Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

ZOHAN
    My můžeme jen chyby nahlásit, ale opravit to nedokážeme. I kdyby jsme zde 1000x napsali, že jsou problémy nahlášené, tak stejně budou mít hráči připomínky, že chtějí oficiální oznámení od BP. Nic oficiálního nám nepřišlo a asi nás mají na párku.:(

Mimo to, je neděle a někteří z nás si užívají volno se svými rodinami. Nejsme placení zaměstnanci, jsme jen komunikační prostředníček.

Cruenta†Ultionem, Locker a Punisher tohle ocenili.
  2. [​IMG]

Včera jsem sebral Izo a tak mě napadlo se podívat, jestli mám dost, že bych vyzved apgrejd. Měl jsem. Ale po kliknutí na Přeskočit, vyskočila karta Vyskytla se neznámá chyba. Část Izo to spolklo, ale čas zůstal stejnej. Včera jsem neměl náladu to řešit, protože mi většinu dne nešlo přihlásit na mapu, na kterou jsem chtěl, tak přidávám až dneska.

3. ZOHAN

ZOHAN User

Tess? a to jsi mi odpovídala na co?¨
    P.S. a upřímně, nás hráče ale vůbec nezajímá jestli je neděle, středa, nebo státní svátek. Protože hra má běžet neustále, protože BP prodává věci a předměty ve hře, které běží a spotřebovávají se ve dne, v noci- prostě pořád...
    Stále nám BP dluží cca. miliardu odpovědí, co za 14 dnů vlastně vyšetřili, když při spuštěné akci padá denně hra(překvapivě že?) na několik hodin a BP jako dělá, že to je normální a běžné, protože ddos.... opravdu?

4. Tess

ZOHAN na tvůj dotaz? o_O
    Já chápu, že to hráče nezajímá a pochopíš prosím ty, že my s tím nic nedokážeme udělat? Nás to taky štve, že nemáme odpovědi pro hráče.
    Neuděláme s tím nic.:( Když nedostaneme žádné odpovědi a oznámení, tak vám nemáme co napsat.
    Narážíš na to vlákno diskuze s aktuálními problémy, kde hráči včetně tebe psali o problémech ve hře? Tak to už je uzavřené, že problémy byly identifikované a vyřešené.

Delta-7925H no zde ti s tím nepomůžeme.:( Jediná možnost je napsat na podporu hry, kde se kolegové na to můžou podívat a případnou chybu nahlásit.

Delta-7925H a Punisher tohle ocenili.
  5. Tess, podpora je rozbitá a než by se to nějak vyřešilo, dojede mi čas na tom apgrejdu tak jako tak. Jestli to někam posunete vy, záleží na vás, já budu možná zkoušet něco s Izochronem tak za půl roku... Možná :-D

6. Páči sa mi že AK sa podarí nalogovať hneď vybehne celá ponuka paymentu ako v teleshopingu :) ale že by išla hra to nie. Anyway... netuším, či sa to tu riešilo ale dnes sa mi stala taká sranda, že neviem zakliknúť určité lode. Klikám klikám a nič. Vôbec ju neoznačí. Takže teraz do mňa niekto strieľa a ja sa môžem točiť na mieste (a kúpiť si skvelú ponuku plateného obsahu ;)). Nie je v tom žiadny vzorec, niektoré idú niektoré nie. Je jedno aký typ klikám.

7. Myslím, že jediné vhodné řešení je hromadně odhlásit všechna předplatné, premium a slevák. Mě neschází vyjádření BP, ale až nebudou mít na výplaty, třeba se budou hře a opravám věnovat. UNITY nefunguje, zapneš pet, montáž a další, vypne se, global 2. Ani flash není opraven a těch chyb je na mě už moc.

8. Mě štve o víkendu neustále nové spojení v branách, sekle lodě a nemožnost hrát o víkendu normálně.
    Chybí nějaké oficiální vyjádření BP.
    Protože nové spojení se vytváří každý týden.

