Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

enemy39 už jsem na tebe reagovala před chvílí.;)
    Není to chyba na tvé straně, jedná se o globální problém a už se na tom pracuje.

Punisher tohle ocenil(a).
  2. Tess opravdu tomu věříš? IT o víkendu nepracují, náš mladej je taky IT a rozhodně by nezapl komp o víkendu, stačí že celé téden do teho čučí...

»●TITΛИUS™●« tohle ocenil(a).
  3. Tess

.bandita___JR. aha takže ten restart co byl kolem 11 hodiny se spustil asi sám.:rolleyes:
    Ano pracují na tom. ;)

Punisher a Delta-7925H tohle ocenili.
  4. Jelikož byl neplánovaný reset tak asi zkusili rychlý fix jelikož to ráno pomohlo. Ale zdá se, že je to vážnějšího charakteru takže být vámi už jsem pro dnešek smířen, že si dnes do bran neskočíme.

Jinak mně docela pomáhá když si v garáži nahodim loď, co mám na mapě 3-8 (ta se naloguje skoro pokaždé na mapu).

Mapa 3-1 a PVP mapy jsou u mně nefunkční.

maronon tohle ocenil(a).
  5. Zmáčknout tlačítko RESTART zvládne i uklizečka, na to nepotřebuje žádné školy natož IT :)

-----------------------------------
    jdu zkusit

-------------------------------------
    Tak jedině na 5-2 mne to pustilo.

Naposledy upraveno moderátorem: 10/3/24
    maronon tohle ocenil(a).
  6. U mě restart v 11 nepomohl, teď je další, tak snad ten :-|

7. tak před restartem jsem se logl aspoň na phoenixa na 5-2 a hned 110 sec do restartu a teď už ani na tu 5-2

8. neneman321

neneman321 User

ani u mě restart nepomohl, bohužel člověk si najde po dlouhé době chvíli čas, řekne si, že by si mohl zahrát a jen to vytáčení herní mapy mě zkazilo den natolik, že už nemám opět chutě vůbe hrát. Smutné když vidím jak se BP stará o své servery.

9. Tak já se po 4h dostal konečně zpět do brány :D odjel jsem si jednu bránu a už to zase nejde :D

10. »●TITΛИUS™●« Fredy ty to ještě hraješ, si vzpomínám na to jak si drtil se solace všechny :D:D:D:D. A vidíš rád bych se podíval na videa, nostalgie :D:D:D:D

Jinak to nejede a nepojede o_Oo_Oo_O.

11. -baghira2- a Cruenta†Ultionem tohle ocenili.
  12. Beownr

Beownr User

ahoj, mam klienta 1.6.9, dnes som rano hel spustit hru a stale mi ukazuje že vytvara spojenie, no nepripoji ma do hry, len ukaže obnovit spojenie

13. Tess

Beownr příspěvek máš přehozený do správné sekce. Jedná se o globální problém a pracuje se na tom.

-baghira2- a Punisher tohle ocenili.
  14. Já neodjela ani jednu:) skok do brány se povedl a po cca se to zaseklo a NPC mne sundalo a od té doby se nemůžu už ani přihlásit, hezká hra to je:)

15. Regittas

Regittas User

Zdravím mám problém když chci vstoupit do hry tak se mi to dlouho načítá a pak mi to hodí že spojení bylo přerušeno když dám nové spojení tak se to zas dlouho načítá a zas to hodí to samé co stím ? hodně často se mi to taky stává v noci kolem 0:00

Naposledy upraveno: 10/3/24
  16. Kybres

Kybres User

citace smazaná

A od včera né ? začnete číst...

17. Regittas

Regittas User

citace smazaná
    už pár dní zpět ale to jen v noci

18. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

19. CROW

CROW User

No neni to až tak pravda. Když si neco zaplatíš očekavaš že to budeš mit cele ne jenom čast.
    -----------------------------
    Proč to delaji v nedelu kdy hraje nejvic hracu:(:mad:

Naposledy upraveno moderátorem: 10/3/24
  20. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

CROW - nepis viac prispevkou pod seba, ale pouzivaj funkciu upravit.
    Multipost som ti spojil, precitaj si v mojom podpise ako prispievat na forko.

-baghira2- a Tess tohle ocenili.