Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. metju98

metju98 User

No opravit se stále nejde, logovat už jde.. Víme někdo, jak dlouho tohle může trvat? Přichází víkend, brány... :(

-baghira2- tohle ocenil(a).
  2. Lukitko88

Lukitko88 User

Kedy bude konečne DOčko fungovať normálne (aj cez víkendy)? :)

3. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Lukitko88 - uz sme posunuli vyssie, ze bolo by dobre, keby radsej hru uz konecne poriadne fixli a nie davali kody za jej nefunkcnost. Lebo raz za cas sa moze stat, ale poslednu dobu sa to deje prilis casto. ALe zial my sme tu len na sprostredkovanie informacii medzi BP a hracmi a na nich zalezi, ako s tymito informaciami nalozia.

4. EleanorCZ

EleanorCZ User

Od 10 h jsem se snazil pripojit a az ted jsem se dostal na ucet.Presne jsem cekal ,ze o vikentu budou zas utoky a proto nedelam ani Hitac.A taky pocitam az budu v Brane :D tak umru a pocitam ,ze za chvilku zas nic nepujde

5. Mam ten samej problém po umřítí takže co s tím čekat?

6. GoldenLane

GoldenLane User

Táto hra pravidelne padá a laguje poslednou dobou. A nerieši sa to. Hlavné je že dáme akcie a ako majú hráči hrať ? Boostre bežia a človek sa nevie ani prihlasiť ani nič aby neodpočitavalo zbytočne čas.

7. metju98

metju98 User

Tak jak tedy, hlasil to někdo, řeší to někdo? Jak tohle dokážeme urychlit? Klesl jsem v žebříčku o dvě místa, honím rank ..

-baghira2- a •ŞĦΘCK▪ tohle ocenili.
  8. A opět klient nefunkční. Akce běží, nedělní dvojnásobné odměny běží, boostery běží, jen ta hra zase jaksi neběží. Začíná se z toho stávat evergreen.

Nezbývá, než to zkoušet dál. A asi čekat na další kompenzační kupon :p

9. DJ-METRIX

DJ-METRIX User

Zdar bude někdy ta hra funkcni? cely víkend problemy s nalogovanim atd...To asi moc korunek PB nepřitece od lidi...nebo o5 payment je jedine co slape?

10. Tak s těmi hádeskami je to tragédie. Ono to ale stojí real prachy, premko a slevák. A pak ti ze skupiny napíšou, celkem logicky, že do toho nejdou pro stav hry. A pak honím cuby, protože mám za 14 000 U bostery cooldownu, tak abych něco využil. A skusím abg, tedy alfu, :8 krystal rozvratu a už nenaloguji. Sranda, no.

•ŞĦΘCK▪, -baghira2- a Tess tohle ocenili.
  11. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

Podle informací z DC od jiných moderátorů, je dnešní problém s přihlášením předaný developerům. Jiné informace bohužel nemáme. Prosit vás o trpělivost je mi už trapné, ale nic jiného mi nezbývá. Prosím buďte všichni trpěliví, snad se to brzy vyřeší.:rolleyes:
    Mimo to, už jsem upozorňovala na DC, že naši hráči jsou posledních pár měsíců velice nespokojení se stavem hry a svoji frustraci si vybíjejí na našem týmu. Chybí nám spousta informací a je už nemožné hráče uklidnit. Jediná reakce CM bylo srdíčko.:D
    Mám na to svůj osobní názor, ale ten tu nemůžu vyjádřit.
    Děkuji za pochopení.
    Tess

12. Mám určitou tezi. Když nejde lítat hádesy, najednou se objeví na PvE serveru balíčky s diametronem. Využil jsem ho, protože už 2 měsíce čekám na solaris+, no a asi nebudu sám. Abych to vyhodnotil, pokud od každého nedočkavce, co nemá hluboko do prkenice, dostanou cca 100 euro, co by spravovali. Jasně, radši bych to nalítal v hádeskách, ale když to nejde? Ještě tak týden počkají a pak to opraví. Problém by byl, jestli to opravit neumí, to by mě kleplo.

------------------------

Snad nemáte pocit, že i já viním moderátory fóra? Znám posloupnost. Ale za prd to stojí, to jo. Aj, prosím o spojení příspěvků.

Naposledy upraveno moderátorem: 20/8/23
  13. Tess

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► bylo to myšlené všeobecně a občas si hráči neodpustí vulgární vyjadřování.
    Máš to v jednom příspěvku. Pro příště použij funkci upravit předchozí příspěvek.
    Nezlob nebo bude ty ty ty.:p

14. Tess

Sice je to diskuzní vlákno, ale týká se to ohlašování technických problémů. Tak prosím diskutujte na téma vlákna Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře. Děkuji za pochopení.
    Ostatní příspěvky co se netýkají téma vlákna smažu.

--------------------------------------------------

EDIT:
    KrtekGE2
    Tento problém je nahlášený.
    A co se tím změní? Kdyby to celý tým ukončil a podal výpověď jak píšeš, tak to dopadne tak, že zruší vše. Chat, fórum a i podporu CZ/SK.
    No jo, tím se vše vyřeší že. Kde by si pak brečel a stěžoval si na nefunkční hru?

[†Marquez†]
    kdyby jsi pořádně četl, tak víš že to mažu já.

•ŞĦΘCK▪
    Stačí číst oficiální oznámení. Ano opět nefunguje.
    Už jsem ti jednou psala, že pokud máš aktualizaci AMD grafiky na verzi 23.7.2 , tak klient funguje.

ZOHAN
    No musím s tebou souhlasit.

PS: Opět vše co nepatří k tématu bude smazané.

15. ZOHAN

ZOHAN User

Tess,?? Proč se tedy nevyjádří nikdo v tématu, ke kterému je tato diskuze přiřazena?:cool:

16. Tess opravdu vám všem tam upřímně tleskám za vaší práci,tady jasně ukazujete,že neradi slyšíte pravdu a nechcete ji slyšet.nač potom taky řešit problémy se hrou,že? spokojenost hráčů je vám lhostejná,hlavně že z toho máta cash.

17. Nevím proč byli příspěvky smazány když se týkali nefunkčnosti hry :(:(.
    Takže už ani nesmíme psát nebo kde to mám psát o_Oo_O.
    Promiň, ale nechápeme proč jsme smazáni.
    Mysleli, že jsme team a bojujeme za funkční hru.
    Ach jo :(:(:(:(

-baghira2-, Kazy a KrtekGE2 tohle ocenili.
  18. Dobrý den,
    rád bych se zeptal, proč se mi ve hře všechna okénka zobrazují anglicky v závorkách. A když třeba rozkliknu zušlechťování tak nevidím počet žádného zdroje ani minut na jak dlouho. Nevidím přesný počet uridia, kreditu prostě ničeho. Toto se mi děje pouze v okénku se hrou.

19. ZOHAN

ZOHAN User

Hra je rozbitá a stačí už jen počkat, až nám ji někdo opraví. nic jiného zatím nehledej
    musíme jen doufat, tak doufej;)

Kazy tohle ocenil(a).
  20. By mě zajímalo jak se podívám dneska na brány jaké odměny mám.... když vlastně servery nejdou :( :( :( :( :(