Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. *brutus*

*brutus* User

po skončení eventu chvíli klid a dneska skočím do eternalky a 92 vlnu dělám třikrát z toho mi 4 zabije díky lagu

-baghira2- tohle ocenil(a).
  2. Deer6

Deer6 User

server GE2 od včerejška nemožno přihlásit na mapu je to jen u mě že nejde spustit ani přes tři pořítače nebo to mají všichni?

-baghira2- a Už_horod tohle ocenili.
  3. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

4. Chtěl jsem si udělat na malém účtu kousek kappa do foroty na neděli, zase lagy, -2 životy. Poprvé dostávám bosslordy do rohu půl hodiny a z rohu mě sundají, podruhé mě sundali přes půl mapy. Posledně mě nedělní ztrátu života nahradili, tak jsem na to zvědavý tentokrát. To mám ty brány lítat v noci jako před 10-12 lety, nebo to někdo KONEČNĚ opraví?
    Hodina mého času s výsledkem: vyšší krevní tlak, velké rozčarování.
    Premium a slevák už obnovovat nebudu, proč bych to pro Boha dělal? Nejde to týden, a prodlouží ti to o tři dny, tak ho stejně musíš na neděli kupovat. Já už opravdu odmítám platit za něco, co nefunguje.

Naposledy upraveno: 7/9/23
  5. Deer6

Deer6 User

náhodou by jsem řekl že jo

6. Tess

Deer6 stačilo se podívat výše kde o tom psal Delta-7925H

7. Deer6

Deer6 User

aha děkuju hned na to jdu

----------------------------

tak ano bylo to tím,zajímavé že předtím se tahle chyba neprojevila, díky tess

Naposledy upraveno moderátorem: 7/9/23
  8. Tess

Deer6 nemáš zač a prosím příště uprav příspěvek a nepiš více postů pod sebou. Příspěvek jsem ti upravila.
    Tahle chyba je už od posledního restartu, kdy byla úprava titulů. Je to vše nahlášené.

9. Asi to nebude jen přenosý titul ale bohužél i tituli z akcí nebo speciální tituli, není možné abych dělal boss vk půl hodiny. Kvuli vaším chybám se nedají dělat ani dení úkoly

10. ZOHAN

ZOHAN User

Bude něco BP dělat se serverem GE-1, nebo ho hodlají přejmenovat na loading simulator?
    ne, opravdu titul nemám.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

11. *SATKO*

*SATKO* User

Ja nwm,strielam do npc a to stoji nic mu neubera a je to od rana 04:00 hod.Nech mi nikto nevravi o cistení pc a medzipameti,jednoducho to nefunguje.Ja neviem,dôvod je vyssia moc? Dokazem chapat a byt trpezlivý,ale vsetko ma svoje hranice.Kompenzacie su pekne,ale kludne ich ozeliem za plynulu hru.Cochvila pridu jesenne pre mna oblubene akcie a ak to takto ma ist,tak krucinal nezvyknem byt hruby,ale toto ma jeduje.

12. Úmyslně píši z multiúčtu, nefungují brány, lagy 10 sekund, a protože z něj stejně psát nemůžu, ban mi nevadí. Kappa na 4 pokus, dodělám zítra, protože to, i s mými zkušenostmi prostě nejde. Co tam ten týden dělali? Už mě fakt rozčilují.
    Nicméně, ban za pravdu, to nezná ani náš právní systém to bude novinka i pro nejvyšší soud. Dědkové a báby se pobaví. Svoboda slova, to už jsem tu řešil s Korbenem, on měl pocit, že VOP je nad ústavou jednotlivých států, kde se hraje. Začne tu rebelie, já budu organizátor. V ústavě máme práva a ty si nenecháme vzít. Bude fáze 1, 2, 3. Právo na stávku, logistika, protesty v místě firmy. No do Číny nepojedem. Mám to v hlavě už déle, potřebuji překladatele, AJ, NJ, FJ, skandinávské jazyky, RJ, ....

