Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

2. Je to stejný problém jako minule, a přesto jim to trvá vyřešit týden?
    Já chci kompenzaci, bez šutrů se nedá hrát, natož dělat brány a další akce v čudu :eek:

3. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

*Irenka49•™* - zatial nemame info, ci bude nejaka kompenzacia alebo nie, ale dost pochybujem. Kazdopadne uvidime.

Tess tohle ocenil(a).
  4. MMOFrakral

MMOFrakral User

Skylab pořád není funkční nejde odeslat seprom

5. neneman321

neneman321 User

zlatý pve server kde lítají saturn npc se sepromem, takže skylab nemusím někdy ani řešit :D

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tohle ocenil(a).
  6. saavior

saavior User

Ahoj GE 4 (5) nefunguje ! Herní okno se nenačte .

7. okrem Skylabu nejde ani vyplácanie kreditov členom klanu

8. Nevím, jestli je to záměr, ale v balíčkách za hotové semprom je. Takže, nemají kam s opravou pospíchat. Posílat semprom můžeš, najdi si moje návody zde v vláknu, asi dvě-tři stránky. Ovšem, instalovat si maxthon 5, již zcela bez podpory, nemusí být z bezpečnostního hlediska vůbec dobrý nápad. Ale, pokud máš NTB, PC jen na hru a nic důležitého, funguje to.
    Dneska novinka, lagy jsem zvyklý, ale aby mě to spadlo a vrátilo o 4 minuty zpět, fakt super stabilní hra.

9. pionyr66

pionyr66 User

zacina to byt nepochopitelne nechutny co provadi BP fakt, ze ju.

10. V důsledku si můžeš seprom vyrobit v Montáži nebo tahat ze speciálních NPC. Ale to spíš hraničí s hloupým vtipem než reálným fungováním ve hře.

11. Fotograf73

Fotograf73 User

Globální Amerika 5 taky ne. Navíc je to za posledních 14 dnů už počtvrté. Hraji to 10 let, ale trpělivost už opravdu ztrácím.

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  12. ahoj prosím vas nejde se mi prihlasit ani na hlavni stranu chyby 502 global evropa 2 jsem to jen ja nebo co se deje

13. šak se nedá nalogovat

------------------

502 eror

-----------------

ahoj nejsi saaam . taky nejde

Naposledy upraveno moderátorem: 1/12/24 v(e) 4:12 PM