Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Nahlašují problém na serveru GE2

Chci dát pravomoce novým členům a nejde to...

Popis problému:
    kliknu na klan ==) hodnosti ==) otevře se mě ikona nastavit hodnosti ==) dávám titul "vůdce klanu" a dám nová hodnost tu ikonu a anic ani stránka se neukáže. zkusím druhou verzi to samé a hned vedle je uložit hodnost a taky nic. když to vše udělám tak ani v hodnostech není titul prostě nic zkuste se na to podívat a poslat to dál. Díky!

EDIT: tady jsou fotky toho klanu hodnosti: takto než dávám nový název

Dám název:

Dám OK ==) načte se stránka a nic
    dám nová hodnost a ani stránka se neukáže a následně po rozkliknutí hodností tam nic není :(

Další problém jedná se o klanový tag:
    Takto ho mám ve hře a na mapě. že ty hvězdičky jsou dole.

Takto to mám v klanu:
    V klanu mám divné znaky nevím co s tím je

A ve hře v herním chatu to mám takto:

Chtělo by to opravit a poslat dál aby tyto znaky opravily ve hře protože mě to irituje že v chatu to mám jak to je správně napsané, ale v klanu v popisku mám nějaké znaky které nejde přečíst a ve hře na mapě mám znaky někde dole místo toho aby to bylo uprostřed jak v herním chatu.

Díky za poslání těchto chyb / bugu dále snad se to už konečně opraví!
    Ještě jednou díky!

Naposledy upraveno: 14/6/23
    -baghira2- tohle ocenil(a).
  2. Ano, potvrzuji, stejný problém.

Je to v tuhle chvíli o propustnosti sítě mezi tebou a serverem. Před lety nám slíbili, že hra bude v počítači a jen pár dat bude mezi serverem a tvým počítačem. Pak by rozhodovala grafika a procesor. Unity ale nepřichází, je jako Bůh nebo nové Slovenské dálnice, všichni o nich mluví a nikdo je neviděl.

3. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

-»AntiQueen«- příště až budeš dávat obrázky na fórum hry, tak u nich nastavuj delší dobu zobrazení, potom nejsou vidět.
    ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► jo nejde no. :rolleyes:

Co se týká tohoto problému s klanem, bude se řešit, ale nemůžu slíbit kdy. :)

-baghira2- a Punisher tohle ocenili.
  4. ZOHAN

ZOHAN User

Tess, To není krátkou dobou nastavení obrázku, ale chyba souboru ze stránky ctrlV.cz a její nepodpora forem, i když použiješ přesný postup podle vašeho návodu a už se to tu řešilo milionkrát.:mad::eek::cool:

5. Tím pádem mě to asi můžeš smazat ten příspěvek dělal jsem to podle návodu a jak vidím nejde to vidět :D a znovu to fakt dělat nebudu :D

6. MaronEZZ

MaronEZZ User

Chcem sa spytat kedy sa bude riesit bugovanie skupiny pri hadeske vo firme VRU, nehnevajte sa na mna ale po kazdej hadeske hladat skupinu znovu a + k tomu dat relog to by nastvalo aj flegmatika:D:mad:

Ocenil by som keby to uz konecne po roku spravili, ked chcu aby to niekto este aj rucne hral!!!

7. *brutus*

*brutus* User

MaronEZZ a proč myslíš že to bude zrovna bugem?Nemůže to být tím že se hádeska dojede a lidi skupinu opustí tak jako to je všude,jinak ano tady nikdo ručně hrát nechce

8. MaronEZZ

MaronEZZ User

*brutus* Vsetci naraz leavnu skupinu? nesranduj. Divil by si sa ale poznam ludi co to hraju stale rukami :rolleyes:

9. Aktuálně je to po restartu asi rozbitý, že?

10. Tess

11. *brutus*

*brutus* User

Tess při každém proskoku na jakoukoliv mapu chyba wrong

-baghira2- a Delta-7925H tohle ocenili.
  12. Tak je problém se dostat na herní mapu a když už se povede, tak při skoku jinam (portem, CPU) začne v logu spamovat "Wrong Server" a herní okno zatuhne a po shození celý hry to trvá, než jde přepnout hangár a zaseklou loď warpnout.

13. Tess

*brutus* Delta-7925H jestli jste po restartu vymazali mezipaměť a soubory cookie se ptát nebudu. Očividně se problém týká GE1. Zkusím zjistit o co jde.

-baghira2- a Delta-7925H tohle ocenili.
  14. Sice po některejch mapách můžu lítat (mám tam lodě a jdou nalogovat), ale nejde mi nalogovat nic na 1-8, takže nemůžu ani do brány akce ani do EBL, kde mám loď zaseklou (asi by šla warpnout na 1-1 třeba, ale tuhle potřebuju do bran a když na 1-8 nemůžu, nechám ji tam...)

Díky za postoupení problému.

-baghira2- a *brutus* tohle ocenili.
  15. Tess

16. Čekám, ale už moc nevěřím, že se ta 1-8 rozjede. Evidentně si nás stěžuje málo :)

Problém žel stále trvá:

-baghira2- a *brutus* tohle ocenili.
  17. Tess

18. *brutus*

*brutus* User

Tess děkujeme

-baghira2-, Delta-7925H a Tess tohle ocenili.
  19. dotar5eP

dotar5eP User

Já mám první problém. Zrádné území 1vlna za mnou a teďka tam lítám jak hňup a druhá vlna nezačala :cool:

20. Tess

dotar5eP takže jsi zaseklý pořád v bráně? No pokud ano, tak si napiš na podporu hry.