Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Discussion in 'Diskuze o hře / zpětná vazba' started by Punisher, Feb 28, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

ZOHAN máš úplně nové pc/jak dlouho staré? Mohly by jsi prosím napsat jaký to je typ grafiky a verzi ovladače?

2. ZOHAN

ZOHAN User

Tess, Jak dlouho může být starý "nový" PC? Stáří pc je asi nedůležitý údaj, spíše bude zajímavý údaj, že je v provozu cca 3-tí den?¨
    Současná grafika byla ve "starém" pc a klient fungoval...
    Ovladač tam mám stejný a cookies jsem potvrzoval.
    32.0.11027.1003

3. Tess

ZOHAN tak to není úplně nový pc :D Jinak pořád jsi nenapsal typ grafiky např. Radeon R400 nebo RX 6800.
    Problém tedy nastal až po přesunutí grafické karty do nového pc?
    Hlavně v tom bude asi problém, do nového pc jsi dal starší grafiku.

4. ZOHAN

ZOHAN User

Tess, Co to je tedy podle tebe ten nový počítač? Chápu, že mezitím amd i intel vydali nové herní procesory, ale bavíme se o hře darkorbit, kde je neustále nějaký problém. Grafika je půl roku stará amd 6650 xt.
    Přeinstaloval jsem na nejnovější ovladače od výrobce a žádná změna.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
    verze ovladače 32.0.11037.4004
    Ještě to večer skonzultuji s kamarádem co má stejný problém, ale paradoxně mu to dělá jen jeden účet, tak nevím, v čem je ten problém...

5. Tess

ZOHAN tak pochopila jsem to tak, že máš úplně nové pc.
    Jde o to, že něco podobného řešíme i s kolegou v týmu a proto se tě ptám na takové otázky.
    Máš nainstalované toto
    Screenshot_3.png

Poptala jsem se na DC a jeden moderátor poradil že stačí promazat cookies, potvrdit vše a pak to funguje. o_O
    Ale nemám to jak odzkoušet. Poprosila by jsem tě o vyzkoušení.

C:\Users\názevtvého\AppData\Local - složku Bigpoint GmbH vyjmi s té složky Local a pak znovu spusť flash klienta a potvrď cookies.

Last edited: Nov 15, 2024
    Punisher likes this.
  6. alienufon

alienufon User

tak jsem to zkusil ale vždy crashen unity hned co dam start

Last edited by moderator: Nov 15, 2024
  7. Tess

alienufon to je o flash klientovi. Unity klienta aktualizuješ podle návodu

Ako získať novú verziu?

Ak chcete získať najnovšiu verziu klienta Unity, prejdite na „DarkorbitLauncher“ v priečinku Download
    Dvakrát kliknite na „DarkorbitLauncher“ a počkajte, kým sa sťahovanie úplne nedokončí
    Dvakrát kliknite na DarkorbitLauncher a kliknite na "Štart"

Alebo si stiahnete novú verziu klienta Unity tu: https://www.darkorbit.com/download.php

Punisher likes this.
  8. skúsil sem vybrat tu zložku a stále nič mam grafiku NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB, proste po prihlasení funguje klient ako keby mám myšku ktorá nevie klikať behám kurzorom ale neviem nič otvoriť kliknutím a robi to aj na mozille nemožem si ani kupon aktivovať

9. Tess

gembler11111 bavíme se o flash klientovi pořád? Jen jde o to, že hráči napíší o problémech s klientem a už ne jakým.
    Pak je problém to řešit, protože nevíme oč se jedná. :)

Mimo to proklikával jsi v klientovi předtím nějaké jiné servery?
    Viz. obrázek
    Screenshot_4.png

Například, GE1 na GE2 a nebo na nějaký národní server?

EDIT: Mne se teď stalo to samé, překlikávala jsem ve Flash klientovi servery a nemůžu klikat a nic dělat :eek:

Last edited: Nov 14, 2024
  10. Tess, to stačí promazat mezipaměť, reinstalovat flash klienta a budeš v pohodě :D.

