Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

•ŞĦΘCK▪ - pozor na to co pises.

Je piatok vecer, co je problem, ked uz vacsina pracovnikov je davno doma. Nahlasujeme dane problemy s hrou a uvidime, kedy to opravia.
    Ja som sa do hry dostal po case, ale ako nahle sa clovek odhlasi, tak je problematickejsie sa znovu do hry dostat.

Hyperiion808 - dnes sme poslali feedback opat s poziadavkou k porieseniu programov, ze to ma velmi negativny vplyv na celkove dianie v hre, tak uvidime.

2. GE 5 včera ve 23:30 nefunkční a dnes 8:30 stav pokračuje !

3. nejde se přihlásit

4. neneman321

neneman321 User

šorek66681 to je nemilé, ale co třeba příště napsat server abys ulehčil práci adminům ? osobně jsem se teď například třeba na pve server přihlásil úplně bez problému, jak jsou na tom jiné servery netuším.

5. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

SlowMode-Skywalker stačí si přečíst co psal kolega včera. Příspěvek ti smažu, my se snažíme udělat maximum co můžeme.
    Nebudu tu číst, že nepomáháme a nic proto neděláme.

Punisher tohle ocenil(a).
  6. Zdravim od vcerejska se nemuzu prihlasit na mapu zastavi se mi to v pulce nahravani a potom konec. Hraji na servru GE2.

7. Punisher

8. citacia zmazana
    Ano zkousim vsechny moznosti a nezabrala ani jedna a nejspis nejsem sama komu to takhle nejde.

Naposledy upraveno moderátorem: 9/12/23
  9. Punisher

KILLER11356 - predosly prispevok sa necituje. Citaciu som zmazal. Mne aj kolegom to slo v pohode prihlasit na GE2, testovali sme to. AK mas moznost skusit sa prihlasit cez klienta cez ine zariadenie v domacnosti, tak to skus. Mne sa uz stalo, ze z jedneho som sa nevedel prihlasit a z druheho nebol problem. Aspon to vyskusat, nemusis riadne hrat, len ci pojde prihlasenie.

Tess tohle ocenil(a).
  10. *brutus*

*brutus* User

Tak nevím vyzkoušel jsem ledničku,pračku,sporákrychlovarnou konvici,dokonce i smart televizor a stále stejné hra se nahraje do třetiny a konec.Krásné 17 narozeniny

pepan70 tohle ocenil(a).
  11. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

*brutus* doslova teď stojím na mapě :confused:
    Na kterou mapu se přihlašuješ? Třeba vyzkoušet jinou než, x-1 nebo x-8.
    Kolega myslel, třeba notebook nebo pc. Nikdo neříkal, že máš jít prát a dělat kávu.:D

Punisher tohle ocenil(a).
  12. UMBALUMP

UMBALUMP User

Můžu mazat jak chci, přepínat lodě na různých mapách a nahrávání vždy zastaví mezi A a H.

*brutus* tohle ocenil(a).
  13. *brutus*

*brutus* User

No mapy jsem vyzkoušel všechny kde mám rozházené lodě a výsledek stejný,jo a kafe už mám třetí:p

14. Punisher

Ja som sa prihlasil prave este aj na tablet. Vcera vecer bol globalny vypadok, to neslo nikomu prihlasit, ak sa odhlasil z hry, ale dnes sme s kolegami alebo spoluhracmi nezaznamenali globalny vypadok. Najhorsie na tom je, ze je vikend :/

Y*o*D*i*A*k* a Tess tohle ocenili.
  15. UMBALUMP

UMBALUMP User

Nevím, čím jsem si to zasloužil, ale já se už přihlásil.

16. claas160

claas160 User

Zkoušel jsem taky změnit snad na všechny hangáry a stejně jsem se od rána nepřihlásil.

Y*o*D*i*A*k* tohle ocenil(a).
  17. Od rána mi to taky nejede . škoda. CZ1

18. tak 21:55 a ge 5 zase nejde nalogovat !

19. *MILIMETR*

*MILIMETR* User

mám stejný problém,bohužel nepomohl ani ranní restart

Y*o*D*i*A*k* tohle ocenil(a).
  20. ahoj mám uplně to samé

nero3 a *MILIMETR* tohle ocenili.