Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Jojo víc jak měsíc nejde posílat skylab, ale asi to podle BP není tak důležitá chyba pro hru :eek:. Že už nějaký ten týden nefunguje docela často hra, akce neakce, začíná být zcela běžné :D. Začala další akce, a samozřejmě hra nefunguje, ale jen na některých serverech (asi Evropa), jede mi kupodivu AG1 a AG2, kde to jinak většinou spíše nejde o_Oo_Oo_O. Prostě takový gulášek.
    Na hře se objevily nové sloty, předznamenávají asi zrušení všech zbylých funkcí na serveru - hangár, skylab, obchod atd. Asi se na tom pracuje, že by proto se tam skoro nedá něco dělat?
    Jen mám z toho docela obavy, protože bude pořád padat hra, resp. spojení přerušeno - už dnes je např. montáž tak přecpaná, že něco tam hledat a zadat trvá dost dlouho a tak mně to ze hry vyhodí. Chci vidět jak budu něco budovat v hangáru na hře, budu 10x znovu nahazovat hru? Je proto nezbytné upravit časový limit, kdy je loď bez pohybu.
    A mimochodem, doufám, že hra začne fungovat, ale očekávám, že poté dostaneme velkou kompenzaci především za promarněné premium a balíčky slev, double aj. protože i dělat brány dost často nejde. Aspoň boostery stojí taky, kromě těch na 24 hodin :rolleyes:

2. pionyr66

pionyr66 User

ted chci hrat a nejde se vubec nalogovat na herni mapu!!!!!!!!! proc uz opet problemy
    cz-2

3. petr_556

petr_556 User

vi nekdo kdy zapnou servry ?

4. až to opraví,je to nahlášené

5. hned po ranu jsem si chtel zahrat a moc daleko jsem se nedostal porad vytvari spojeni neni nahodou zase nejaka akce;):)

6. neneman321

neneman321 User

Je to celkem smutné, že jakmile BP spustí každý měsíc nějakou akci, ihned se x dní nejde dostat do hry a hrát jí, copak si fakt nedokáží poradit s útoky ? každý měsíc jako přes kopírák, přijde mě, že BP na tuhle hru už kašle, bylo by lepší, kdyby žádnou akci nedávali a hra aspoň trochu jela, chudáci ti co si koupili dably a chtěli boxíkovat, opět vyhozené peníze za nic.

petr_556 tohle ocenil(a).
  7. Nejde se mi přihlásit od včera 17 hod. na hrací okno. Bud chyba 502 nebo stále se vytváří spojení.

8. bergant

bergant User

s utokmi ? to sa teraz vola neschopnost a a amaterizmus ????alebo len smiesna vyhovorka od BP ktorej uz nikto neveri.
    staci sa pozret v akom stave nam dali do uzivania UNITY.
    tento nedokonceny GRC .
    chyba bude niekde inde.

slovi87 tohle ocenil(a).
  9. slovi87

slovi87 User

mna by zaujimalo ze kde je nejake vyjadrenie ze dokedy to takto bude vsetci kompetentny sa tvaria ze nic sa nedeje a nikto nikde nic nepise ze aky je problem kedy ho daju dokopy atd atd asi 15 hodin je malo a je to mala chyba podla nich

10. tak podla mna by mali zamestnat niekoho schopnejsieho na programovanie

11. Ale zase je vyřešena Kontrola pádov servera, když se na server nepřihlásíš na mapu. O kvalitě vývojářů mám dlouhodobě pochybnosti, také o některých zaměstnancích BP. Jako vždy to svedou na DDoS útoky, ale i ty by dávaly smysl po banování. Osobně si myslím, nejsem odborník, že servery jsou přetížené programy třetích stran.
    A může mi někdo vysvětlit, proč mi to při testu ukazuje, že servery jsou v Singapuru?
    Server IP: 170.33.13.202
    Reverse DNS (PTR)<no PTR record>
    AS numberAS134963
    AS name (ISP)Alibaba Cloud (Singapore) Private Limited [​IMG]
    IP-range/subnet170.33.13.0/24
    LocationSingapore (SG) [​IMG]

Naposledy upraveno: 29/1/25 v(e) 8:55 AM
    dekov02 a *Brisingr* tohle ocenili.
  12. UMBALUMP

UMBALUMP User

Tak vidím, že nejsem jediný, kdo se nemůže od včerejška přihlásit do hry. Hlavně že mi v herním okně překáží nová tlačítka, která na nic nepotřebuji. A hlavně skylab, který už víc jak měsíc, nefunguje. Škoda, že nejdou alespoň někam přesunout.

13. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

Poprosím všechny uživatele fóra hry, nezakládat další vlákna a nespamovat fórum s tím že nejde hra.
    To opravdu ničemu nepomůže. Všechny OT příspěvky a duplicitní vlákna budou na fóru hry smazané.
    Problém je nahlášený a pracují na tom.

14. Tess nechnevaj sa ale od vcera cca od 17:00 nefunguju servery nehvor ze pracuju na tom ked sa vsetko kazi v hre ospravedlnujem sa ale je to pravda

15. Ono jde hlavně o to, že to už nejde fakt dlouho, ale že by se něco dělo, vidět není. Těžko říct, jestli "pomáhá" to, že se nás řada snaží připojit (já to teda uplně nehrotim, ale u kompu sedim, tak to semtam zkusim). Osobně bych ocenil nějaký ofiko oznámení z centrály ve smyslu: Ahoj piloti, jste si všimli, že je to rozbitý. Tak je. Děláme na tom a aktuální odhad je, že to půjde 12. dubna. A až a jestli se nám to povede, pošleme ti mail. Díky za trpělivost.

Víte co, do dvanáctýho dubna bych to nezap...

16. citace smazaná
    mas cistu pravdu

Naposledy upraveno moderátorem: 29/1/25 v(e) 11:43 AM
  17. ZOHAN

ZOHAN User

však informace máš úplně všude
    https://ctrlv.cz/mn5C
    Ten 12-tý duben bude začátek, nebo konec této tak skvělé hry?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

18. ~~~FAILED~~~, patří to číňanům viz:#1, ale servery zůstaly pro evropu ve Franfurktu#1 a další jsou v USA pro ameriku. A Singapur není v Číně.
    Je celkem logické, servery by měli být poblíž používání, ne na druhém konci světa.
    Aby se ti to nesplnilo :D, mám rybářský lístek, povolenku, já program mám, ale zatím je zima.

Naposledy upraveno: 29/1/25 v(e) 12:05 PM
  19. Třeba já beru info jen z fóra.

Na DO discord mám banána za to že jsem si stěžoval na autíčka.

--------------------------

Opravdu jste mi teď smazali odpověď jen protože jsem se přepsal z bigpoint na bugpoint? To snad není pravda tohle.

Končím s nějakým přispíváním na fórum, pokud plánujete cenzurovat i takový drobnosti.

Naposledy upraveno moderátorem: 29/1/25 v(e) 1:05 PM
  20. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit