned, az ked zastala. Bolo to na BL mape a tam to zvykne obcas lagovat, mozno kvoli privelkemu poctu programov na mape, to netusim. Zalezi samozrejme aj na tom, aky kruh nakliknutia dana lod ma, niektore maju vacsi, niektore mensi. Napriklad Citu nie je narocne nakliknut. A ako som povedal, ak dochadza k lagom na mape, tazsie sa naklikava lod, lebo v podstate uz nie je na tej pozicii, kam kliknes, ale presunie sa inde.

Tess tohle ocenil(a).