Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. *Firefox1*

*Firefox1* User

Tak jsem to vcera rozjel i v Unite, taky lagy. Jen jsem se tak seznamoval, ale do brany jsem si netroufnul. Postradam v ni nejake nastaveni hlavne zmenseni ty okna jsou obrovsky ...

•ŞĦΘCK▪ tohle ocenil(a).
  2. Zas to spadlo, dostanu se mapu. Pohnu s lodí a konec.¨
    V branách mě sundal i saimon.
    Prakticky se přihlásím, vezmu kalendář a končím protože to nefunguje.

Ten problém je jinde, je tam šílená odezva serveru. Proto se seká všude.

Naposled se dalo hrát v neděli.

I payment je s chybami, nezobrazují se balíčky, které končí.
    Úplně chybí tabulka, která informuje, že končí předplatné.

3. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

•ŞĦΘCK▪ tohle ocenil(a).
  4. Tess a nevíš kdy bude oprava, jestli třeba za měsíc nebo tak. Děkuji za informaci.
    Co se týká hry, přihlášení sice funguje, ale odezva je taková, že je problém prakticky střílet.

Ve hře je šílené zpoždění serveru, vůbec to nefunguje jak má.

Díky.

5. Tess

•ŞĦΘCK▪ nevím kdy bude oprava, potřebujeme všechny informace shromáždit. Tak prosím klikni na to vlákno a vyplň to podle návodu děkuji.

6. dekov02

dekov02 User

Níže co vyšlo ofiko oznámení, zatím v angličtině:

There are complaints about lags in our game. Please be aware that all kind of problems need to be reported via our support ticket system so that we can sort out the reports properly. Please do not forget to describe your problem in detail (like which server you're playing on, which version - Unity or Flash - you're using, what exactly happens with which actions and at what time the problem appears. [​IMG] Our game team is investigating the issues since the first complaints appeared and each support ticket helps for investigation. Please also be aware that the official communication channels are our forums and Discord is only for exchange between players. That our dear moderator team is here and helping you with advice is just an additional service but cannot replace the official support tools that we're working with. [​IMG] So if any help is needed, please write an official support ticket. Thank you [​IMG]

7. ZOHAN

ZOHAN User

Jeden den nám zakážou psát na podporu, druhý den chtějí ať píšeme na podporu? kocourkov hadra toto....

8. ZOHAN můžeme vědět kde se zakazovalo psát na podporu,pokud vím bylo zde navádění ke spamování podpory,tak si to nevykládej po svém

9. ZOHAN

ZOHAN User

•Dαηuвιuş•ƒт•çαтα•, Já nejsem admin ani moderátor tady, já nevidím smazané příspěvky hráčů, tak se laskavě uklidni.
    děkuji
    Navíc jsme na cz/sk foru a já nerozumím cizímu slovu - spamování?

10. Tess

ZOHAN tohle oznámení se týká uživatelů na Discordu, aby tam hráči nehlásili problémy.
    Jinak vlákno je i zde na fóru, protože jsou i hráči kteří na podporu hry nenapíšou a napíšou jen zde.
    Chceme toho co nejvíc sesbírat a nahlásit. Jinak ti děkuji, že jsi i ty vložil příspěvek.:)

Pánové nedohadujte se prosím a buďte na sebe hodní. ;)
    Stačí, že mě včera ruplo v bedně, neudržela jsem emoce a napsala jsem co si myslím o tom co se poslední dobou děje. :D
    Do této doby zatím nemáme odpovědi, jak to bude s Flash klientem(oprava chyb a atd.), které jsem slíbila, že zjistím.

11. Podpora funguje normálně. Nevím, kdo vzal tuto informaci, že tam nemáme psát.
    ZOHAN na podporu se mám psát s aktuální problémy. Ne psát opakovaně tj spam.
    Spíš mě mrzí, že tam akorát píšu, že něco nefunguje.

Tess je chyba v paymentu, který nezobrazuje právě končící předplatné formou tabulky. Prý, že se o problému ví, a je v řešení.
    Protože mi končí sleva, a žádná tabulka oznamující konec není.
    Nebo není žádná možnost vybrat, že potřebuji dát oznámení o konci předplatného.
    Psal jsem na podporu, je tam chyba.

Ted mi přijde, že hlásím chyby prakticky každý týden. Dříve vše fungovalo, nevím co se stalo. Vždy na to narazím náhodou na chybu, a ještě ten skylab furt nefunguje správně. Okna ve hře jsou přeházené apod.

Děkuji.

