Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hank50CZ

Hank50CZ User

blbne jim to komplet

2. lebo tato hra je srot a bp neschopny ludia

3. Tak že v čera to to nešlo. a tet v 7:05 taky to ne jede. Děkuju za Event Zkouška hrůz. Bude Kompenzace Bonusový balíček "Zdvojnásobovač XL". Chci 2 x odměnu

4. Karlosray

Karlosray User

podle me na to vyvojaři kašlou soustredi se na novej svet Unity a podle me to bude ješte horsi dalši takove svety jak Unity a nase servry se všechny zruší za par let už bude jen serverv unity a mi bud skončime nebo budeme muset začit odzačatku na unity

▲ŦĦΣ•ПΣO•™SK▲ tohle ocenil(a).
  5. citace smazaná

JA UZ NEZACNEM OD ZACIATKU RADSEJ VYMAZEM VYBAVU ROZPREDAM ASPON SA ZBAVIM DARKORBITU

Naposledy upraveno moderátorem: 27/10/24
  6. Stejný problém na dvou rozdílných zařízeních mi to nejde, na třetím to funguje, ale tam to hrát primárně nechci...

7. edyspaok

edyspaok User

Opet to nefunguje :D Slava BP

▲ŦĦΣ•ПΣO•™SK▲ tohle ocenil(a).
  8. nazdar všem ten problém je od restartu pořád stejný :-((

--------------------------------------

já myslím že to pojede až v pondělí omg

9. Nečteš, bylo řečeno, že se všechny servery převedou pod unity, jen jim to déle trvá. V podstatě je jedno, na jakém prohlížeči se na server díváš, nebo klient, jestli chceš, a unity je jeden z klientů. Zatím tam otevřeli global 2, nový a jak jsem koukal na lodě tam, hódně jim to lidi sypou.

10. Ahojte, nevíte jak bude kompenzované, když mám koupené double boxy, slevák a prémko, které nemůžu teďka využít ? A propadne mi ?

11. Hold dneska asi brány neuděláme...

12. Kapybara_CZ prémko ti nikam nepropadne,ale běží dál,já taky nemohl celou sobotu do hry a někdo jo,počkejme do zítřka na ofiko vyjádření

13. Jak to, že premko nepropadne, propadnou ti dva dny hry s premkem s kterýma jsi počítal ve hře, takže - 2dny výhod.

14. citace smazaná
    Přesně, mně už to přestalo jít už v pátek kolem 12:00

15. NAIIDIUS

NAIIDIUS User

Cauko, vieš mi poslať nejaky link na to Unity?? nepoznam to, je to pre mna novinka..je to novy klient pre darkorbit?? ako sa tam prihlasim??
    Dakujem

---------------------------

Pokiaľ to chapem spravne, tak nema vyznam teraz hrať na tom serveri kedže ajtak po faze testovania sa všetky učty vyresetuju...či???

16. volchSK

volchSK User

Nemôžu aspoň napísať na úvodnú stránku, že je nejaký problém a na poruche sa pracuje ?

17. Huri[23SP]

Huri[23SP] User

je to fajn od patku se nemužu nalogovat do hry.Kdepak soudruzi s NDR udělali chybu tentokrat

18. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

Punisher tohle ocenil(a).
  19. DemonBG02

DemonBG02 User

Zdravím, taky máte někdo problém s odesláním kamenů do lodi? Hodí to error -
    Not Found
    The requested URL was not found on this server.

EDIT : Tak kameny se mi podařilo poslat přes prohlížeč, ale přes klienta už se mi nechce načíst mapa :D Tak pecka

Naposledy upraveno: 27/10/24
  20. Zdravím mam prosbu jsem ve hře a dám Start, ukaže se mi nahravaní ale hru mi to nesputí mohl by mi nekdo pomoc dekuji.