Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Nefunkční hra ;);), ale mění se VOP. Čím to asi bude o_Oo_O.
    Neexistuje den co by nebyli problémy o_Oo_Oo_O.

2. Už to asi valí, aspoň mně.

Edit: už to není pravda

Naposledy upraveno: 19/9/24
  3. Dneska je ten restart ale ultra dlouhej, ne?

4. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

Delta-7925H po restartu zhruba hodinu nepůjde přihlášení do hry. Technický tým ještě na něčem pracuje.

EDIT: Dozvěděli jsme se to na poslední chvíli, proto k tomu nebyla informace, že se nepůjde přihlásit.

5. Škoda, že vám to neřekli včera a teď už je to teda 2 hodiny od restartu. Co už...

6. nikdydost

nikdydost User

Saimon — dnes v 10:59

@everyone +++ Sync completed - Login to EU servers not possible for about 60 minutes! +++ Our sync is now completed. We only did some background work and therefore, the aren't any sync notes today. BUT: Our tech team is still working on some matters on our European servers. Therefore the login to our European servers is not possible for about 60 minutes. Login is only working for the following servers at the moment: Mexico 1, Global America 2, US West, Global America. All other servers cannot be accessed for about 60 minutes! We apologize for the inconveniences. Thanks a lot for your patience

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tohle ocenil(a).
  7. po restarte nehratelne seka laguje

8. Nemůžu do mapy, je to rozbitý?

Edit: Lehce to upravím, nemůžu na konkrétní mapu 5-4, na 5-3 mě to pustilo...

Naposledy upraveno: 6/10/24
  9. Tess

Delta-7925H očividně je problém jen na GE1, zkoušeli jsme i jiné servery a na mapu se dá dostat bez problémů.
    Kolega to testoval na GE1, při skoku na mapu 5-4 se zasekl ve fázi skoku. Vypnul celý klient a po 10 minutách se přihlásil a už byl normálně na mapě 5-4.

10. Už jsem se tam dostal taky. Pozdě ale :)

11. LukyKiller

LukyKiller User

Zdravím, dnes som chcel prepnúť na iný server už na existujúcom účte, ale pri zmene ma to vyhodilo z účtu a nejde sa mi prihlásiť v aplikacii ani v prehliadači. Ako by som sa vedel dostať späť na svoj účet a na main server, ktorý hrám?
    ID účtu nemám.

Hracie meno: LukiKiller
    Server: Globálna Európa 2

12. Tess

LukyKiller a zadáváš heslo a přihlašovací jméno správně?
    Je divné, že se nemůžeš přihlásit. Momentálně neevidujeme problémy s přihlášením.
    Budeš si muset napsat na podporu hry. ID můžeš najít ve starých emailech, kde jsi již z toho účtu komunikoval s podporou hry.

Naposledy upraveno: 7/10/24
    Cruenta†Ultionem, coroner a Punisher tohle ocenili.
  13. David)

David) User

@LukyKiller Ahoj,tvoje ID je 167547812,je to informácia ktoru vieš získat par kliknutiami.
    Uplny ideal bude ak si cez email vyresetujes heslo,dostanes sa do uctu a server si nasledne zmeniš na ge2ku.

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  14. pokud ho to pří změně vyhodilo tak nevím jestli se vůbec někam ještě dostane,ale jinak hodně štěstí

15. David)

David) User

Danubius,samozrejme dostane. Je uplne bežné že pri zmene servera ho logoutne a potom nejde prihlasit,vid unity update :D
    Preto je najlepsie si vyresetovat heslo,klikns na link,to ta automaticky prihlasi do uctu a nasledne si iba zmenis na pozadovany server.

Je to jednoducha vec ktoru bp spravila extremne zlozitou :D

16. LukyKiller

LukyKiller User

ID som nakoniec našiel, tak som napísal na podporu a dnes sa mi už podarilo prihlásiť.

17. Nemůžu se přihlásit, cca od 13 hodin na mapu, nenačte se. Vše vyčištěno, restatartován a vyčištěn NTB, a nic. Mám to jenom já? Zkoušel jsem oba účty, různé mapy a bez výsledku.

osakip a Y*o*D*i*A*k* tohle ocenili.
  18. 502 Bad Gateway toto se mi furt ukazuje uz 4 h

19. bergant

bergant User

taktiez to nejde na GE

20. tak ted se aspon dostanu na hlavni stranku ale opet se mi nenacte herni mapa zasekne se to u pismenek NA a konec masakr:(