Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tess děkuji, prosím vás, funguje vám fórum normálně? Než se to načte, když se tam dostanu a kliknu na odkaz, zhruba po minutě se objeví bílá obrazovka nebo mě to z fóra úplně vykopne. Někdy pomůže druhý pokus, jinak to musím celé vypnout a celé znovu.
    Díky za pomoc

2. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

MuadDib85[CZ] včera jsem měla problém, ale to bylo internetem.
    Jinak dnes mi zatím vše funguje a nikdo z kolegů taky nic neříkal. Takže nedokážu říct jestli jsou nějaké problémy s fórem.

3. Takhle se má Opevnění chovat? Ve flashi normálně naklikávat můžu i při schopce…

4. Tess

Delta-7925H koukneme na to, otestujeme a popřípadě nahlásíme chybu. ;)
    Jsou letní prázdniny a je to takový volnější režim, tak poprosíme o trpělivost s řešením chyb.

Punisher a Delta-7925H tohle ocenili.
  5. Bylo by super nahlásit, že na pve2 nejdou uplatnit studijní body.

6. majka11116

majka11116 User

Na Unity clientovy neviem presunut municiu priklad s 4 na 2 na panely a pri hrany ma tri krat odhlasilo a potom client zamrzol a vypisalo mi ze client nereaguje.

Naposledy upraveno: 21/8/25 v(e) 8:05 AM
  7. Tess

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tento problém trvá už dlouho a nebo se to děje teď s nejnovější verzí Unity 1.1.60?

majka11116 o kterém klientovi je řeč? Unity a nebo Flash a chtělo by to napsat i verzi, prosím.

Punisher tohle ocenil(a).
  8. majka11116

majka11116 User

Unity client najnovsia verzia rano som aktualizovala.

9. Tess

majka11116 teď jsem to zkoušela a přesouvat v liště mi jde vše bez problému. Tak nevím čím by to mohlo být.
    Co se týká zamrznutí klienta to se občas stane a hlavně teď u akce Hitac. :(

Punisher a majka11116 tohle ocenili.
  10. Esnyron

Esnyron User

Asi 3 dny mi dělá problémy PET. I v režimu Lokace nepřátel nestřílí NPC a přijde mi že se zmenšila vzdálenost na kterou to ukáže konkrétní NPC. Před tím mi to ukázalo NPC pomalu přes půl mapy, teď musím letět doslova kousek od konkrétního než ho zaznamená. Nedělá to vždy, je to náhodné.

Hledám UberDevolarium a ukáže mi ho to "pár metrů" když letím kolem, hledám Saimony a ukazuje mi je to přes půl mapy, hledám BossSibelonit a ukazuje mi je to opět až pár metrů ode mě. ty akční malý hitac mi to nevyhledá vůbec ani když stojím u něj (není tam to zelený kolečko) a taky se mi víc jak dřív zasekává na portu, kdy já odletím a on tam zůstane a nejde ani vypnout ani přepnout režim.