Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. otykac11

otykac11 User

Také se někomu nejde připojit od hry? problém se spojením?

2. ZOHAN

ZOHAN User

Kdy v BP konečně pochopí, že dokud bude surovina luminium zůstávat na mapách, tak to servery prostě nedají?
    ge-1 i ge-2 down

*brutus* tohle ocenil(a).
  3. boha to nefunguje :(

4. GE 4 (5) nefunkční herní okno

5. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Niektore mapy ale funguju, napriklad na GE2 som zistil, ze funguje 1-4 z dolnych a z hornych 1-8 som skusal len...tak aspon si clovek moze niektore ulohy denne a akcne spravit.
    Kolega z ineho timu uz poslal email o probleme, ale netusime, kedy sa to bude riesit.

_mnemonic_ a Tess tohle ocenili.
  6. 555stein

555stein User

Aktualne som sa nalogoval na ge1,som v bráne a všetko chváta ako má,problémy boli ked spustili ten HELIX nezmysel ktorý si stejne nikto nekúpi :D

EDIT: dve minuty po napísaní tohto ma odloglo a nejde prihlasit :D :D ale no tak uz,zas tam nejaka upratovacka vytiahla kabel zo zasuvky

7. ENDY1913

ENDY1913 User

na tuto hru len takto:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

8. *brutus*

*brutus* User

zvláštní anomálie,loď jsem měl na 1-1 a naloguju jí na bl1.samozřejmě skočím na 1-8 a konec,takže helixem to opravdu nebude:confused:

9. Punisher

Zas to nejde zial. Mne sa to stalo akurat v brane a tym padom som v nej rachol. Musime asi pockat do buduceho tyzdna, aj ked chapem, ze mnohi chceli tiez ziskat designy z bran, fragmenty a tak, ale zial nic s tym nevieme spravit viac, kedze nahlasene to uz bolo.

Tess a *SATKO* tohle ocenili.
  10. citacia zmazana
    no mě by spíš zajímalo kdo mi vratí prachy za ty koupené 50kové boostery :):)

11. Punisher

ZmizíkOriginál - predosly prispevok sa necituje.
    Citaciu som ti zmazal, precitaj si v mojom podpise ako prispievat na forko.
    Tak to ti zatial nik nevie povedat, ci bude za to nejaka kompenzacia, ze su vypadky. Ako som pisal, musime pockat do buduceho tyzdna.

Tess tohle ocenil(a).
  12. Jo no tak díky za info. Jsem rád že jsem 10 minut z5 koupil boostery zaroveň s fragmenty na restabilizaci skrze vip obchod kvuli modulum XT10 a budu z toho mit tak mozna dobrej pocit :):) jsme vsichni moc radi ze to funguje :)

13. CINDERELA69 akorát, že moderátor není zaměstnanec BP a dělá vše ve svém volném čase.
    Takže oprava příští týden nebo restart v 5 ráno :):):)

Punisher jaký je stav v řešení problému aut. Prý jsi to hlásil. Máš zpětnou vazbu.
    Poslední dobou je víc aut než hráčů online. Už mě to i štve, a byl bych rád kdyby přišli ty tvrdé bany.

Díky moc

aurel a *brutus* tohle ocenili.
  14. Ono by stacilo kdyby misto zbytecneho 4 hodinoveho helixu a milion zbytecnych paymant balicku se starali radsi o to aby to fungovalo, ja chapu ze muze dojit k obcasnemu vypadku serveru nebo neco ale tohle se deje pomalu kazdy vikend... a kdyz uz z jejich strany prijde nejaka kompenzace v podobe kodu, tak to je stejne jeste vetsi vysmech nez ze to nefunguje :)

15. ZmizíkOriginál však v čem je problém. Mohl si koupit uridium na hádes :):):).
    Mě štvou víc auta, než výpadky hry.

CINDERELA69 pokud tě hra nebaví, tak ji nehraj.
    Moderátoři tady jsou velmi ochotní a pomáhají nám.
    Nevidím důvod ke kritice.
    Ba naopak kritizuji tebe .

*SATKO* a *brutus* tohle ocenili.
  16. naco bych si kupoval uridium na hades jeste za takove penize? me jde spis o ukoly ktere jsem chtel dokoncit, proto jsem si koupil 50kove boostery a o moduly ve vip obchode.. a jestli psal ze az pristi tyden tak co bp udela? kompenzacni kod v podobe 100 EE, 50 wiz raket a 1 povolení? to je vysmech za ty prachy co jim do toho lidi cpou. a jeste to nefunguje... a jeste na kazdem rohu auto...

jinn123 a pepan70 tohle ocenili.
  17. ZmizíkOriginál úplně bych ty problémy neřešil. Důležitější je odstranit auta ze hry, to je priorita č. 1.
    Nevidím problém si koupit balíčky znova. Podpoříš tuto skvělou hru :):):):).

Klidně si koupím balíčky znova, ale už vybanujte ty auta. Je to hrůza :(:(:(.

*SATKO* tohle ocenil(a).
  18. *brutus*

*brutus* User

•ŞĦΘCK▪ je to týden co kolega posílal video s vlakem na behe a dneska se tam letím podívat a ten samý vlak je tam pořád.Pár trvalých banů pro výstrahu by neškodilo a už je opravdu na čase,ale BP z botů prachy nesmrdí

19. *brutus* presne to jsem chtel taky zminit :) musi jednou za cas udelat nejakou tu ban wave ale tohle uz tu bohuzel bude navzdy :)

20. Punisher

•ŞĦΘCK▪ - zial my nedostavame zpätnu väzbu z hora po odoslani feedbacku. Ale urcite je dobre, ked sa to posle smerom hore, aby videli, ze hracom vlaky a celkovo programy v hre vadia a zeby to mali banovat castejsie.

ZmizíkOriginál - tak zvyknu kompenzovat veci z paymentu ako su balicky, boostre a tak, ale problem sa netyka celkovo hry a teda vsetkych map a ani vsetkych uctov, kedze mam pocit, ze mnoho uctov robilo veselo brany, aj ked to nam ostatnym neslo prihlasit na x-1, ci do bran. Cize budu musiet identifikovat problem najskor.