Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. mi nefunguje ani jedno

2. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

pionyr66 skylab je funkční v Unity.

Momentálně nefunguje odkaz na stažení. Unity klienta by mělo být možné stáhnout okolo 14:45.

Punisher tohle ocenil(a).
  3. Tess

4. slovi87

slovi87 User

mam ten isty problem a z podpory mi prislo ze vsetko je v poriadku ale asi neni rad by som chcel vediet ze kedy to pojde lebo uz to je vlastne pol dna mimo

5. UNITY a Klasicky a mx5 to same

6. Tess

ChorazyTorpeda a slovi87 máte unity aktualizované na verzi 1.0.21 ?

Teď jsem to zkoušela a normálně jsem se dostala na mapu.

7. jojo,vsechno aktualni

8. *RimmerH*

*RimmerH* User

9. Hank47CZ

Hank47CZ User

Měl jsem účet se stejným nickem jan na globu7 tak ganymedu,oba 2 jsou pryč??Co to jako je?

10. Tess

Hank47CZ to se ti nezobrazují na unity a zkoušel jsi se podívat i přes flash klienta?

11. Takže vážení, testoval jsem unity, flash prohlížeč, maxthon 5 na denních a akčních úkolech, server global. Pod unity nejde spustit pet, hra se vypne, skylab funguje,některá NPC nejdou nakliknout, všechny okolo jdou, jedna si na mě zasedne a nejde nakliknout a sestřelit. I pod minimálním rozlišením, hra se seká, ale to bude asi mým NTB. Vyskoušel jsem různá rozlišení i 2D (to fakt hrát nebudu), 3D. Hodnocení, jako ve škole 4,5. Klient flash, hodnocení 4. Nakonec maxthon 5, za mě a můj NTB hodnocení 3, všechno funguje, tak jak bych očekával od flash klienta i unity. Není to ke vzteku a zamyšlení? Nejvíc plynulá, fungující hra v prohlížeči, který BP nevyrobil? A už je starý jak Kristova noha?
    No, už jsem držitelem rybářského průkazu, takže moje budoucnost se začíná rýsovat jinde. U vody to funguje stále, relax po práci zajištěn.

Naposledy upraveno: 6/1/25 v(e) 6:57 PM
  12. Dnes jsem poprvé zkusil unity verzi DO a musím říct, že jsem příjemně překvapen. Poprvé za celou dobu hraní se mi stalo něco, v co jsem nikdy nedoufal že se stane - hrál jsem na 60 fps!!!
    Ale i tak mají co opravovat:
    - Na hlavní stránce mi nejde kliknout na jiné srvery - nikde jsem nenašel jak nastavit v Unity rozlišení klienta (nemyslím kvalitu, ale prostě velikost obrazu). Když změním rozlišení systémové, tak se nic nestane.
    - Implementace jazyků je vždy problém, čeština se nezobrazuje správně a spousta slov v úlohách i v obchodě "utíka" o řádek níž. Opět asi i problém rozlišení, ale možná i úpravy textu
    - Občas se hra umí pořádně kousnout, nepozoruji to sice tak často jako na flashi, i tak je to dost nepříjemné, hlavně při boji.

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tohle ocenil(a).
  13. Dej mi svoji HW sestavu, tam se nedostanu, ani náhodou.

14. Kde si v Unity změním rozlišení nebo scaling? Mma všechen text malinkatý a nedá se to číst a hrát. Měnit scaling celého windows nedává smysl, je ta možnost někde v aplikaci? Zatím nehratelný

15. Tess

™∫≈∫MLsoUN∫≈∫™[«®»] rozlišení jako takové nastavení v Unity zatím není.
    Jinak tvůj další příspěvek jsem ti smazala, netolerujeme zde na fóru hry odkazy na jiné stránky.
    Mimo to radit hráčům, aby se hrabali v registrech windows taky není zrovna šťastné řešení, nevíš kdo by si tím mohl rozbít systém.

16. Hrabat se v registrech neni potřeba, stačila první část tutorialu v odkazu.

Darkorbit.exe -> properties -> compatibility -> change high DPI settings -> Override high DPI scaling behavior -> "System"

Bez toho je Unity verze nehratelná na některých monitorech, tak tu tu prosím nech pro ostatní.

17. Hrailando

Hrailando User

Mám novú verziu Unity, hrám na GE. Pri plnení misií sa každá misia zložená z viacerých úloh stratí po splnení jednej z podúloh a misia sa už nedá dokončiť, ani nie je možné ju nanovo začať plniť. Vymazal som PC, reštartoval PC, stále to isté. Inak mi hra ide kompletne celá. Včera som stratil úplne všetky misie. Má niekto nápad, ako to zvládnuť? EDIT4: po cca 7-8 hod sa niektoré misie vrátili, ale chyba stále trvá. Dvojúloha 10 Boss Saimon + 5 Boss Sibelonit sa stratila po 10. zostrelenom BossSaimoníkovi.
    EDIT: jedna drobná chyba je, že mi ukazuje korunku, hoci som ešte neprešiel všetky gal. brány...
    EDIT2: nepríjemná chyba je, že z lišty nástrojov mi občas zmizne raketomet, alebo nakupovanie munície.
    EDIT3: na fórum nikde nie je odkaz v Unity a priamo na fóre chýba možnosť nalogovať sa (nenašiel som). Ja som sa nalogoval iba tak, že som sa prihlásil do hry v prehliadači Brave.
    EDIT5+6: dnes som sa nemohol odhlásiť z hry. Po kliknutí na odhlásenie mi do 5 sekúnd zmizla mapa, všetko zostalo čierne, videl som iba svoju loď, Peta a nejakého kolegu na porte. Musel som hru ukončiť/odhlásiť tvrdým vypnutím prebiehajúcich procesov v PC. Chyba je tak vo verzii 1.0.21 aj v poslednej verzii 1.0.23. Vôbec ma to nepošle na úvodnú stranu, takže vyskakovací krížik v rohu nemá ako objaviť.

Naposledy upraveno: 7/1/25 v(e) 4:01 PM
  18. vilo68

vilo68 User

chcem sa spytat ma ta unity aj hlavnu stranku

19. ENDY1913

ENDY1913 User

česko3 server cez unity vkuse ma odhlasuje::mad::mad::mad::mad::mad: naco to spustate ked to ma samu chybu::mad::mad::mad:a najlepsie natom ze boti tam vkuse lietaju:mad::mad::mad::mad::mad: