Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ZOHAN

ZOHAN User

Počkej až skončí spinely a jako mávnutím kouzelného proutku se to opraví.
    Jen by mou osobu zajímalo, jestli už tuto každodenní anomálii taky někdo kompetentní nahlásil centrále BP.
    Jo on je vlastně pátek a v BP se nepracuje zase.

2. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

ZOHAN - v piatok sa pracuje v BP. Ano problemy boli nahlasene, ale zial je dost vela problemov a postupne jeden po druhom sa odstranuju.

3. nero3

nero3 User

Ahoj

dnes jsem dal "warp" lodě... z pirátu na 1-8 což proběhlo OK a daná loď se objevila na 1-8.. následně jsem se odhlásil abych loď vybavil. Po novém přihlášení do hry jsem se objevil na mapě 1-1...........takže musím znovu přeletět na 1-8 po všech mapách a nebo použít CPU skoku.

Zřejmě to je nějaká chyba... protože zatím loď po warpu vždy zůstala na mapě kam byla warpnuta. Tedy takto to fungovalo několik let

4. Nuimi

Nuimi User

Co se týče captcha.

Vypadá to že tam máte vícero problémů.
    Protože je složitý se dostat do souborů vaší strany.
    Problémy co se týčí webove aplikace by mohli spočívat ve špatné kombinaci scriptů. Zkusila bych aktualizovat knihovnu recaptcha a k tomu, quant.js (tato chyba by mohla být vázána na jquery).
    Dále bych zkontrolovala tokeny, které se posílají captche v jsonu a možná bych zkusila prodloužit timout captchy

Naposledy upraveno: 13/11/20
  5. Punisher

Nuimi - dal som to na posudenie a posunutie vyssie k vyvojarom. Dakujeme za napady, ale rad by som sa spytal, ako je to mozne, ze pred par hodinami si pisal/a, ze si Developerka a v zenskom rode napisal/a post a za par hodin napises dalsi post, ktory je v muzskom rode?

Ked upravis prispevok, stale vidime, co dana osoba upravila. A aj hraci vidia, ze bol prispevok upraveny.

6. .MIK.

.MIK. User

nefunguje montaž -vubec se nenačte

7. *Firefox1*

*Firefox1* User

Mě taky nejde na Klientu : montáž ani kontakty i kalendář se nezobrazuje a formace srdce snad až na podesáté naskočí ale aukce je funkční
    Ps. kontakty a kalendář mi naskočil na M 2-5 :eek:

Naposledy upraveno: 13/11/20
  8. Alyctro

Alyctro User

bola na tot reakcia ,? lebo mne to stale nejde.

9. zdarec1234

zdarec1234 User

To je zvláštní. Mně funguje kalendář, aukce, přepínání formací atd.

10. Nuimi

Nuimi User

To je jednoduchy, protoze ted jsem po operaci zemny pohlavy a porad jsem si nezvykla na to ze mam pouzivat zensky rod kdyz pisu v cestine

1. Dočasne máme problémy s nasledujúcimi receptami, a preto budú deaktivované až do zajtra:
    • LogDisky
    • Mindfire Mozog
    • Úlomky čierneho svetla
    • Večné fragmenty
    • Zelené kľúče koristi
    • I-olej
    • ABR
    • IAC
    • LF-P01
    Zdravím , v montáži mám pořád jen LF P01 a ostatni se asi vyparilo :rolleyes:

11. ZOHAN

ZOHAN User

Však ti tam píšou že až do zajtra.:)

12. Tak pokud to z moderátoru napsal ve čtvrtek o uprave která mela bejt 13.11 a je 14.11 tak to ZÍTRA mám číst asi každý den do Pondělí :D:D

13. ZOHAN

ZOHAN User

Přesně tak.

PaRazZziTeK tohle ocenil(a).
  14. Punisher

15. MINNORIT

MINNORIT User

rad by som vedel čo bude stym klient kalendarom ? ... chybaju mi na malom acc 2 dni sa nedal otvorit :mad: budu posuvat dni na kalendari alebo stoho nič nebude??:p:eek:o_O

16. Punisher

MINNORIT - mne kalendar siel otvorit, ale obcas to trvalo dlhsie, kym sa zobrazil. Uvidime, co spravia, mozno ho predlzia kvoli problemom.

17. zdarec1234

zdarec1234 User

18. Punisher

19. zdarec1234

zdarec1234 User