Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. DriftRider

DriftRider User

Ked vznikol 1. pve server, tak som tam isiel a urobil som zetu a na konci som pouzil formaciu na +%cest a havoc som nedostal a to z 1. zety ma padnut vzdy, takze chyba bude mozno v tom, ze pouzivas tu formaciu na cest ak ju pouzivas, skus ju nepouzit a havoc by ti potom mal bez problemov padnut. Za pokus to stoji. (Momentalne hravam na globalnej europe 2 uz len).

2. UUJJUUJJ

UUJJUUJJ User

Ahoj DriftRider,jak hráč píše tak první asi nedělá...:) Ale vyzkoušet může.Takže chyba to opravdu není.A jak píšeš za pokus to stojí...ale si to nemyslím.Hráči chybí poslední aby byl fuul.Já měl na to taky smůlu.

3. neneman321

neneman321 User

Battle_Ship_F12 nesmutni, já dělal na cz2 39 zet na full havoc, pak na pve1 zase stačillo zet 7o nedělích, je to o štěstí, ale jak píšu nesmutni, pořád děláš nejlepší bránu na hře, logdisky, klíče na prometherusky či zeus se vždy hodí, pořád lepší než dělat kappy a dostat bezcenou lf-4, kterou máš plnou loď.

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tohle ocenil(a).
  4. Prosím, může mě někdo říct, kdy konečně opraví spojení z Unity na fórum? Je hodně otravné muset se odhlásit z Unity, přihlásit na flash abych se sem dostal.
    Děkuji za odpověď
    Abych byl přesný, dostat se tam dá, ale jen jako nepřihlášený uživatel

------------------------------

Battle_Ship_F12 já dělal 67 zet na full havoc, je to jen o štěstí

Naposledy upraveno moderátorem: 1/6/25 v(e) 2:58 PM
  5. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

MuadDib85[CZ] příspěvky jsem ti vložila do jednoho.
    Co se týká přístupu na fórum hry z Unity klienta(že hráč není přihlášený) je v řešení.

Punisher tohle ocenil(a).