Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Dnešní opravu tohohle (neironicky) cením!

-baghira2- a Tess tohle ocenili.
  2. GE1,ked dokončím deltu vypíše mi že galakticka brana delta dokončena,nasledne sa sekne hra a spusti sa automaticky relog. Po ktorom sa proces opakuje,neviem či mam kopnut do počitača alebo je to pokazene.

-baghira2- a ***Janci*** tohle ocenili.
  3. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

-baghira2- a Punisher tohle ocenili.
  4. GE2 Mapa x-1 nenalogovatelná...

-baghira2- tohle ocenil(a).
  5. GE1, proskok portem a vytváří spojení... Dlouho to nebylo uplně rozbitý.

6. GE2 nejde portovat ani vrcni mapy a ani spodni mapy zasek a konec

7. GE2 stale nenalogovatelna,rovnako ako večer ani teraz sa neviem prihlasit do hry. Platím si premium,zlavák a mam z toho leda tak ... :rolleyes:

-baghira2-, maronon a .bandita___JR. tohle ocenili.
  8. Ani mě nejde od včera GE2, taky jim člověk posílá peníze za premium atd a má z toho akorát tak ...

9. ...opět a znovu super hra, to je nějaká součást hry sledování okna NAČÍTÁNÍ? Hlavně že cálujeme, ještě nedořešili chybu předchozí a kompenzování ani nemluvím...

Spayro22, -baghira2- a lukasCZ75 tohle ocenili.
  10. neneman321

neneman321 User

server PVE nefunguje taky,dopoledne ještě šel, nyní neustále jen načítaní spojení s herní mapou u VRU :mad:, vážně, bude aspoň jedna akce, kterou by BP nezpackal ? na slabším mám koupený dably a opět se nedá hrát, tak snad alespon prodlouží BP akci jako kompenzaci

-baghira2- a lukasCZ75 tohle ocenili.
  11. ge 4 (5) nefukční !

12. Stav trvá...

13. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

Problémy s připojením do hry jsme právě nahlásili technickému týmu.
    Poprosíme vás o trpělivost.

14. lukasCZ75

lukasCZ75 User

@Tess Chtěl bych se zeptat, píšeš ty zprávy ručně nebo každý víkend dáš jenom CTRL+V? XD Ale je super, že premium lze pořád koupit.

15. Blacki

Blacki User

Problém s pripojením trvá od včera cca 23:15 vie sa kedy sa bude dať normálne hrať?

16. "Titul má momentálně .. na mapě 1-2 MMO. Vydej se ho najít!"

Jak se na tu mapu ten frajer dostal? Já se na 1-1 a všechny dvojky nedokážu dostat nijak. Portama, skokama, ty mapy mi nejdou, nemůžu do brány, ale frajer na 1-2 lítá...

17. Najlepšia je aj tak odpoved z podpory v štýle o chybe vieme,počkaj si :D

18. rampolnik

rampolnik User

napsal jsem na podporu bylo me odpovedeno vymazte mezi pamet preinstalujte hru kdyztak piste na podporu, napsal jsem bylo mi odpovezno ze vedi o vypadku a problemech tak jen doufam ze uz pujde hrat protoze jsem se po dlouhe dobe vratil k teto hre a rad bych si ji zahral :D budem radi kdyz nas informujete o to ze uz to jde :) predem dekuji za odpoved

Naposledy upraveno: 30/3/24
  19. Toto vyzera tak že to pojde zase az s rannym restartom ako tomu bolo dnes. A vsak predpokladam kedze je zajtra nedela ze bude stav hry rovnaky ak nie este horsi.

20. rampolnik

rampolnik User

citace smazaná
    uprimne doufam ze ne protoze jsem to zapnul po x letech vcera vecer a zahral sem si asi 2 hodiny pak to droplo dnes rano co jsem se k tomu dostal tak jsem si zahral tak hodinu takze me to trosku stve no :D

Naposledy upraveno moderátorem: 30/3/24