Naposledy upraveno: 9/9/23
    -baghira2-, RoNi09 a *SATKO* tohle ocenili.
  13. ZOHAN

ZOHAN User

To BP neplatí za servery? Týden si tu hráči stěžují a z BP nepřišla jako žádná reakce? Vážně?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

*SATKO* a Cruenta†Ultionem tohle ocenili.
  14. Tess

Cruenta†Ultionem ty už musíš být hodně vytočený. Nic méně tě neuklidní ani moje odpověď.
    Vše co víme je, že problémy s lagy a připojením jsou nahlášené BP o nich ví.
    My jen můžeme nahlásit chyby a čekat na jejich vyřešení.

ZOHAN poslední email který jsme obdrželi k problémům byl 24.8., když nepočítám ten s tím kompenzačním skriptem. Pak jen informace k akcím.

Ráda bych vám zde napsala jakékoliv pozitivní informace, ale s prstu si je nevycucám. Čekáme na vyřešení těchto problémů jako vy.

15. Jó, tys to poznala? Já je nemíním umlátit mávátky, jako v písni Jaromíra Nohavici, ale prostě demonstrace před sídlem firmy, povolená, nějakých 500-2000 lidí z Evropy, to snad dáme. Plán mám už 2 měsíce, jen to zveřejnit na cizích fórech. Logistika je v plánech připravena, jen zařídit povolení protestu. Mám svoje roky, zkušenosti a hodnost, ne :D. Budu od týmu potřebovat adresu, nerad bych to organizoval před schránkovou firmou...

Naposledy upraveno: 9/9/23
    -baghira2-, RoNi09 a *brutus* tohle ocenili.
  16. To je asi nejaky vtip ne,kvuli onlinove hre poradat demonstraci?

Naposledy upraveno moderátorem: 10/9/23
  17. *brutus*

*brutus* User

kvůli tomu že ta onlinová hra permanetně nefunguje

Naposledy upraveno moderátorem: 10/9/23
    -baghira2- a Cruenta†Ultionem tohle ocenili.
  18. Třeba proto, že i když hra stále v téměř plném rozsahu nefunguje (ne, hlavní stránku do té funkčnosti vážně počítat nebudu, protože vše hlavní souvisí s dostáním se na mapu) tak společnost Bigpoint neustále nabízí veškeré balíčky, slevák a premium, o kterých teď už dobře ví, že je hráči nebudou moci využít tak, jak by chtěli.

I teď, když tento příspěvek píši, tak hra opět špatně reaguje. Sestřely NPC do úkolů jsou nemožné (2 minuty čekat, až zničím jednu lordakii opravdu nehodlám).

Není to už náhodou trochu protizákonné? Klamavá reklama, vymámení peněz od lidí za něco, co by mělo fungovat, ale nefunguje?

Budiž, je tu i ten druhý faktor - hráč si to ve výsledku koupí dobrovolně, ale kdyby to byl nový hráč, nebo navrátilec po dlouhé době, prostě někdo kdo neví, v jaké situaci se hra ocitla, tak si něco takového koupí s nadějí usnadnění hry. To je pak hořké zklamání.

Na anglickém fóru už některé příspěvky vyzívají k bojkotu - aby hráči nic nekupovali za reálné peníze, dokud se to nevyřeší. Uvidíme, co se stane...

19. Drift1

Drift1 User

Ahoj dotaz k titulům. Ukázala se mi hláška že titul ,,lovec vetřelců,, má kristalon na mapě 2-7. Získal jsem ho. Dnes při hraní se mi ukázala hláška ,,Titul lovec vetřelců máš jistý na 23 hodin,,...nějaká novinka?

20. Tess

Drift1 ano je Tituly
    Jinak pozor na ten přenosný titul. Je tam chyba, pokud s ním skočíš na jinou mapu anebo se odhlásíš, pak už se nepřihlásíš.
    Psalo se o tom výše zde ve vlákně.

-baghira2- a Punisher tohle ocenili.