Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kdo kazdy,boti plati,proc by meli neco resit

2. Tak vám opravdu BP děkuju další život v bráně v háji.... by mě zajímalo jak nám ty výpadky hry vynahradíte...

Zrovna uprostřed poloviny brány, člověk si nemůže ani udělat bránu aby měl bonus jak užásné opravdu.
    radši to úplně vypněte...
    Furt si každý jen stěžuje ale nikdo nic s tím nechce dělat.
    Hlavně že jste daly UNITY ale ten taky nění nějak extra...

Nejsem platič daval jsem do hry dost penez kdysi dávno ale jak jsem si všiml nedostatků a že hra nefunguje tak ani kačku nedám.
    A to by měl každý udělat podle mě. Každý kdo si kupuje DB, slevák, Premko, Urko apod by neměl dávat do hry ani kounu to by se možná pak BP vzpamatovalo ve stylu: "sakra nám nechodím peníze co se děje? proč si lidi nechtějí nic kupovat do hry? Podíváme se kde je chyba, ejhle serou dobu jsme kašlali na hráče a šlo nám o peníze. Neopravovali jsme nic a neřešili jsme nic tak jsme ztratili zisk je na čase to opravit a úplne na plno aby nám zase lidi platili. Můj názor..

Jestli bude nějaká směšná kompezace za to že to nefunguje tak si ji někde strčte víte kam :)

3. ge5 seká se to na všech mapach ! sundat jedno npc někdy trvá věčnost

Awatar-Sheppard tohle ocenil(a).
  4. To bych rád ale když tu epsilonku nemám ani udělanou že bych ji udělal poprvé sám tak výpravy mě jsou na nic... mám jen zety

5. ChorazyTorpeda včera jse dělal epsilonku kde jsem měl 100k bílí a normálně to přes výpravu dá

Awatar-Sheppard tohle ocenil(a).