9. ZOHAN

ZOHAN User

•ŞĦΘCK▪, Vždyť informaci o tom máš zde na foru : https://board-cs.darkorbit.com/threads/kontrola-padov-servera.116317/
    P.S. Stačí být trpělivý a podpořit dobrovolně tým vývojářů nákupem nějakého časově omezeného balíčku designů v obchodě ve chvílích, kdy ti nejde hra. ezzz
    P.S. Vy nevíte, že každý design na letounu zvedá 1 FPS ve hře, nebo ubírá, asi jsem to popletl no;)

A pokud ti tohle nestačí, tak o víkendu se v BP nepracuje, tak stále bohužel platí toto :https://board-cs.darkorbit.com/thre...ojst-k-restartu-servera-bez-ohlasenia.116197/

a dále platí, že dle FAQ má být hra dostupná 90% času za rok, tak si to kontroluj průběžně cxDD

Naposledy upraveno: 18/2/25 v(e) 2:46 PM
  10. To neni program,nemas optimalizovanu hru alebo pripojenie. Nikdy mi to neblblo (ak nebol server down)

11. hra mi asi tak po 18. spadla ..!!! pěkná práce BP

12. Zdravím bando. Dozvím se někde a někdy, že Astralka je už opravena nebo za se tam pak skočím jako naposled po čtrnácti dnech a zůstanu tam zase celej den uvíznuté do restartu? Ján na podpoře napsal, že to předal technikům ale nic se nedělo, musel jsem počkat do restartu a utekly mi booste. Jako Náš český team umí jen banovat a nebo jen odpovídat vyčkejte ale nic konstruktivního...

13. Tess

.bandita___JR. problémy s Astrální bránou jsou nahlášené a až budou opravené bude o tom oficiální oznámení zde na fóru hry.
    My nikdy nevíme dopředu co se bude opravovat a kdy se to bude opravovat, to se vždy dozvíme po tom co oprava proběhne a ne vždy všechno. :)

14. ZOHAN

ZOHAN User

Tess, .bandita___JR. problémy s Astrální bránou jsou nahlášené ?
    Proč zde na foru teda není to, že BP řešil trošku jiný problém s tou AA a byl kvůli tomu na poslední chvíli i dneska restart?
    Ta informace je stará 2 dny. Proč se BP nezajímá hlouběji, proč si hráči hrají s PP , když jsou v té bráně? proč?

bandito- v té bráně ti určitě neběží boostery, pokud máš na mysli běžné boostery?

Tento problém se táhne už více než půl roku a BP se zjevně tímto problémem nebude zabývat(nemá to prioritu) a je mi jen divné, že nejmenovaný pracovník podpory podává zavádějící informace s diametrálně odlišným významem různým hráčům. Dalo by se slušnou formou napsat, že slibuje, ale slib nesplní a co si o tom má nakonec hráč myslet?
    Chápu, že on to neopraví, ale milosrdná lež spíše hráče rozčílí, určitě ho neuklidní a stěžovat si máme v Hamburku.
    Opakovaně zde apeluji, že hodně hráčů má tuto bránu rozbitou a vím jak to vzniká. A než tu zase začne Tess psát o tom, že tu bránu hráči bugují, tak jí odpovím, že ta brána se buguje sama a někteří hráči tomu jdou naproti a BP s tím nic nedělá, i když dostali hodně dobré důkazy, jako vždy.
    To, že brána nefunguje správně, taky nikoho nezajímá a pravidelně se stává, že při neobjevení se portů se nezapíše bodové hodnocení za bosse. Opakovaně nahlašována, nikdy a nikým neřešeno- údajně někam nahlášeno.
    O tom, že mi podpora vymazala postup v bráně bez náhrady v podobě 1 cpu, taky neřešeno.
    Jsem rád, že mohu tuto tak rozbitou hru hrát v ''plné míře'' jak je uvedeno v FAQ.

15. fakt? Vědět, čím se to rozbije...

16. vilo68

vilo68 User

co je stou astralkou som tam zaseknuty urobil som 8trhlinu strelil posledne npc a buch cierna obrazovka a neustale dava nove spojenie aza prvu astralku mi nedalo body do rebricka