11. Tess

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► :D

Kdo má problémy s FLASH klientem, že vám nejde klikat na hlavní stránce (klan, aukce, kupóny, profil pilota, obchod a atd.) a přihlásit se do hry, napište prosím na podporu hry. Děkuji Tess

Last edited: Nov 14, 2024
  12. ZOHAN

ZOHAN User

Ten microsoft visual C++ mám sice starší verzi, ale stejnou verzi mám na ''starém'' pc a tam klient funguje?
    verze 14.30.30704

cookies promazáno i registry, nevím co si mám představit pod pojmem : potvrdit vše(asi cookies od BP?) a stejně to nefunguje...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Netuším, proč to nemůžeš odzkoušet, když jsi to měla taky rozbité? To jsi to jako opravila?
    Další postup s tou složkou local jsem udělal, jen jsem ji teda odstranil, nevyjmul, pokud to nevadí? Netuším, kdybych ji jen vyjmul, tak by se nic nezměnilo ne? Vyčistil jsem mezipamet i registry, spustil klienta, vyčistil cookies a spustil a zase nefunguje.

Nevím co s tímto problémem udělá podpora, když astrální bránu opravují půl roku.

P.S. Po konzultaci s kamarádem jsme došli k zajímavému závěru. Na klientovi mu nefungují takto 2 účty z cca 50-ti. Takže asi žádným nastavením v pc to nebude...
    Jde mu to spustit pouze na flash browseru prohlížeči, v klientovi nebo na maxthonu mu to nefunguje.
    mi to paradoxně na maxthonu jede
    A ted se v tom jako vyznej.

13. Tess

ZOHAN děkuji za informace a za spolupráci. Teď tě poprosím, abyste s kamarádem napsali na podporu hry.
    Problém není jen u vás a AMD grafika s tím nesouvisí.
    Za ty otázky okolo grafiky AMD se teď omlouvám(stejně AMD nesnáším), protože jsem všeobecně odhadovala čím to asi může být.:oops:

S velkou pravděpodobností to je v cookies jak si předpokládal.:rolleyes:
    Pokud si překlikneš jakýkoliv server a vyskočí ti potvrzení tak jsi v ....

PS: Za ty dva roky zde a v týmu, jsem už pomalu naučila seskládat i PC. :D
    Někdy si připadám jak v jiném vesmíru, když vysvětluješ nevysvětlený problém na DC. :D

14. ZOHAN

ZOHAN User

Tess, Pokud se nakonec rozhodnu napsat na tu podporu, co jim tam mám jako napsat? Když podpora nepodporuje a technické oddělení BP ignoruje nahlášené chyby ve hře od hráčů?
    P.S. mohu skromný dotaz? A ty jsi to u sebe opravila?
    Docela hodně hráčů má problém s posíláním surovin ze skylabu do lodi, nepíše to chybu eror , ale že se nepodařilo suroviny přesunout.:cool:

FrOg!_Is_Back_[SvK] likes this.
  15. Tess

ZOHAN to co si psal i zde.

Ne bohužel neopravila, takže ti nedokážu poradit jak to fixnout.
    Musíme počkat až to vyřeší.:(

16. UUJJUUJJ

UUJJUUJJ User

Ahoj Tess,psala jsi:Kdo má problémy s FLASH klientem, že vám nejde klikat na hlavní stránce (klan, aukce, kupóny, profil pilota, obchod a atd.) a přihlásit se do hry, napište prosím na podporu hry. Děkuji Tess. Mám taky ten problém.Chci se zeptat:Když tam napíšu tak mě zprovozní hru nebo jen mám napsat aby nás bylo více a začli to řešit?Děkuji předem za odpověd.

17. Tess

UUJJUUJJ hru ti asi hned nezprovozní. :(
    Ano jde o to, aby bylo co nejvíc hráčů co mají takový problém.

18. UUJJUUJJ

UUJJUUJJ User

Ok.Chtěl jsem si zahrát no.Ale v práci na pc mě to normal funguje.Ale ted doma ne.Děkuji ti Tess za odpověd. Ted (17:10) vyskočila mi tabulka se souhlasem a já dal další nastavení tam jsem dal nesouhlasím a uložit a odejít a hra funguje..:)

Last edited: Nov 15, 2024
  19. už to šlape

20. Tess

Humanoid84[=Z=] ano zkoušela jsem účet a vypadá to, že je to spravené.
    Zatím jsme neobdrželi žádné oznámení.

Punisher likes this.