Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Zdravym chcem sa opytat s brany G dava viac uridium na konci brany lebo ked dobre viem s brany G mam dostat len 60k nie 70 tak tiez skusenosti a cest.

Galaktická brána Gamma zvládnutá.
    Obdržal si 60.000 ks laserovej munície typu UCB-100.
    Obdržal si 12 kupóny(ov) na opravu.
    Získal si 1.200 Xenomit.
    Obdržal si 20 logdiskov.
    Získal si 3 Regulátor axiónového lúča.
    Získal si 11 Schizmatický kryštál.
    Získal si 2 fragment prosperity.
    Obdržal si 24.000.000 bodov skúseností.
    Získal si 842.160 body/bodov za česť.

2. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

***Janci*** je spuštěná akce Prosperous.
    Je více než možné, že jsi v bráně obdržel design na loď který už vlastníš, proto jsi obdržel 10 000 uridia navíc. Jinak jsou spuštěné i dvojnásobné odmeny z bran.:)
    Více zde FAQ - Prosperous 2025

Punisher, Delta-7925H a Locker tohle ocenili.
  3. Tess ano uz viem som si to nevsimol dakujem

Locker tohle ocenil(a).
  4. Opravdu užasné... Unity nejde se přihlsit furt to vyhazuje a ani klient nejde
    Že by konečně někdo pořádně ty chyby opravil to ne.
    Nebaví mě furt se přihlašovat na UNITY nahodit jinou loď a pak hrát na klientovi.
    Kdo má furt předělávat lodě pořád dokola když pořádně ani klient nefunguje co se týče hangáru.

No nic vidím to tak když tady není nikdo schopný tak napíšu na podporu když tady modi nejsou schopni to trošku popohnat a potlačit tu chybu...

5. Tvl. Pak dej vědět, až to na tý podpoře opravíš, hehe.

Ale jinak taky nemůžu do hry. Ani na GE1 přes MXT ani na DE2 přes unity...

6. Tess

Awatar-Sheppard nahlášené chyby nikdo z našeho týmu neopraví.
    Můžeš klidně napsat na podporu hry, kde dostaneš tu stejnou odpověď, že je chyba s hangárem nahlášená.
    Vyprošuji si tvojí větu, že nejsme schopní nic popohnat. Snažíme se urgovat problémy, ale nejsme všemocní.

Problémy s pádem serverů jsou nahlášené.

7. GE 2 klient stále vytváří spojení, loď se nenaloguje.

8. CROW

CROW User

Nejde se přihlásit ani na jednoho z klientu :) jdu si zahrát karty.

9. Dobrý večer,
    Dokáže vůbec někdo odpovědět na věčný dotaz ...
    Proč ta hra neustále padá a má potíže ?
    Hraju po 15 letech a je to pořád to samé..
    GE

10. Dobrý deň,už hodinu sa snažím nalogovať do hry vytvára sa spojenie bezúspešne.

11. Tess

Problém s připojením do hry je nahlášený.
    Awatar-Sheppard za navádění hráčů na spamování podpory hry s problémem který je nahlášený, můžeš taky obdržet ban na fórum hry.
    Poprosím tě, aby jsi zde nenaváděl hráče na spam. Děkuji.

12. Ahoj tak problém s přihlášením do hry je nahlášený..
    Co se týče skylabu tak ten je taky nahlášený..
    Dále bych chtěl upozornit že R-efrakce je celkem problém a to nemluvím o množství ůkolů které jsou nesmyslně pořád zachovávány..
    Podtrženo sečteno : hra která je postavená na finanční solventnosti hráčů je po většinu dní nehratelná...
    Chápu že zdejší moderárátoři tyto problémy neovlivní vše je jen o předávání vzkazú a oznámení ..
    Takže nám všem ostatním nezbývá než čekat až některý z IT někde v Číně či boha já nevím kde začne dělat svoji práci tak jak má a do té doby vám všem držím palečky .... Howgh

Battle_Ship_F12 tohle ocenil(a).
  13. Já bych zrušil Refrakci je tam hromada úkolu a neda se tam dostat když to začalo tak to bylo fajn pěkný zápasy a boje ale ted je to tam mrtvý

EDIT: tak na to že hra nejde tak hangár mě už jde a můžu dávat výbavu :)
    Jestli je to tím když nejde hra tak to jde a když jde hra tak nejde nechápu..

Mohl by mě to někdo vysvetlit? díky

Naposledy upraveno: 28/1/25 v(e) 6:51 PM
  14. ty tu nabádáš ke spamování podpory a čekáš odpovědi?

15. Všechno funguje jak ma, ale při kliknití na stustit se načítá a pak pořád vidím jen vytváření spojení klidně i přes 10 minut a nic dalšího se neděje hraji na serveru cz 3. diky za pomoc

16. Jsem rád, že je nahlášena opětovná nefunkčnost hry.
    Dále bych chtěl ohlásit technický problém týkající se neproběhnuvšího banování, které bylo včera oznámeno.
    Děkuji a přeji další krásný večer bez DO. :)

17. banování probějlo,ale na ge1 jsem našel pouhé tři hráče,od největšá banovací vlny která probějla ve 2023 je to nejhorší co jsem viděl a nechci vidět tu příští

18. tentokrát už si s tím slevákem legraci nedělám, jak ho mám využívat, když jsou servery skoro půl týdne nefunkční?

19. melounLp

melounLp User

člověk se vrátí po X letech k DO a je to ve stejnym technickym stavu kdy ani přihlasit do hry nefunguje i přes Unity