Naposledy upraveno: 30/1/25 v(e) 1:43 PM
  12. ZOHAN

ZOHAN User

Tess Nechci tady slovíčkařit, ale píše se tam o : systému tiketů, tak se to asi netýká uživatelů discordu.
    Počkáme si na překlad raději.
    A ano, stále jsme trpěliví.;)

•ŞĦΘCK▪, Kdyby jsi viděl počet tiketů, které jsem vytvořil za posledních cca 5 let a kolik nahlášených problému se někam údajně nahlásilo a do dnešního se nevyřešil ani jeden.
    Tak se nediv, že mám na některé věci opravdu svůj názor.

A jinak stále platí :Bigpoint GmbH
    Sachsenstraße 20
    20097 Hamburg
    Německo:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

•ŞĦΘCK▪ tohle ocenil(a).
  13. ZOHAN když jdu na podporu a konkrétní věci řeším, ne třeba s nějakým titulem jak tam píšeš. Pak vždy pomohli.
    Jsou to nejlepší lidi, pan Ján je velice ochotný. Několikrát mi pomohl.

Rovněž fórum. Pomáhají kde se dá. To, že vývojáři neopraví problémy hry dřív je věc další.

Do Hamburku nejezdi, chtěl jsem jet dříve, ale nevím, jestli se budou bavit.

I Tess dělá maximum pro tuto hru.

14. Tess

ZOHAN asi jsme se nepochopili. Tohle oznámení se týká opravdu jen DC, emailem nám nic takového nepřišlo.
    My jsme pouze dostali pokyn, sbírat veškeré informace o aktuálních problémech. ;)
    Jinak tu máš hrubý překlad.
    V naší hře se objevují stížnosti na lagy. Upozorňujeme, že všechny druhy problémů je třeba hlásit prostřednictvím našeho systému ticketů podpory, abychom mohli hlášení řádně vyřešit. Nezapomeňte prosím svůj problém podrobně popsat (například na jakém serveru hrajete, jakou verzi - Unity nebo Flash - používáte, co přesně se při jakých akcích děje a v jakém čase se problém objevuje Náš herní tým problémy zkoumá od chvíle, kdy se objevily první stížnosti, a každý ticket podpory pomáhá k prošetření. Upozorňujeme také, že oficiálními komunikačními kanály jsou naše fóra a Discord slouží pouze pro výměnu názorů mezi hráči. To, že je tu náš milý moderátorský tým a pomáhá vám radou, je jen doplňková služba, ale nemůže nahradit oficiální nástroje podpory, se kterými pracujeme Pokud tedy potřebujete jakoukoli pomoc, napište prosím oficiální ticket podpory. Děkujeme

•ŞĦΘCK▪ ano to je v pořádku hlásit chyb a problémy na podporu hry. My zde na fóru nemáme takové možnosti a potřebné nástroje na ověření některých chyb a problémů.;)
    Ne jenom já, ale celý náš tým pracuje na tom, aby jsme vám hráčům pomohli. Od toho tu jsme i když někdy ztrácíme naději, že se to zlepší.

Naposledy upraveno: 30/1/25 v(e) 2:27 PM
    •ŞĦΘCK▪ a Punisher tohle ocenili.
  15. Ahoj ge5 je opět zasekaná tak že nejsem schopny udělat ani gg alfa jak se ta lod sekne na mapě !

•ŞĦΘCK▪ tohle ocenil(a).
  16. Tak vidím že si neudělám ani speciální bonus na epsilonce a to za munici když lod zamrzne a já chcípl hned v 1. vlně, díky BP za fajn hru.

•ŞĦΘCK▪ tohle ocenil(a).
  17. Awatar-Sheppard speciální bránu kde je muni můžeš udělat za výpravu,zbytečný výkřik do tmy

18. pokud vim tak vyprava bonus neda,jen dvojnasobek

Ty budou stejné jako při vlastnoručním dokončení galaktické brány, ovšem nebudou zahrnovat odměny ze speciálních akcí a bonusů (mimo dvojnásobných odměn z bran).

chapu to spatne?

19. Osobně jsem zrušil všechna předplatné a napsal jim, že hra nefunguje. Když to udělá každý, začnou to řešit. Vy to nechápete?

Awatar-Sheppard tohle ocenil(a).
  20. Nechápem ako je na takejto hre ťažké opraviť lagy.. Nie je to Alpha ale dlhoročná hra. Toľko penazí tam ľudí dáva a tá hra je nehrateľná vôbec.. nadával som na nemcou ale títo sú 100x horší.. Staré dobre BGčko