Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. zrovna ted se mi nejde prihlasit GE2 myslim tim na herni mapu uz jsem tam byl skocil jsem na mapu 5-2 a konec furt nacita

2. ZOHAN

ZOHAN User

v ofiku se psalo :
    • BUG: [Galaxy Trek] Kľúče FTL neboli prijaté - FIXED
    https://ctrlv.cz/3WIN
    https://ctrlv.cz/wD8S
    Nějak tomu přestávám rozumět. Nějaké vysvětlení?

O tom, že hra vyhazuje už několik dnů tzv. nové spojení asi nemá smysl vůbec psát....
    Určitě to bylo několikrát hlášeno?
    P.S. Doufám, že příští týden budou spuštěni agatusové, aby bylo zase co opravovat.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

3. Mám jenom dotaz. Hra se nedá rukama, díky lagům v řádu minut, vůbec hrát. A když použiju legal auto, aby mi premium nepropadlo, po cca 20 minutách mi to v unity vypne W10. Dělá to taky někomu?
    Ostatní programy v NTB mi W10 nevypínají, jen unity.
    A internetem to asi taky nebude.

4. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► ukáže ti to i nějakou hlášku chybovou nebo tak něco?
    Bohužel nedokážu to posoudit, protože už mám w11. Jako čas od času se někomu z kolegů stane, že jim spadne celý klient, ale neříkali, že by za tím stál windows. Jinak tichá závist na internet.:oops:

5. Žádné hlášení. Běží mi auto legal, jdu na cigáro a vrátím se a vyplý počítač. Opakovaně. A nemám to puštěné hodiny, ale desítky minut.

6. Ano, dnes opět naprosto nehratelná hra... A pokud to půjde jako obvykle, tak víkend bude to samé. Děkujeme.

7. [​IMG] [​IMG]

V unity to ukazuje o level vejš. Chyba, něco mi uniklo nebo bonus unity? :cool:

8. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► je to zvláštní a těžko říct čím to je.o_O
    Máš možnost to vyzkoušet i na jiném pc, aby jsme mohli vyloučit jestli to je problém s pc a nebo problém s Unity klientem/Autotactics?

Delta-7925H je to jen vizuální chyba, která je již nahlášená od verze 1.1.58.
    Půjčím si tvůj screen a dopíšeme, že i ve verzi 1.1.69 se chyba stále vyskytuje. :)

Punisher a Delta-7925H tohle ocenili.
  9. *Firefox1*

*Firefox1* User

No taky je v Unity nějaký podivný čas 08:50... že by Amerika večer? Kdyby ráno tak Čína

Naposledy upraveno: 26/10/25
  10. Esnyron

Esnyron User

Neupravovalo se v poslední době něco okolo DMG ? čím dál častěji vidím "miss" a nebo střelím obyčejnou Lordakii na 2-2 a dmg mám i 3x po sobě 6500 .... I 2x municí.
    Design Havoc mám na všech 9 letounech

https://imgur.com/a/Ny6OSlH

11. Zdravím, chci nahlásit problém na PVE 1.
    Z klanem jsme se snažili ničit stanici na mmo mapě a hráče u toho ale nedalo se to jedná loď solace plus nešlo pořádně ani nakliknout.
    Mohlo by laskavě BP konečně něco udělat s těmi programy tedy naklikavačka? to se nedá hrát takto když člověk nemůže ani zaměřit hráče když lítá kolem dokola ve velké rychlosti a nedá se nakliknout díky

A tohle je taky na mě už moc na serveru PVE
    Podle fotky a lodí jsou to kolotoče na jednom programu a BP to očividně nevadí.
    Stejná hodnost, stejné vybavení, stejná loď
    By mě zajímalo zda BP s tím něco udělá nebo to nechá tak jako většinu věcí ve hře.

Vypněte konečně na mapách ty kolotoče co se tam furt dokola točí a nedá se to hrát!

Naposledy upraveno: 2/11/25 v(e) 4:37 PM
  12. Ahoj,

po nové aktualizaci mi mizí urgentní mise při portu na základnu. Pokud se vrátím na mapu kde jsem je vzal tak se znovu objeví. Chyba se projevuje minimálně ve flash clientovi, unity jsem nezkoušel. Aktuálně není možné plnit urgent mise.