Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Já jenom napíšu, co BP vzkazuje můj kocour:
    Milé BP, protože páníčkovi nešla hra, dal se do vyčesávání mého zimního kožíšku. Žádám o kompenzaci 100 gramů mého kožíšku, jsem skoro naháč a ty rána jsou fakt studené. Zapněte mu tu hru!

P.S. Omlouvám se moderátorům, je to jen hloupé zvíře :D.

Naposledy upraveno: 9/3/24
    *brutus* a Tess tohle ocenili.
  2. Stav trvá, snad tomu pomůže ráno restart. Smutné.

3. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Zial ano, mozno akciu kvoli problemom predlzia, ale to zas pochybujem, lebo mala by zacat dalsia buduci tyzden.

*brutus* a Delta-7925H tohle ocenili.
  4. *brutus*

*brutus* User

Krom npc které dělám skoro pravidelně jsem nestihl udělat žádné denní a je to tu znova,po třech letech kdy u toho sedím pravidelně od rána do noci bude asi na čase se podívat po něčem jiném

5. CROW

CROW User

Aha? Taakže nejsem sam komu to nejede.

maronon tohle ocenil(a).
  6. Mám se opakovat? #3848

7. neneman321

neneman321 User

PVE rovněž nefunguje, neustále načítání spojení herní mapy, bude někdy vůbec tahle hra šlapat jak má ?:rolleyes: den co den nějaký problémy kdy hráč nemůže hrát a co BP ? místo oprav hodí do hry nějakou nepodstatnou věc za peníze a na hráče se zvysoka kašle. :mad:

maronon tohle ocenil(a).
  8. Opět nefunguje hra! Nedá se nalogovat na mapu! Již asi 20 minut od 9:30 hod.. server GE6/7
    I ostatní píšou že jim hra nefunguje..

9. *brutus*

*brutus* User

Karlosray všichni jsme vytočený,ale jde to napsat slušně!

Tess tohle ocenil(a).
  10. UMBALUMP

UMBALUMP User

Tak mě to začalo blbnout včera večer a dnes to nejde vůbec. Neustále se vytváří spojení. Tak aspoň, že vím, že v tom nejsem sám a nemusím se zlobit na svůj počítač a připojení.

11. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

12. *brutus*

*brutus* User

Tess promiň ale podle jakých informací,protože je pro mě novinka že by v BP makali o víkendu.Vždycky tu totiž čtu je více se dozvíme až po víkendu

13. Pokud někdo musí něco střílet, a má loď na 5-2, tam se přihlásí, stačí warp a střílí na 5-2, 5-3 piráty. Z 5-3 mě to už nepustí. Jde to na PvE, ostatní jsem nezkoušel.
    Bude helix, tak aby měli na kaviár.

Po restartu to 2,5 hodiny šlo. Když po 2 hodinách dají restart, je po problému a mapy budou čisté od 24/7.

14. Tess

*brutus* informace mám od kolegy z jiného týmu. Jedná se o globální problém s připojením do hry a to se řeší s nejvyšší prioritou.

prdlon vulgární urážky zde netrpíme.

Punisher a *brutus* tohle ocenili.
  15. citace smazaná

Ale nikdo tě přece nenutí hrát tuto hru a dávat do ní peníze je to přeci tvá svobodná volba jak budeš trávit svůj volný čas :)

Naposledy upraveno moderátorem: 10/3/24
    Kybres tohle ocenil(a).
  16. Tak proběhl restart serveru :D na mapu se člověk dostane ale hned je v lagu :D

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  17. enemy39

enemy39 User

Dobry den prajem,chcel som sa spytat ,ze preco sa mi od vcera neda pripojit na sever ?

18. mozkomor3

mozkomor3 User

Ani nenaloguju jako IT priorita 0.

19. Tess

enemy39

Punisher tohle ocenil(a).
  20. enemy39

enemy39 User

Ahoj ,od vcera sa mi neda pripojit ku serveru je to daky vypadok ,alebo je problem na mojej strane ?