Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. dekov02

dekov02 User

Ahoj,

modul SPC-NPC01 dává na GBL3 jiné staty než na GE1, dřív dával 7% rychlost a 7% šance na zásah lasery. Nyní dává 8% rychlost a 5% vyhýbání. Je to tak naschvál?

díky

Delta-7925H tohle ocenil(a).
  2. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

dekov02 mohl by jsi prosím pořídit screeny a vložit je zde na fórum?

EDIT: Tak nemusíš nic dávat vidím to taky. Problém je v tom, že ve Flash klientovi to ukazuje hodnoty +7% rychlost +7% přesnost laserů, pokud se podíváš do hangáru v Unity klientovi ukáže se +8% rychlost a +5% vyhýbání. Podle FAQ které jsme obdrželi, když se modul SPC-NPC01 objevil ve hře, jsou správné hodnoty +7% rychlost +7% přesnost laserů.
    Chybu nahlásíme.;)

Naposledy upraveno: 2/9/25
  3. [​IMG]

Ještě tu novou akci ani nespustili a hra se dala po nějakym čase zase na modlení...

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tohle ocenil(a).

4. Ve flashi mi nefunguje logout.

5. Tess

6. Ano, než jsem to šel nahrát.

7. Tess

Delta-7925H moje odpověď se ti nebude líbit, ale bohužel pokud používáš maxthon, tak ti nemáme jak pomoci.:(
    Takový problém nemůžeme ani nahlásit.
    Zkoušel jsi to i čistě jen přes Flash klienta?

8. :D to sice není hezký, že to "nemůžete nahlásit", ale můžete nahlásit, že se to samý děje i v klientu. Počítám, že jestli to opraví, bude mi to fungovat i v MXT. Mezipaměť vymazaná. Potřebujete k tomu taky video?

9. Tess

Delta-7925H pokud se to týká pouze maxthonu tak ne.
    Teď jsem zkoušela přes Flash odhlášení a nejde to no, musí se klient ,,na tvrdo,, vypnout.
    Problém byl nahlášen :)

Delta-7925H tohle ocenil(a).
  10. Esnyron

Esnyron User

Nejde se mi přihlásit do hry (na 4 pokus na úvodní stranku) + mi to ukazuje všechno divně v aukci, hangáru, obchodě .... Na mapu se nedostanu vůbec, sekne se to na 30%.

https://imgur.com/a/aLt7IcV

Mám to tak cca od 9 hodiny večer.

11. dobry den cetl jsem ze hra nejde a neni to jen Dark Orbit nejake info kdy to pusti dekuji

12. ZOHAN

ZOHAN User

Páni moderátoři? Je někde na foru jednoduchý návod, jak sprovoznit tuto náročnou hru?
    BP skončil a není?
    Včera něco i opravili, že se nejde přihlásit na účet, pokud hráč nechce porušovat VOP?
    Hlásil někdo ty problémy v ráji?
    Nebo nemáte informace, že by byly nějaké problémy s čímkoliv jiným než paymentem, který zase funguje.
    děkujeme za váš zájem

13. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

ZOHAN - o problemoch sa vie, kedze z BP vcera prislo aj oznamenie o tom, ze padli hry (vid ofiko). V DSO uz maju navod ako by tomuto mohli hraci momentalne predist, kym su tieto problemy, ale nam na DO zatial nic neprislo.

14. ZOHAN

ZOHAN User

Punisher,Co to je DSO?
    Jak mám dělat úkoly v unity, když unity nefunguje?

15. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

ZOHAN - DSO je skratka hry Drakensang, ktora je tiez od BP.
    Pokial ti to nejde, tak zial nijak. Kym neposlu aj na DO, ako docasne sptistupnit hranie. Musime pockat, az nam aj nase CM posle tieto informacie.

16. Tak hra se po 2 dnech rozjela, ale akce Galaktický svár na GE2 a GE5 už není. Protestuji, protože jsem 12 dní nedělala ty úkoly jen tak pro zábavu, a chci mít možnost si koupit Pass a vyměnit klíče :eek:. Chci, aby na 2 dny opět akci vrátili.

17. Tess

*Irenka49•™* akce je vždy od do: 17.9. o 10:00 (LST) a potrvá do 1.10. 23:59 (LST).
    Neříkej, že si kupuješ Bitevní permanentku vždy až poslední den. :(
    Nic neslibuji, ale zeptáme se na to jak by se to dalo řešit.

Ještě dodám poznámku. Pochybuji, že vrátí akci zpět.

Naposledy upraveno: 2/10/25 v(e) 12:58 AM
    ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tohle ocenil(a).
  18. ZOHAN

ZOHAN User

Tess, A kdy hodlá BP konečně zprovoznit hru a vysvětlit hráčům, proč doména bigpoint.com neodpovídá a proč nejede unity při spuštěném eventu a je nemožné takto plnit úkoly?
    Proč někomu hra jede a někomu nejde ani hlavní stránka?
    děkujeme

19. Tess

Naposledy upraveno: 2/10/25 v(e) 1:56 PM
  20. citace předchozího příspěvku smazaná

Ne každý dělá akci od 1. dne, u Sváru speciálně na mapy 4-1 až 4-4 nelezu nejmíň 5 dnů, jdu tam až si splní úkoly vlčáci a vláčky :eek:. A taky třeba nemohu hrát zrovna. Prostě to tak vyšlo, že jsem chtěla koupit PASS a vyměnit klíče předposlední den akce, tj. v úterý 30.9.Vadí mi, že horko těžko sbírám ABR, OIL a IAC a o tu šanci jsem přišla, i když jsem jen kvůli tomu věnovala spoustu nesmyslné akci.
    Hlavně, že dali kompenzaci s ubohým množství energie, což je opět výsměch hráčům (stále neznalost toho člověka co to vymýšlí, že ani 1000 ee není nic). Uvítala bych místo toho něco z těch jmenovaných položek.