Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hra zatím běží uvidíme jak dlouho...

-baghira2- tohle ocenil(a).
  2. @C€RV€NKA10 tým že nieje už víkend a nieje zvýšený počet hráčov tak sa nepredpoklada že by to padalo ako prave cez víkend :D už pár rokov čakáme kým bp zadováži funkčné servery ktoré zvládnu nápor jednej menšej dedinky na ich hre :)

EDIT: další den za nami a kompenzácia nikde. Ak vobec nejaka bude,tipneme si čo to bude? Za mna double day v stredu alebo poukažka na prime kupony :D

EDIT EDITSKY EDITOVACI: 20:30 GE1 dole.

Naposledy upraveno: 1/4/24
  3. Tak jsme došli...

-baghira2- a *brutus* tohle ocenili.
  4. zas to nefunguje ...

5. *brutus*

*brutus* User

nefunguje a nikdy už fungovat nebude

6. Klucí, vy to nechápete! BP dělá co může pro spokojenost hráčů, veškeré chyby se snaží odstranit ihned, komunikace s hráči je na vysoké úrovni, vaše problémy jsou i naše problémy. Proč to takhle nefunguje? No protože si na nás zasedli oškliví hackeři, kteří hatí jejich obrovské úsilí.
    No a pak se probudím a zjistím, že apríl byl včera:D:D:D

7. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

Spayro22 necituj příspěvek na který hned reaguješ a nepiš posty pod sebe, používej funkci upravit.
    Jak správně přispívat na forum

EDIT: příspěvek máš smazaný. Pokud ti moderátor upraví příspěvek, nemůžeš ho upravovat a ještě psát vulgárně. Ber to jako varování, příště to může skončit banem na fórum hry.

Naposledy upraveno: 2/4/24
    -baghira2-, Punisher a Spayro22 tohle ocenili.
  8. Ono je to vlastne aj tragikomické,za posledné dva mesiace som dostal 2x mesačný ban na chat a dokopy 0 kompenzácie :D či už za permanentku,bugy,cpučka čo mi pobralo a podobne

maronon tohle ocenil(a).
  9. Spayro22

Spayro22 User

Už raději nic nepíšu když vám na tom něco přišlo vulgární jen jsem to udělal tak Jak řekl zkopíroval a upravil pod tu další zprávu co tam byla nic víc nic míň jsem nejvíc vulgární a agresivní na celé hře tak bacha na mě, možná kvůli mě nešlo DO stačí jen aby si to někdo z podpory myslel nebo tak něco a je to tak a z tím už jako smrtelník nic neudělám spravedlnost a slušné chování z vaší strany už ani nečekám jdu někam jinam tady to vážně nemá smysl se o něco snažit když se hroutí barák od základu je lepší ho ztrhnout celý doufám že můj názor není tentokrát v něčem vulgární.

maronon tohle ocenil(a).
  10. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Spayro22 - kolegyna ti to zmazala za toto slovo "v pi**" samozrejme som ho vyhviezdickoval, kedze na fore sa vulgarita netoleruje. Rovnako ako na chate plati, ze sa nesmu pouzivat tieto vulgarne slova, tak to plati aj na fore.

-baghira2-, Locker a Tess tohle ocenili.
  11. Tak priatelia obdržali sme kompenzačný kód. Ruku na srdce lepší ako sme očakávali. Boostre a eečka sú uplne k prdelke,to je jasné. Ale tie dva tyždne premka nie su až tak zlé,jasné dva týždne su stejnak nič moc,ale uprimne lepšie ako som očakaval a som rad že sme aspon niečo obdržali :)

12. *brutus*

*brutus* User

prémko 2 týdny je sice fajn,ale je chvíli po 19 h a hra opět nejede

13. jj ,,,,19:34 a stále nejde.

-baghira2- a Gerenes tohle ocenili.
  14. ZOHAN

ZOHAN User

A ví ten tým odborníků co celý den usilovně makal na dechberoucím kuponu, že existuje i takový server jako je třeba ge-1?
    Nějak jsem nezaregistroval jakýkoliv posun v tomto problému?
    Aby se nezapomnělo, stejné výpadky byly před 14-ti dny a každopádně nemůžeme plnit denní ani týdenní úkoly sezonní permice.

P.S. V tom kuponu, když ho aktivuji je i nějaký tajný script, který uvede v provoz porty a všechny mapy na této hře?
    A boostery běží a zítra je konečně chromin. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

*brutus* tohle ocenil(a).
  15. *brutus*

*brutus* User

ZOHAN ano v kuponu je i script s kopmenzací za SP na kterou už čekáme přes měsíc

16. Proč poslední 2 dny nejde každý večer a v noci GE5?
    Co takhle prodloužit vajíčka do neděle, když se nemohly dělat brány?
    A fakt už někdo vysvětlete tomu showmanovi co vymýšlí odměny, že 20........100..... ani třeba 500 energie není nic, natož odměna :eek::rolleyes:. Jen tímhle naštvou :(

A co takhle náhrada za double a sleváky???

maronon a -baghira2- tohle ocenili.
  17. Fantomas64

Fantomas64 User

Ahoj všichni,
    už dva dny mám problém s posíláním surovin ze skylabu do lodě vždy když chci suroviny odestat stránka spadne a vyhodí chybové hlášení:

Not Found

The requested URL was not found on this server.

Zkoušel jsem to jak přes herního klienta což je vlastně stejně jen upravenej prohlížeč a pak jsem to ještě zkusil přes Mozillu a Operu. Zkoušel jsem i rychlé odeslání za uridium. Pokaždé se stejnou chybou. Hraju na serveru Globalní Evropa. Nevíte někdo co s tím? Najde se tu někdo kdo měl stejný problém?

Všem děkuji za odpovědi.

-baghira2-, maronon a _mnemonic_ tohle ocenili.
  18. *brutus*

*brutus* User

Fantomas64 nevím neposílám,zkus se obrátit na podporu hry

19. kokis-007

kokis-007 User

Ahoj. Ja mám ten istý problém už 3 dni. Obrátil som sa na podporu hry a odpoveď: Naší správci systému už na vyřešení problému pracují.

-baghira2-, _mnemonic_ a Fantomas64 tohle ocenili.
  20. Jak že máme hrát bez surovin?
    Už se ten domeček z karet nějak hroutí, chyby jen přibývají a opraví se vždy jen akutní problém a na ostatní chyby BP kašle.
    Ale neopravit zásadní chybu ani za 1 den? Kam že to spěje :eek:

-baghira2- a _mnemonic_ tohle ocenili.