Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

ZOHAN máš úplně nové pc/jak dlouho staré? Mohly by jsi prosím napsat jaký to je typ grafiky a verzi ovladače?

2. ZOHAN

ZOHAN User

Tess, Jak dlouho může být starý "nový" PC? Stáří pc je asi nedůležitý údaj, spíše bude zajímavý údaj, že je v provozu cca 3-tí den?¨
    Současná grafika byla ve "starém" pc a klient fungoval...
    Ovladač tam mám stejný a cookies jsem potvrzoval.
    32.0.11027.1003

3. Tess

ZOHAN tak to není úplně nový pc :D Jinak pořád jsi nenapsal typ grafiky např. Radeon R400 nebo RX 6800.
    Problém tedy nastal až po přesunutí grafické karty do nového pc?
    Hlavně v tom bude asi problém, do nového pc jsi dal starší grafiku.

4. ZOHAN

ZOHAN User

Tess, Co to je tedy podle tebe ten nový počítač? Chápu, že mezitím amd i intel vydali nové herní procesory, ale bavíme se o hře darkorbit, kde je neustále nějaký problém. Grafika je půl roku stará amd 6650 xt.
    Přeinstaloval jsem na nejnovější ovladače od výrobce a žádná změna.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
    verze ovladače 32.0.11037.4004
    Ještě to večer skonzultuji s kamarádem co má stejný problém, ale paradoxně mu to dělá jen jeden účet, tak nevím, v čem je ten problém...

5. Tess

ZOHAN tak pochopila jsem to tak, že máš úplně nové pc.
    Jde o to, že něco podobného řešíme i s kolegou v týmu a proto se tě ptám na takové otázky.
    Máš nainstalované toto
    Screenshot_3.png

Poptala jsem se na DC a jeden moderátor poradil že stačí promazat cookies, potvrdit vše a pak to funguje. o_O
    Ale nemám to jak odzkoušet. Poprosila by jsem tě o vyzkoušení.

C:\Users\názevtvého\AppData\Local - složku Bigpoint GmbH vyjmy s té složky Local a pak znovu spusť flash klienta a potvrď cookies.

Punisher tohle ocenil(a).
  6. alienufon

alienufon User

tak jsem to zkusil ale vždy crashen unity hned co dam start

7. Tess

alienufon to je o flash klientovi. Unity klienta aktualizuješ podle návodu

Ako získať novú verziu?

Ak chcete získať najnovšiu verziu klienta Unity, prejdite na „DarkorbitLauncher“ v priečinku Download
    Dvakrát kliknite na „DarkorbitLauncher“ a počkajte, kým sa sťahovanie úplne nedokončí
    Dvakrát kliknite na DarkorbitLauncher a kliknite na "Štart"

Alebo si stiahnete novú verziu klienta Unity tu: https://www.darkorbit.com/download.php

Punisher tohle ocenil(a).
  8. skúsil sem vybrat tu zložku a stále nič mam grafiku NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB, proste po prihlasení funguje klient ako keby mám myšku ktorá nevie klikať behám kurzorom ale neviem nič otvoriť kliknutím a robi to aj na mozille nemožem si ani kupon aktivovať

9. Tess

gembler11111 bavíme se o flash klientovi pořád? Jen jde o to, že hráči napíší o problémech s klientem a už ne jakým.
    Pak je problém to řešit, protože nevíme oč se jedná. :)

Mimo to proklikával jsi v klientovi předtím nějaké jiné servery?
    Viz. obrázek
    Screenshot_4.png

Například, GE1 na GE2 a nebo na nějaký národní server?

EDIT: Mne se teď stalo to samé, překlikávala jsme ve Flash klientovi servery a nemůžu klikat a nic dělat :eek:

10. Tess, to stačí promazat mezipaměť, reinstalovat flash klienta a budeš v pohodě :D.

11. Tess

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► :D

Kdo má problémy s FLASH klientem, že vám nejde klikat na hlavní stránce (klan, aukce, kupóny, profil pilota, obchod a atd.) a přihlásit se do hry, napište prosím na podporu hry. Děkuji Tess

Naposledy upraveno: 14/11/24 v(e) 9:13 PM