Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► který fix máš na mysli? Poprosím tě, aby jsi to příště napsal konkrétně a popřípadě dodal screen/video. ;)

Nemáme žádné nové informace, proč byl výpadek ve hře a nemožnost se nalogovat na herní mapu.
    Je možné, že to bude souviset i s útoky. Pak platí toto pravidlo.

Punisher tohle ocenil(a).
  2. Ahoj piloti!

Dnes sme vykonali synchronizáciu, aby sme mohli naživo spustiť ďalšiu akciu: Plutova Rukavica. Naša synchronizácia je teraz dokončená a všetky servery sú otvorené okrem Globálna Európa 5. Na tento server potrebujeme ešte trochu času, ale všetky ostatné sú znova otvorené.

K dispozícii je aj nová verzia Unity (verzia 1.0.24). Opravili sme niekoľko problémov s nasledujúcim:
    • Informácie o pilotovi nezobrazujú titul- FIXED
    • Neklikateľná zóna pod loďou - FIXED
    • Hodnoty NOVA sa nezobrazujú – FIXED
    • Automatický posun v hernom chate na najnovší napísaný text nefunguje - FIXED
    • Možnosť výberu servera v Unity klientovi sa nezobrazuje - FIXED
    • Nepresný čas na klientovi Unity
    Ako získať novú verziu?

Ak chcete získať najnovšiu verziu klienta Unity, prejdite na „DarkorbitLauncher“ v priečinku Download
    Dvakrát kliknite na „DarkorbitLauncher“ a počkajte, kým sa sťahovanie úplne nedokončí
    Dvakrát kliknite na DarkorbitLauncher a kliknite na "Štart"

Alebo si stiahnete novú verziu klienta Unity tu: https://www.darkorbit.com/download.php

Váš Darkorbit Tím

Jde ale jen o server global 2, v unity.

3. jak udělat žebříček na eternalku když se přes spadlé spojení nedostanu do 20 vlny?

ferjlka[H★G] tohle ocenil(a).
  4. Od pátku jim to padá každý den, někdy i na pár hodin.

Bude zde nějaká kompenzace za smrti v branách způsobené pády serveru a nemožnost využítí prémka + sleváků naplno?

5. nepřijde vám už to blbý že to každej den nejede? :D doufám že mi vrátíte boostry a premko

6. Ty boostery mě taky štvou. Na žebříček v Eternalce si jeden musí navíc udělat čas a pak čumí na načítání. V minulym žebříčku jsem měl našlápnuto a kvůli pádu spojení udržel jentaktak Top25. Teď jsem se nedostal ani na 150 vlnu... Smutný.

7. Zas to spadlo, 5 minut hry a konec. Server GE2.
    Tak díky :(:(:(

8. bože zas to nejede

•ŞĦΘCK▪ tohle ocenil(a).
  9. bergant

bergant User

naozaj ale naozaj este som nevidel tak neschopny IT TEAM ktory za svoju neschopnost este aj berie plat.
    hold doba ide dopredu a najlepsie sa maju ty ktory nic nevedia a ked sa podari tak aj co sa da pokazia.
    dakujem za to co ste dorobili s touto hrou

•ŞĦΘCK▪ tohle ocenil(a).
  10. Hra nefunguje denně večer. Hrůza, hlavně, že máme UNITY :rolleyes::rolleyes:.
    Oprava asi je interní :confused::confused::confused:

11. -juve69-

-juve69- User

Nejvyšší čas do pekla dovezt Dorotu Máchalovou !!!!
    Chce se mi zvracet !!
    Dark Orbit je ukázkový příklad toho jak se to nemá dělat a za to vše se nestydí brát peníze !!

Imperátor[CZ1] a peza50 tohle ocenili.
  12. peza50

peza50 User

citace smazaná
    zamknout a klíč zahodit

Naposledy upraveno moderátorem: 23/1/25
  13. Ono nám je teda prdplatný, ať tu napíšeme co chcem, ale dneska mi teda (ne)hra otrávila večer pěkně...

Ale koukám, že je Happy Hour, ve Spaceballu se hejbe skóre, takže někomu to valí. Tak co tomu je?

14. víkend před námi a nevím,že by se na něčem v BP pracovalo,nejsem mat abych za den nastřílel 50k fragmentu agate

15. =Aishe=

=Aishe= User

preco mam pet na lvl 17 ? mal som ho na lvl 20 tato hra vazne srot

16. Tess

=Aishe= netuším jak je to možné. Poprosím tě, aby jsi napsal na podporu hry, kde se na to kolegové podívají. :)

Locker a Punisher tohle ocenili.
  17. Tess a o kontaktech se vi? ze nevidim online hrace,klanove ani normalni? mam psat na podporu? po vcerejsku si myslim uz bych nemel,sice sem je nazval docela hezky,tak mi stejne odepsal evidentne automat

18. Tess

ChorazyTorpeda co je s kontakty? Dneska proběhl fix.
    Na jakém klientovi hraješ? Pokud na Unity, aktualizoval jsi si ho?

Naposledy upraveno: 24/1/25 v(e) 2:11 PM
    Punisher tohle ocenil(a).
  19. kdyz uz S,ale to je fuk,no na klasice,flash,nejdou videt online hraci v kontaktech,sem tam kdyz clovek proskoci porty tak vidim treba neklanove,ale klanovi hraci nejdou videt online skoro vubec,myslel sem ze se o tom vi,je to uz od presunuti na unity