Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Sygauras

Sygauras User

Ještě pár dní a i těch 7500 bude málo.
    Jako jo, uklikla jsem se o "nulu" ale mám ráda hezké sny a jsem věčný optimista i když narozená pod negativním vlivem Saturnu. Nebo tak něco.

Nějak to dopadne. Dení ůkoly mě ani neštvou, kolikrát se rozmýšlím jestli je udělám, kalendář je udělanej tak že můžeš občas vynechat a za Luminium jsem už vyměnila všechno co šlo (zamrzí omezenost na počet plánů)

SlowMode : bude kódík, hurá .... ne ?

2. No, jako takhle... Já nedávno taky napsal na podporu, proč se mi stále zobrazuje, že mohu sestavovat díly letounu Zeus, i když ho už mám postavený. Na to mi bylo odepsáno, že se o tom ví, ale že to je tak ponecháno schválně, až se do hry zase vrátí poškozování letounů, aby bylo možné si když tak Zeus znovu sestavit. Takže je možné, že na nějakém balíčku věcí fakt dělají a že tohle bude jedna z těch změn.

Upřímně, mně by to nevadilo, nesestřelují mě až tak často, abych si musel letouny co chvíli opravovat a ztrácet na nich levely, ale dokáži si představit, že by to autosběrače palladia mohlo pořádně naštvat, když jsou neustále ničeni a teď by se jim ještě zase začaly opět poškozovat letouny :)

Ale uvidíme, co to bude obnášet - tedy jestli se toho skutečně dočkáme.

-baghira2- tohle ocenil(a).
  3. Kazy

Kazy User

Mohl bych se Tě zeptat, jakou máš PC sestavu? Já mám totiž Intel Core i7-7700, 16 GB RAM DDR4, GeForce GTX 1070, celou hru nainstalovanou na SSDčku a 50 FPS mám jenom na základně, když je tam minimum lidí a když mám nově relogované herní okno.

4. Zelčo: :D
    Ono těch kuponu mám dost padají skoro furt tak mě to nevadí kdyby to vrátili ja max rupnu 30x za den to se dá hlídat :D

EDIT: alespon by byla zabava na serverech :D videt hrace bez letounu :D

Naposledy upraveno: 16/8/23
  5. ZOHAN

ZOHAN User

On se hráč asi ne zcela přesně vyjádřil.
    Ono jde asi zcela určitě o jednu věc, že týden po skončení akce nějakým scriptem dostaneme kompenzaci za nefukční hru(nemožnost nalogovat a využít zakoupené balíčky za reálné peníze) a potom hra nějakým záhadným způsobem pár hodin funguje a hráči se těší, jak to o víkendu využijí a hra zase od pátku 18:00 až do pondělí zase nejde?
    Už tomu rozumíš, že je to pro nás !!drahé!! hráče jako plivanec do ksichtu?
    A vyjádření z BP k tomuto novému incidentu zase nikde(kompenzace kompenzace).:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ForestCZ94 a Kazy tohle ocenili.
  6. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

ZOHAN - reagoval som na to ako sa hrac vyjadril, nemam telepaticke schopnosti, ak ty ano, tak dobre pre teba ;)
    My posuvame staznosti hracov vyssie, tak ako to robia ostatne timy, ale nemame rozhodujucu pravomoc, ze by sme mohli rozhodovat aku kompenzaciu maju dostat hraci alebo pisat vyjadrenia k nefunkcnosti, to je na vedeni BP proste.

7. jak jsem psal prostě šrot
    intel i3-3320
    8gb ram asi ddr3 :eek:
    rx550 2gb vram
    1tb hdd
    toje divne ja mam proste oproti tobe šrot;)
    jakoze se to nekdy škubne to ano ale 95procent to jede plynule
    nevim presne kolik fps mam ale asi podle oka +- 30 by tam mohlo byt
    mam ale rychly internet 250
    nekdo psal ze problem by mel delat ping
    mezi serverem a hracem a podle me by to asi i tak melo byt protože
    donedavna jsem mel pomalejsi internet jen 50mbit
    a sekalo to vic
    ne zas o moc ale sekalo se to vic
    ted jak mam tech 250mbit tak mi to jede normalne

ps.
    js vim mam šrot
    hejty si nechte
    kazdy nemuže mit RTX 40xxku:rolleyes::rolleyes::rolleyes::D:D:D

-baghira2- a Kazy tohle ocenili.
  8. Byl restart a opět se nemůžu přihlásit[​IMG]

9. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

10. a že by jste poslaly a nahlásili to, že se furt ukazuje okénko s hláškou SOUHLASÍM to tedy ne.
    Je to otravné člověk musí furt dávat ESC nebo souhlasím je to opravdu otravné :)

EDIT: tak hlavně že se chystáte na akci HITAC to by vám šlo

-baghira2- a Kazy tohle ocenili.
  11. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

12. ale nic se neděje hlavně že se všechny servery připravují na HITAC.
    Já mít takovou společnost tak zruším eventy a akce a zaměřím se na nedostatky celé hry :)

Já vám na celý tento event kašlu zase hra nefunguje jak by měla jít člověk si chce udělat bonus bránu a dát si bonus kod ale nemůže protože se vlastně zase nedá přihlásit do hry... a to je furt dokola je to čím dál více horší ty vaše slavné DDOS útoky nebo jak... ale že by se vedení BP vyjádřilo to tedy ne...

