Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Přes klienta, já hraji jen přes ofiko program.

Používat něco třetích stran nechci - mají vlastní program, tak ať jim funguje, hráči by neměli být nuceni používat "okliky", aby si vůbec mohli zahrát...

EDIT: Vypadá to, že to naskočilo, dám tomu šanci

Naposledy upraveno: 23/12/23
    *RimmerH* tohle ocenil(a).
  2. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

123zelenina - tak ku klientovi sa radsej vyjadrovat nebudem. Je v hre uz roky a jeho funkcnost je mizerna. Prehliadac nie je program tretej strany, kedze sa jedna o prehliadac a vsetko robi hrac sam. Nema ziadne zvyhodnenie, teda ak nepocitam, ze plynulejsie mu ide hra. To uz som davno nahlasil, ze mali by toho klienta zlepsit, pretoze mal by fachat lepsie nez prehliadac, ale je to zial opacne.

123zelenina tohle ocenil(a).
  3. citacia zmazana

Asi ta formulace program třetí strany nebyla úplně šťastná, ale na mém tvrzení to nic nemění. Oficiální program je nefunkční a musí se obcházet. Kdybych byl nový hráč a musel bych něco takového dělat, tak bych se na takovou hru mohl vykašlat. Ale už to hraji nějaký pátek, takže mě tu drží spíš sentiment.

Grafika herního okna zpátky, na mapu se nedostanu... Dnes se už asi do bludiště nepodívám. Já věděl, že ten bonus na premko nemá cenu uplatňovat, když ani nejde využít.

EDIT: Jsem na mapě, vypadá to v pořádku, samozřejmě až poté, co se bludiště uzavřelo. Kdo ví, jak dlouho to vydrží. Pro dnešek se k tomu již vyjadřovat nebudu. Přeji všem pevné nervy a klidnou noc. A díky Punisher a Tess za rychlé reakce ;)

Naposledy upraveno: 23/12/23
  4. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

123zelenina - predosly prispevok sa necituje, citaciu som ti zmazal. Tak aj cez klienta sa da hrat, ale je viac zasekany, nez prehliadac. Mne sa tiez stalo, ze cez klienta som sa nevedel prihlasit a cez prehliadac ano a keby som tak neucinil, pridem o dennu odmenu zial.
    ALe tak treba skusat, obcas to do nejakej hodinky moze nabehnut. Kazdopadne su sviatky, cize na problemy ak nie su globalneho charakteru, zeby vsetky servery nesli, tak nepozrie asi nik.

Tess a 123zelenina tohle ocenili.
  5. whitespeed

whitespeed User

Mohly by jste laskavě když hráči nahlašují problémy opravovat ty chyby a posílat to dál?

Dneska 21:00-22:00 Server GE5 vůbec nefungoval, lagy jak nevím co a 2 nedostatky.

Postavili jsme si bitevní stanici pukly nám 8x modulu na bitevní stanici, dál jsem relog, vymazaní mezi paměti restart pc a prostě nic!

Na mapě 2-6 prázdná mapa, žádný kámen jen prostě zničené moduly u bitevní stanice, a šance vyměnit moduly nemožné protože to nešlo. Když není kámen na mapě prostě tam nic není ani opravit moduly

Zde foto:

I v tom klanovém deníku je chyba furt dokola tam mám napsano 10 minut na jednom účtě se mě ukázalo VYP a na druhém ZAP tak co to sakra je...

Tímto žádám moderátory na forum aby to přeposlaly výše technikům a opravily tyto chyby dělá to každý den pořád dokola.
    Hlavně že na serverech je 85% 24/7 hráču.

Příklad lovím na 5-3
    5 lodí typu pusat plus do mě šlo a zničili mě a důvod? Byl to vlak
    Mapa 2-7 dělaly ty růžové VK opět 5 lodí co letělo přímo za sebou opět jsem viděl jak to je vláček...

Neříkaly jste tu náhodou že hráči co používají vlaky budou potrestání? vypadá to, že jste se na to vykašlali!
    Zabanovat VLAKY na trvalo, žádné slitování je toho plné servery!

6. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

whitespeed,
    wau ty jsi nám to teď nadal. Takže podle tebe tu máme být 24/7 pořád a řešit všechno. Zamyslel jsi se předtím než jsi napsal tento příspěvek? No nic, zde ti pošlu něco na čtení Jak správně přispívat na forum Fórum - návody a rady Pravidla fóra
    To jen aby jsi věděl, že dostaneš ban na fórum hry za používání multiúčtu.
    Přeji ti pěkný vánoční večer.:)

*brutus* a Punisher tohle ocenili.
  7. neneman321

neneman321 User

whitespeed, namísto abysis užíval Vánoc, řešíš vlaky, házíš tady špínu na adminy, řekni mi jak admini mohou za vlaky ve hře ? to přece řeší BP a jejich systém ne ? Admin nemá pravomoce jít a pobanovat vlaky a za druhé jsou Vánoce, pokud ti hra nefunguje, odhlaš se, jdi si dát svařák, vaječňák, cukroví, užívej si vánočního klidu a dej si od hry pauzu, jsou svátky a tím, že tady útočíš na adminy nic nezmůžeš, oni nemohou za chod hry, opět to řeší BP a jelikož jsou vánoční svátky, každý chce být u svých rodin tak se to těžko při svátcích vyřeší. Všem ostatním hráčům, moderátorům a adminům přeji příjemné svátky a pevné nervy s některými hráči zde na foru. :)

Tess tohle ocenil(a).
  8. ZOHAN

ZOHAN User

neneman321, Nevidím tady, že by někdo na někoho házel špínu na adminy? Ty ano?
    Psát o vlacích, které evidentně lítají si myslím, že je v pořádku, protože 100% systém detekce od BP zcela evidentně nefunguje.
    Nabádat hráče k alkoholismu, nebo nezdravému obžerství je podle tebe v pořádku? Ty toho hráče znáš?

Psát zde o klanových bitevních stanicích, které jsou už několik let rozbité je tady asi zbytečné.
    Lagy a sekání hry jsou asi v tuto dobu eventů a zřejmě většího počtu hráčů i většího zatížení internetu zcela logickým vyústěním dnů volna.:)

9. Už_horod

Už_horod User

Zdravim,nikde nemuzu najit co sem to dostal:Obdržen předmět: Lodní design - UC-HP-RLS...nevite co to je? na jakou lod'??

10. Je to design na loď Centurion, přidává 15% HP a odebírá raketomet.

Už_horod a Cruenta†Ultionem tohle ocenili.
  11. Dnes jsem se nalogoval na mapu, chci splnit úkol do SP a ono ejhle, na žádné mapě se nezobrazují cargo boxy, je to jen u mě?
    server GE1
    ID 4045517

12. neneman321

neneman321 User

MuadDib85[CZ] já na mapách cargo boxíky normálně vidím a normálně jsem je i sebral

13. ArthurXXL

ArthurXXL User

Mne tiež nezobrazuje cargo boxy ako MuadDib85[CZ], a mám ich normálne zapnuté.
    server GE1
    ID 172816020

Edit:
    Vypadá že už to ide.

Naposledy upraveno: 29/12/23
  14. Teď mi zamrzla hra v bludišti a zpět do hry nemůžu, vytváří se donekonečna spojení... Před tím mi to lítalo bez lagů uplně v pohodě...
    (vymazal jsem mezipaměť, zbavil se zbytečně přenosnýho titulu). Je to rozbitý!

15. Tess

16. *brutus*

*brutus* User

já zůstal na 2bl a skočit na 1bl již taky nešlo,od té doby taky nekonečné spojení

17. Některý mapy fungujou, ale skočit na další už nejde. Nejde ani jedna, kterou bych chtěl lítat. Tak hezky to fungovalo, že sem takovou dobu nikdo ani nepsal :-D

*brutus* tohle ocenil(a).
  18. *brutus*

*brutus* User

to ale nevadí že nemůžeš na mapy kam chceš,protože BP tě inspiruje k nákupu pro galaktické obránce a proto vezmi kreditku a nakupuj dokud to jde:D:D:D

MuadDib85[CZ] tohle ocenil(a).
  19. Padá mi spojení (v bludišti) i dneska. Spadne spojení, 2x mi naskočí tabulka se ztrátou a pak mi zamrzne komplet hra, že musím zpět od loginu. Během 20 minut 2x. Je to asi rozbitý...

Edit: A znova... Takhle se lítat nedá.

--------------------------------

Šlo by se zeptat taky na tohle? Dneska nějakej psychopat postavil skupinu automatů s těmahle dizajnama na BL mapu a to je fakt o to dostat tik.
    Dělá to, podle mě, jen ten jeden konkrétní dizajn (Dusklight?).

Edit: Ocitoval jsem citaci a ta se nezobrazila, a zas mi to vyšlo napsat pod sebe. Sorry.

Naposledy upraveno moderátorem: 15/1/24
  20. Tess

Delta-7925H spojila jsem ti příspěvky do jednoho.:)
    Ze severem GE1 jsou pořád problémy. Je to nejstarší server. BP o problémech ví.

Problém s tímto designem byl nahlášený. Zatím nemáme bližší informace.

Ve všeobecnosti, letos by měli nastat změny a nové inovace. Uvidíme jak rychle to půjde. :rolleyes:

Delta-7925H a Punisher tohle ocenili.