Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. To nic nedělá, pořád to vypadá stejně jako u tebe na screenshotu. Ani 10 relogů a restart nepomohlo

2. Hm, tak nevím. Mně se to občas stane a stačí to. Holt to máš rozbitý.

3. CROW

CROW User

Budeme se asi mit dlouho skvělě s druhou volbou logoutu. Přes skylab.:mad: Otázka kde berete seprom. mimo montáž? A instalaci dalších a dalších prohlížečů a testovat který to pustí? Ví vubec někdo na BP, že je problém? Protože za tu dobu snad mají udělaný nový.

4. neneman321

neneman321 User

CROW zkus různý prohlížeče kde posílaní ze skylabu jde, jinak asi proto jsem zvolil nový start na pve 1 serveru, lítají tam saturny npc se sepromem a tak mám furt plný sklad skylabu i v lodi a montáž nemusím řešit jako skylab. Už jen aby BP převedl pve 1 na unity a bude vyřešeno.

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tohle ocenil(a).
  5. Je v plánu ještě letos zpřístupnit v Klientovi hru, nebo už bude skákat jen "502 Bad Gateway"? :)

Fotograf73 tohle ocenil(a).
  6. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

MajklaDavid

7. O tom jsem neměl ani tušení. Díky!

8. Fotograf73

Fotograf73 User

9. Mozem sa niekoho opytat, zaco je toto ... ?
    Na ucet, na ktory sa prihlasim 1x za rok ? A aj to nechtiac. :D

10. Návratovej bonus, si myslim. Nejspíš tě i lákali mejlem. Ale tam je max číslo serveru, takže nikdy nevim, kam mě chtěj nalákat. Sem tam by se to s ěma bonusama asi dalo i začít hrát :)

11. Delta-7925H Ak ti pride kod e-mailom, tak ti vacsinou pride na server, na ktorom si v zivote nehral. (Lebo logika BP...)
    A na fotke by bolo napisane nieco v zmysle ... "Kod byl uplatnen"
    No ja som urcite nic neuplatnoval. ;)

Delta-7925H tohle ocenil(a).
  12. ZOHAN

ZOHAN User

FrOg!_Is_Back_[SvK],A nemůžou to být odměny ze sezonní permice?
    Ty se připíšou na účet(nevyzvednuté odměny) automaticky po skončení sezonny.

13. *MILIMETR*

*MILIMETR* User

Jak píše Delta-je to návratový bonus,taky jsem to dostal když stáli servry a zkoušel jsem skočit na jiný,řešíte tu opravdu kraviny,hezký nový rok všem přeji.