Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Díky tady meziřádkovi na GE1 hraju. Mám to teda omezený na 3 mapy, ale na všech třech mám vybavenou loď a všechny jsou "lukrativní", takže hrát můžu. Jen teda ani z jedný neskočim do bludiště.

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tohle ocenil(a).
  2. bergant

bergant User

3. Z toho se brzo stane tradice,takový new event kdo vydrží nehrát nejdýl

4. edyspaok

edyspaok User

Když už se připojím a šup do brány a chvilku lítám a bum brána , bum akce a zas se nemůžu připojit .Hlavně ,že mám zaplacen prémium, dvojnásobek i slevák.

5. =Frája=

=Frája= User

citace smazaná
    Tak to se máš,mne dá denní bonus a to je všetko. Tiež prémium, 2nasobok aj zľava .

Naposledy upraveno moderátorem: 28/12/24 v(e) 3:18 PM
  6. Už to vidím, to budou kompenzace, když se nedají dělat bitevní pemice. Už mě zbývají jen 4 úkoly, dneska, zítra nic neopraví. Leda by pomohl ranní restart.

7. Zdravím.
    Už hodinu se nemohu načíst na mapu.
    zkoušel už sem vše vypnout, zapnout, odinstalovat a pořád nic. co mám dělat abych mohl hrát ?
    Děkuji

8. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

9. Vidím, že i po těch 13. letech co jsem to opět zapnul se dějí furt ty samé problémy. =( no není to k pláči ?
    Člověk přijde z práce,(ze školy) chce se na chvilku odreagovat, splnit si mise, postřílet pár troubů a ono to nejde... ptám se proč..

10. Pujde dnes hra.Opět to nejde Asi se nic neděje a neni zájem

11. entonynyny1234 nejdřív si pročti předešlé příspěvky než napíšeš,že není zájem

12. citace smazaná
    To by ta hra šla normálně snad

Naposledy upraveno moderátorem: 28/12/24 v(e) 3:18 PM
  13. Tak kdyby sis dal tu práci a něco si tady přetl, uděláš si účet na global2, ten už funguje pod unity. Sice to ještě dolaďují, ale hra tam jde. I teďka.

14. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

Problém s připojením do hry by měl být vyřešen.

15. už to funguje na unity jsem četl zatim negativny zpravy.Tak zati a veselé svatky

16. Už s tím něc udělejte nemůžu nabýrat členy do klanu a ani přeposílat kredity to je hnus s touhle hrou !!!

17. ...MAGNE... nehudruj a klan pořeš třeba přes Brave jako to dělám já