Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

Hrailando možná by bylo dobré k těm misím udělat nějaký screen a lepší by bylo video.
    Co se týká odkazu na fórum hry a nebo podporu hry z Unity, tak o tom se už ví, ale nevíme kdy to mají v plánu přidat.
    Prozatím můžeš na fórum a podporu hry psát přes flash klient a nebo z prohlížeče.
    Korunka za dokončení brány je nahlášená a s těmi lištami je to taky v řešení.
    Co se týká toho, že jsi nemohl vypnout hru, je tu ještě jedna možnost v pravém horním rohu když najedeš by se ti měl ukázat křížek a tím celého klienta vypneš. Je možný, že jsi se sekl kvůli upgradu na verzi 1.0.23.
    Proto je lepší Unity spouštět přes Darkorbit Launcher (je v té stejné složce) a tam ti hned klienta aktualizuje. Nemusíš tedy sledovat, kdy vyjde nová verze Unity a budeš mít jistotu, že bude vždy aktuální. :)

vilo68 toto je něco jako hlavní stránka.
    Snímek obrazovky 2025-01-07 162043.png

ENDY1913 máš aktuální verzi Unity klienta 1.0.23?
    Je možné že máš starší verzi a proto tě to odhlašuje. Jinak hrát přes to nemusíš a můžeš nadále využívat Flash klient. Je to spuštěné proto, aby se přišlo na chyby a klient se zdokonalil. ;)

Hrailando a Punisher tohle ocenili.
  2. ENDY1913

ENDY1913 User

ano mam klienta 1.0.23.aj tak ma vkuse odhlasuje::mad::mad::mad:

3. dezomen

dezomen User

nevim jak moc to je problem, ale pisnu to sem... kde najdu na unity ukazatel jestli mam či už nemam premium ... krom toho že to poznam na delce odhlašovani

4. Tess

ENDY1913 a při jaké činnosti tě to odhlašuje? Například: Při skoku, při přehození formace, při střelbě a nebo třeba při otevření montáže?
    Jako je pěkné napsat, že tě to odhlašuje, ale chtělo by to dodat i popis. Taková informace: Hráče to odhlašuje, bude BP k ničemu.
    Pokud chceme, aby se Unity doladilo a opravovaly se chyby, potřebujeme to podrobně rozepsat.:)

dezomen problém to není, ale odpovím ti.;)
    Jednoduší způsob je si otevřít kolonku hráč(tam kde máš body zkušenosti, čest, level a atd.). V Unity se tam zobrazuje i ID hráče a i status premia. Pokud je premium šedé(jako na obrázku) už ho nevlastníš a pokud ho vlastníš tak se ti zobrazí žlutě.
    Pak je další možnost a to si rozkliknout ikonu banking -> předplatné -> pak tě to přesměruje na webový prohlížeč, kde vidíš na jak dlouho máš veškeré balíčky aktivní.
    Screenshot_2.png

5. Když na herní mapě unity kliknu na zapnutí pet, je to stejné, jako bych klikl na vypínací tlačítko. Objeví se nové spojení-logout. A problém přetrvává i v nové verzi.

Delta-7925H tohle ocenil(a).
  6. dezomen

dezomen User

díky moc

7. navolil som si rýchlu listu na num čísla a na UNITY mi to akosik nefunfuje preco?

8. pepouch

pepouch User

Já mám jinej problém,nemohu se přihlásit na server unity.Kde dělám chybu?Vždy mě to šoupne na globál nebo cz2.
    Nějaké rady?Předem děkuji

9. Tess

10. Ryshacek

Ryshacek User

nevim jak Endy, ale mě osobně to vyhazuje pri prihlašení na mapu, tedy mam zvolenou loď, kliknu start, zobrazí se mapa, ale hned to vyhodi logout, pripojeni selhalo pripojit nebo odlogovat. Unity mam poslední verzi 1.0.23.

11. Tess

-W.O.L.V.E.R.I.N.E- upřímně jsem si nikdy nenastavovala numerickou klávesnici na DO, takže ti nedokážu teď říct jestli to někdy fungovalo.:eek:
    Budu se snažit to v nejbližší době vyzkoušet a dám vědět.

Ryshacek dobře a o jaký server se jedná a v jakém režimu to spouštíš? Režim myslím tím 2D a nebo 3D.
    Potřebuji to vyzkoušet, tak by se mi hodilo i nějaké info navíc.;)

12. Ryshacek

Ryshacek User

hmm ani jsem si nevšim že pod unity je možnost volby 2D a 3D, server česko 2

v hlavní nabídce přepnutí režimu nemám, jestli je možnost na mapě, tak na tu se boužel nedostanu hned vyskočí tabulka ze jsem odpojen a zda chci znovu připojit nebo odlogovat

13. Tess

Ryshacek je i v Unity možnost 2D a 3D, nastavuje se to v nastavení, jako u flash klienta.
    Zkoušel jsi se přihlásit i přes flash klienta, protože pokud ti to na Flashi půjde a nejde na Unity, tak příčina problému bude někde jinde.
    Jinak zkoušela jsem to a na mapu se dostanu.:cool:

Punisher tohle ocenil(a).
  14. Ryshacek

Ryshacek User

přes flash mi to zatim jede, ale asi si nerozumíme, i ve flash je nabidka prepnuti režimu až po přihlášeni na mapu, no pod unity se to nedaři dostanu se jen do menu kde je nastaveni serveru, lodi, profil, hodnost, moznost logout nebo startu a nákup, když dam start hned to zahlasi nepripojeno

P.S Jop vím že se hodně hráču bez problému přihlasí, jenže se zdá, že se najde menší množství hrácu kteří ne. A samo veřím že pod unity bude hra plynulejší až se vychytají mouchy :)

Naposledy upraveno: 7/1/25 v(e) 9:47 PM
  15. Tak jsem dneska vyzkoušel Unity. Přihlášení bez problémů. První překvapení: všechno je to modré, dokonce i označení MMO je modré, nepřátelská stanice je modrá, názvy NPC taktéž. Pohyb na mapě super, po použití brány logout a nové spojení, 3-4x než se to spravilo.
    Za mě je to nedodělané a pokud to byla ta loňská bomba, kterou BP slibovala, tak nějak moc se nepovedla.
    Hru spouštím přes launcher, takže je to nejnovější verze.:(

16. =U.D.O=

=U.D.O= User

jen dotaz-lišta slotů upravím si je ale skočím do brány a mám to celé přeházené a ještě přes sebe.skočím na základnu a trochu se to srovná.dělá to jen mě nebo všem.

17. =U.D.O= nejen tobě,ty lišty přeskakují a v otevření rozhraní je posunutí o kilometr dál než bylo

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).