Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tess nic nepřepínám,Unity jsem ani nespustil,defender mi to zablokoval jako ochranu osobních údajů a zatím hraju na flash

2. Pravděpodobně jsem objevil chybu v Eternalce. Náhodou. Když jsem to chtěl ověřit, stalo se to samý a tak jsem to hned nahlásil na podporu. Tady v diskusi o chybách to píšu bez detailů proto, že až na to pustěj skript a označí mě, abych mohl žádat o podporu, že jsem nevinnej! Víte jak to tady chodí :)

3. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

MuadDib85[CZ] a nemůžeš to mít nějakým nastavením grafiky? Je divné, že to vidíš jinak. :(

Delta-7925H to podrobné nastavení grafického rozhraní tam chybí. Mohli by udělat, že si nastavíš jas, nastavíš si rozlišení obrazovky, nastavení FPS a atd. Chtělo by to přepracovat do kolonky Zobrazení. Jako Unity tohle umí, tak uvidíme.
    Jinak dobře, že jsi to nahlásil.;)

=U.D.O= to není chyba, pokud si npc pošleš do rohu a nezničíš je, tak se ti po relogovaní znova objeví.

•Dαηuвιuş•ƒт•çαтα• defender ti to zablokuje, protože to nemáš nainstalované, ale spouštíš to ze složky. Neumí si ověřit certifikaci a pro jistotu tě nepustí spustit program. Dá se to obejít, ale chápu tvé obavy. Měli by to dát do aplikace, kterou jen naistaluješ, jako je to u jiných her. Uvidíme jestli to nebudou chtít pak dát na Steam jako Drakensang. Moje přání je, aby měli podporu od Nvidie a dalo se to přes to nastavit. To je hudba budoucnosti no.:D

Jen pro příklad, jak se dá optimalizovat nejmenovaná hra jedním kliknutím. Taky běží na Unity enginu.
    Screenshot_1.png

Naposledy upraveno: 9/1/25 v(e) 1:58 PM
  4. až si udělám čas,což je u mě při hraní velký problém nějak se s tím pokusím poprat

5. Ten problém co má UDO mam i já.
    Je tam chyba, že když jsi v bráně a překlikneš na hlavní stránku. Tak ti zmrzne hra.
    Děje se to poměrně často.
    Hru musím celou zavřít a znova se přihlásít.

musím si pak zkontrolovat deník, které NPC je sundané, protože po relogu je vlna znova.

Problém může být, že systém vyhodnotí, že je to bug.

Toho se bojím. Protože jdeš si poslat suroviny a když kliknu na herní okno je celé černé.

takže se musím znova nalogovat a jet vlnu znova.

je to problém. A to padání hry není jen branách ale i v eternal.

Diky

Naposledy upraveno: 9/1/25 v(e) 2:50 PM
  6. Tess s Delta-7925H jsem problém vyřešil,díky kámo

Delta-7925H tohle ocenil(a).