13. Bože proč se pouští další akce, když se nedá přihlásit :mad::mad::mad:.
    Kdy bude útok Pikachu o_Oo_O.
    Komediální hra, kde místo řešení problémů se pouští další akce :confused::confused:.
    Tady si fakt dělá někdo srandu :oops::oops:.
    Hrůza a děs ta hra. Úroveň hry ze základní školky. Hlavně, že se sypou další akce. No proč, aby tekli money :confused::confused:.
    I kdyby ses nemohl dostat z x-1 akce běží kvůli skvěle propracovanému paymentu. A hra na tu se kašle z vysoka.
    Hlavně, že teče žíla, a hra ta nás nezajímá. Milion chyb tam je :confused::confused::confused::confused:

Edit
    Zas hra nefunguje, nedá se nalogovat. Nechápu ty zaměstnance, vždyť u ostatních firem by letěli na hodinu. Takže zas nepřišli do práce.
    Jediné co je zajímá je skvěle fungující payment. Ostuda, stydím se, že takoví lidi nemají ani kapku svědomí o_Oo_Oo_O

Naposledy upraveno: 18/8/23
  14. ZOHAN

ZOHAN User

•ŞĦΘCK▪, Ono se stačí podívat do obchodu na nové balíčky laserů, VIP nesmysl pro 0,00001% hráčů a jak jim záleží na psychické stabilitě hráčů, kteří musí opakovaně při interakci na hlavní stránce neustále klikat na banner :
    ''Vážíme si vašeho soukromí'' ??
    Nešlo by tam zavést jiný nápis( vracíme Vám Vaše peníze jako kompenzaci za Naši neschopnost to konečně opravit) a také ho zpoplatnit alespoň jednou korunou za klik?

Samozřejmě, že priorita BP při opravách má své priority:
    1. payment
    2. jednoduchost opravy
    3. raději nic
    4. snadno opravitelné chyby
    5. BUG: Nesprávny popis schopnosti Orcus – FIXED
    .
    .
    .
    1.000.000. bug, který štve miliony hráčů každou vteřinu
    děkujeme BP

15. Badmaniak

Badmaniak User

Vysvětlí mi někdo, co je tohle?

Dalo se s tím hrát, přestože veškerej text, čísla atd byly totálně takhle na šrot.
    Ale když jsem umřel, tak už se nedalo hrát dál, protože se mi zavře okno po odkliknutí.

Vše reinstalované.

16. *brutus*

*brutus* User

Badmaniak je to rozbitý,anomalií je poslední dobou ve hře víc než je zdrávo

17. Buď zdráv. Je to v opravě a nahlášené, takhle to bylo i v montáži, hangáru... Buď rád, že jsi se přihlásil, dneska jsem to dal 2x až po hodině.

-baghira2- a *brutus* tohle ocenili.
  18. Badmaniak

Badmaniak User

To je tedy jako úplně normální? :D Já už se právě vůbec nepřihlásím, protože jsem mrtvej. A oprava je možná pouze na mapě, ze které mne to vyhodí, jakmile kliknu na tu ikonu opravy (zelené tlačítko).

Navíc na mapě je nacpané už úplně všechno, takže nejen, že nemůžu létat, ale já nemůžu nic. :D

Momentálně jsem zjistil, že i sekce ZPRÁVY zmizela. Přátele už taky nevidím v klasické hře. Vše je na mapě. :(

19. Jestli hraješ na tom jejich jakože "klientovi" dej v nastavení promazat mezipaměť. Jestli v prohlížeči, skus nějaký čistič, vždyť to znáš.
    A asi ti promázli účet, já na cz1 jen logoval a všechno mi zmizlo. Tak už tam ani neloguji.

20. Tak nejen, že správně nefunguje klient na DO, ale ony jsou kompletně nedostupné i hlavní stránky Bigpointu :eek:

Celé se jim to jaksi hroutí, že by snad DDoS, ale tentokrát na hlavní stránky?

Názvy se stále neukazují správně - ani nevím, jaké moduly si vlastně dávám v hangáru do lodi...

Naposledy upraveno: 18/8/23