Diskuze:Nový systém montáže a upgradů

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Arya, 30/10/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Ty jo, to je vostrý. Že by se ten rytmus někdy za poslední 3 toky změnil, jsem si teda nevšim. Já se k hodině upgradů dostanu tak 3x za rok s tím, že to musím třeba 3 tejdny plánovat :-D Skvělá zpráva, to nemůžu říct. Když to není pravidlo, mohla by tahle sleva bejt jednou za kvartál třeba ve středu. Zeptáte se?

2. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

Delta-7925H ty jsi si nevšiml já ano, protože dopisuju kalendář. Proto jsem to i řešila a dostala jsem takovou odpověď. Kalendář se plánuje vždy na ten měsíc no. Proto je vždy důležité kalendář sledovat a nespoléhat se na 14 denní interval. :)
    Promiň, ale ptát se už nebudu, protože stejně na své (vaše) otázky nedostanu odpověď. :(

3. Protože drtivou většinu pátků večer v roce jsem v háku, mám to v Google kalendáři a teda do dneška mi to fungovalo :-D
    Ale že se nezeptáš, je škoda. Třeba to tam nikoho zatím nenapadlo. Já si teda myslel, že právě s těmahle věcma hejbat neumí a proto to jede automaticky... Jsem překvapenej, že umí.

4. ZOHAN

ZOHAN User

Tess, no, každopádně uvidíme v 19:00, protože už se toto stalo, že se hodinka spustila neplánovaně a naopak. A to i opakovaně až do půlnoci každou hodinu.;)

5. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

Delta-7925H já bych se ráda zeptala, ale když jsou mé dotazy ignorované, tak to ztrácí smysl. :(

ZOHAN jasný uvidíme co bude. Poslední dobou opravdu miluju momenty překvapení a nečekaných změn.:rolleyes::D