Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tess nové spojení to vytvářelo, sice to nějak pak naběhlo po delším čase.
    Ale strašně se to lagovalo.
    Co mě mrzí je opět zvýšený počet kolotočů.

Tak nevím.. ale asi to moc opraveno není. Byl jsem ve skupině a psali to samé, že se hra laguje.
    Pravděpodobně byl výpadek, protože jsem potkal několik zamrzlých lodí.

Jak jsem psal ten první příspěvek, tak mě to vyhodilo ze hry.

2. edyspaok

edyspaok User

Ahoj všem, asi to nepatří zde, ale jak byl ten dlouhý výpadek a hra nešla,tak zda bude nějaké prodloužení na bránu a bitevní permanentku. Pokud ne, tak plno hráčů nestihne a to i já a to udělat Curcubitor 1700 ks v bitevní prmanentce - poslední úkol

3. edyspaok, brána hrůzy byla prodloužena o 2 dny do 5.11.2024. Takže ještě 4 brány udělat můžeš, jednu ráno, druhou večer.

Tess, Locker a edyspaok tohle ocenili.
  4. edyspaok

edyspaok User

Paráda a dík za info

5. zdá se,že je hra opět poněkud rozbitá

6. Už druhý den mám trochu problém s mechanismy v lodi. Na serveru Global, starý klient nefunguje občas mechanismus automatické opravy (oprava začne i za minutu u portu) a mechanismus automatického nákupu raket. Tam musím každou chvíli nastavovat, jaké rakety chci automaticky koupit. Přesto, že mám v obou konfiguracích nastaveny správné, tedy na 1 a 2 jiné, mechanismy (v každé konfiguraci jiný kus) svou raketu zapomene a přepne se na raketu-y z druhé konfigurace.

7. Chcem sa opytat... Som jediny komu tato super duper hra laguje ? Urobit pre mna eventovu branu je nadludsky vykon.
    Rovnake problemy ma aj Linde, ktora je +-500km mimo. Iny NTB, iny internet.... No lagy podobne.
    Packet loss 0.0%, no hra laguje ako keby som mal -50%.
    Hrajem dost online hier no vsetky funguju ako vinko...
    DO je jedina hra, ktora sa uz fakt neda hrat. :D

Delta-7925H tohle ocenil(a).
  8. Jak to bylo rozbitý, začal jsem lítat přes Maxthon a je to znatelně lepší. V tý bráně mi to lítá taky VCELKU dobře, ALE lítám ve 2D a na nízký detaily. Komp mám kancelářskou plečku 4 roky starou.