Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

2. Je to stejný problém jako minule, a přesto jim to trvá vyřešit týden?
    Já chci kompenzaci, bez šutrů se nedá hrát, natož dělat brány a další akce v čudu :eek:

3. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

*Irenka49•™* - zatial nemame info, ci bude nejaka kompenzacia alebo nie, ale dost pochybujem. Kazdopadne uvidime.

Tess tohle ocenil(a).
  4. MMOFrakral

MMOFrakral User

Skylab pořád není funkční nejde odeslat seprom

5. neneman321

neneman321 User

zlatý pve server kde lítají saturn npc se sepromem, takže skylab nemusím někdy ani řešit :D

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tohle ocenil(a).
  6. saavior

saavior User

Ahoj GE 4 (5) nefunguje ! Herní okno se nenačte .

7. okrem Skylabu nejde ani vyplácanie kreditov členom klanu

8. Nevím, jestli je to záměr, ale v balíčkách za hotové semprom je. Takže, nemají kam s opravou pospíchat. Posílat semprom můžeš, najdi si moje návody zde v vláknu, asi dvě-tři stránky. Ovšem, instalovat si maxthon 5, již zcela bez podpory, nemusí být z bezpečnostního hlediska vůbec dobrý nápad. Ale, pokud máš NTB, PC jen na hru a nic důležitého, funguje to.
    Dneska novinka, lagy jsem zvyklý, ale aby mě to spadlo a vrátilo o 4 minuty zpět, fakt super stabilní hra.

9. pionyr66

pionyr66 User

zacina to byt nepochopitelne nechutny co provadi BP fakt, ze ju.

=Aishe= tohle ocenil(a).
  10. V důsledku si můžeš seprom vyrobit v Montáži nebo tahat ze speciálních NPC. Ale to spíš hraničí s hloupým vtipem než reálným fungováním ve hře.

11. Fotograf73

Fotograf73 User

Globální Amerika 5 taky ne. Navíc je to za posledních 14 dnů už počtvrté. Hraji to 10 let, ale trpělivost už opravdu ztrácím.

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  12. ahoj prosím vas nejde se mi prihlasit ani na hlavni stranu chyby 502 global evropa 2 jsem to jen ja nebo co se deje

13. šak se nedá nalogovat

------------------

502 eror

-----------------

ahoj nejsi saaam . taky nejde

Naposledy upraveno moderátorem: 1/12/24 v(e) 4:12 PM
  14. Mě spadl server PvE global. Před osmou večer, asi je čas jít spát.

15. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

Kdo má problém s chybou 502, vyzkoušejte v klientovi překliknout URL na jiný server a pak se znovu přihlásit.
    Snímek obrazovky 2024-12-01 210631.png

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► padl server něco si přejme. Já si přeji funkční hru, ale nebudu tak náročná, stačí opravit skylab :D

16. Mne skylab funguje...o_O

17. Pořád nejde ten skylab, nechci to řešit stahováním zas nějakého nového prohlížeče a zasekat si víc počítač, chyba je na straně těch, co hru spouští, tak je snad i jejich povinností hru mít plně funkční.

18. ten Skylab nefunguje už 14 dnů a pozor ať nevyužiješ chyby a nedostaneš ban jak já.
    Za porušení VOP mám ban, ale nefunkční hra tu stále je.
    Ve VOP je napsáno, že provozovatel zajistí funkční hru. Tomu tak není.

Jinak prý jsem využil bugy ve hře. Proste natočím video ve 4K a dam to tady ať nedostanu ban.
    Za celých 13 let se mi to nestalo. Ja pořád nechápu, co jsem udělal špatně. Výhoda, že jsi můžu změnit firmu ve hře.

No z podpory to leze pomalu a pan Jan sice odpověděl, ale vypadá, že moc nechce odpovídat. Škoda.
    Prý že měl byt ban na furt. No tak jsem rád, za druhou šanci. Ale stejně nechápu tu čest, tak se odvolám.

Mimo to když jsem hlásil ten vlak, co myslíte ti hráči lítají dál. Tak nevím co se banuje a koho.
    Tak kde je spravedlnost.

Děkuji za pochopení

19. •ŞĦΘCK▪, tvoje téma bylo obsáhlé, věci jsme si vyříkali a bylo uzavřeno. Nemá cenu plynule přejít do tohoto tématu, i když jsi ze situace frustrovaný. Já dostával bany akorát za to, že jsem pod vlivem něco nevhodného napsal do chatu nebo sem. Smiř se s tím, co se stalo, a buď rád, že si o ten účet nepřišel úplně. Konec diskuze. Koleduješ si o přístup na fórum. A to ti říkám jako spoluhráč, od moderátora varování nedostaneš.
    Já jsem si ho stáhnul a jde to, ale máš pravdu, rozumné to není. Ovšem, až budou dávat všechny servery pod unity, to bude teprve jízda. To budou opravovat chyby půl roku. Takže, obrnit se trpělivostí, to už za těch 15 let s DO umím. Někdy :D.
    Když kdysi padala hvězda (kometa) přišel prorok, tak daleko to snad nedojde.:D

Naposledy upraveno: 2/12/24 v(e) 4:42 AM
    Tess a Delta-7925H tohle ocenili.
  20. Před několika týdny jsem začal lítat přes Maxthon a proti klientu zásadní rozdíl. Ještě mi to ani jednou nezamrzlo třeba při otevření montáže, což se mi dělo v klientu pořád a třeba v bráně něco montovat znamenalo jistou smrt... Problém se skylabem taky nemám. Doporučuju.