Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hra funguje na Maxthonu, hraji bez problému i přes víkend. Žádný pád jsem neměl.
    Klient už dávno nepoužívám. Takže kdo chce hrát může :):).

2. ZOHAN

ZOHAN User

•ŞĦΘCK▪,Jožo, neklam do telky. Ale podle mrs. Saimon nesmíš dle VOP používat programy třetích stran, ty se nebojíš případného postihu od samotného BP?
    Kdyby to bylo tak jednoduché, tak by tu asi nikdo nepsal, nemyslíš?

3. Dobře, ale to nemění nic na tom, že my jako hráči bychom měli být schopni hrát hru na tom, co je nám oficiálně poskytnuto od BP, ne hledat nejrůznější okliky jen abychom si vůbec mohli zahrát. Pokud je nutné pro hraní hry použít nějaký program třetí strany, tak to přeci nic neznamená - DO je nehratelný a BP se nemůže na nic vymlouvat.

Stejně bychom podle nich ani neměli používat nic jiného než oficiálního klienta hry, takže já si trpělivě počkám na jejich oficiální vyjádření a, jak doufám, prodloužení eventu alespoň o 3-5 dní.

*SATKO* a Humanoid84[=Z=] tohle ocenili.
  4. ZOHAN jaký program, Maxthon je program jo, však je to prohlížeč :confused::confused::confused:.
    A jak mám hrát na klientovi, když se to nedá hrát a padá mi FPS o_Oo_O.
    Ne každý má peníze na PC za X tisíc a optiku :rolleyes::rolleyes::rolleyes:.

123zelenina jo však jo, já jsem dal návod jak hrát hru a přitom si nestěžovat, že mi nejde klient.

ZOHAN pro tebe o_Oo_Oo_Oo_O

Maxthon je multiplatformní webový prohlížeč vyvíjený společností Maxthon International. Podle statistik je šestým celosvětově nejpoužívanějším prohlížečem. Maxthon je už v základu (bez použití rozšíření) nadprůměrně vybavený prohlížeč a přinesl i řadu inovací, které později nabídly také další prohlížeče.

Zajímavé, že spousta lidí tak hraje, nebo mají lepší hru :):):).

ZOHAN zbytek se nebudu vyjadřovat, vím o co zas jde o_Oo_Oo_O

5. Zdar jede vám to už ? Kámošovi už to valí a mně pořád nic.

6. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Podla BP by mali byt problemy s pripojenim uz vyriesene, avsak stale u hracov pretrvavaju, takze musime opat cakat, nech sa na to pozre IT team.

Tess tohle ocenil(a).
  7. zlotyyy123

zlotyyy123 User

To je komedie :DDDDDDDDDDDDDD

8. Tak přes klienta aniprd, MXT jede, ale ráno mi nefungoval ani ten. Takže vyřešený není nic.
    DDoS útoky to nejsou v tom pravym slova smyslu. To jsou ty botí farmy, který jsou posílaný v přehnanejch počtech do hry zároveň. Výsledek je ale stejnej.
    Proč to nejde přes klienta, ale třeba přes ten MXT jo, mi moc jasný není, ale diskuse, jestli je to program třetí strany podle VOP, je podle mě mimo, protože návod je tady na fóru a tím pádem jeslti to není vyloženě povolený, je to tolerovaný. Navíc aktuálně, pro mě a další, jediná šance, jak se dostat do hry.

Vtipný na tom je, že když tehdá nešla hra prakticky jen automatum, to byla série restartů, aby je do hry dostali. Těch pár živejch je teď ale nazajímá, protože kdyby ti ostatní nepoužívali maty, hra jede. Ale když nebudou ve hře maty, zbyde jen těch pár živejch, co tu hru neuživí. Z toho cesta není.

9. nikdydost

nikdydost User

Rabbit 兔 — dnes v 19:29

@everyone +++ Connection problems +++ Hey SpacePilots, the login problems on all servers have been solved. Thank you for your patience. Your DarkOrbit Team

nevim co je vyresene ,ale prihlaseni to urcite neni ,protoze se mi sice nacte nahravani ,ale tim to konci

*MILIMETR* tohle ocenil(a).
  10. Delta-7925H jj na bl3 má každý autobot na pomoc asi 10 nostromek,takový mazec jsem krom tgv ještě neviděl,ale co už tady nepřekvapí nic

Delta-7925H tohle ocenil(a).
  11. Jenom bych chtěl potvrdit že problem s připojením stále přetrvává.

12. stačí se podívat na forum nebo jinde jak hrát na MX5 nebo MX6 a hra ti pojede bez problémů :):).
    Na forum je návod taky :):).
    Příjemnou hru.

Delta-7925H však já to říkám taky. Kdyby hrál na klientovi, tak to nehraju.
    Kdyby ten klient byl odladěný neřeknu nic. Ale není.
    Ne každý má mašiny s nejvýkonnější RTX :):):).
    Nikdo nic neobchází, jsou i návody na foru na Maxthon.
    Proto bych volil tento způsob.

13. ZOHAN

ZOHAN User

•ŞĦΘCK▪, A co poradíš hráčům co nemají takovou mozkovou kapacitu, ale mají herní děla s rtx nejvyšším výkonem , internet z NASA, MX5 i MX6 a do hry se stejně nedostanou ty návode z temu?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

14. tak furt mi to nejde tak jeste zitra po restartu:p

15. ZOHAN tak nevím, ale pokud se nepletu, tak si ve hře o víkendu byl :):):).
    Pokud ti hra nejede stále počkáš na opravu ne. Myslím, že si trochu odpočineš ne :):):)
    Viděl bych v tom pozitiviva.
    Jinak se ptej, rád pomužu :):):).

16. Už mi to nejede ani přes MXT. Jsem zvedavej co ráno...

17. Delta-7925H ted jsem to zkoušel před sekundou, a mě hra funguje a login na mapu v pohodě :):).
    Tak chyba je asi někde.
    Někomu to funguje, někomu ne :):):).
    Asi vyšší moc ;););)

18. Jěje, •ŞĦΘCK▪, ty jsi to ještě nepochopil? I kdyby hra fungovala na 200% tak si Zohan najde chybu. Zatím jsem nepotkal tak negativního člověka, a že jsem jich při svém věku potkal dost.

19. Mikeeee

Mikeeee User

ahoj, Domnívám se že aktuální technický problém, některých hráčů mezi které patřím i já se vstupem do hry, by mohl mít něco společného s automatickým loginem na mapu ... z mého postřehu na pár hráčích, hra funguje tomu, kdo kliká na start a naopak nefunguje tomu kdo ma auto login na mapu .. ale je možné že se pletu .. je to jen postřeh na několika málo hráčích :).

20. ja sa uz vykaslem na cely darkorbit naco to hram???????cez akciu som postupil o 10 miest v rebricku za 2 dni hra nejde som klesol 17 miest naco to hram?????????????