Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tess je to jedna z mnoha věcí, které se dějí kolem nás. Dneska jsem se nalogoval na Unity a barvičky se vrátily na své místo, vše je jak má být.

2. Nefunguje mi test jak to mam zapnout

3. Spadla hra a nic nefunguje. Server GE2.

4. TobrukSK

TobrukSK User

Ohláste nejakého kompetentného človeka čo vie reštartovať server, nejde nalogovať nejde nič už 2 hodiny Diky moc

5. ZOHAN

ZOHAN User

TobrukSK, Nalogovat jde, ale vzhledem k náporu luminia napříč všema mapama je to pro staré servery docela nápor, tak to bohužel nějak na některých mapách zase a opět nefunguje, překvapivě.
    je neděle, takže jsme zase tzv. "patience" a počkáme si na jeden z ohlášených restartů zítra.
    P.S. co asi nepůjde zítra?

6. co by zítra nemělo jít,luminium dneska končí:eek:

7. je to zaujimave veru ..mne idu vsetky mapy len 4-5 mi nejde dam skok a zasekne sa hra priletim na port portnem a sekne sa hra :D nieze by to bol velky problem to len aby sa vedelo

8. pichlace

pichlace User

podla toho hraci s cz 2 im nejde nalogovat

9. [​IMG]

Obsidiánky a Apoboxy najednou by asi bejt neměly, takže vedle Luminia hře nepomáha ani tohle nejspíš. Aktuálně nemůžu do hry taky...

10. Po dokončení predmetu v montáži ho nie je možné vyzdvihnúť, skúšal som relog, premazať medzipamäť bez výsledkov.

11. proskoč portem,to většinou pomůže