Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

.bandita___JR. takhle to funguje celou dobu a každý rok, není naše chyba, že si někteří hráči nepřečtou informace k akci.
    Oznámení s FAQ na fóru hry je už od 25.11. 16:00.
    Tvůj příspěvek bude smazaný, zde na fóru hry netrpíme jakékoliv urážky a nevhodné vyjadřování. Prosím ber to jako upozornění, příště už to neskončí jen u smazaného příspěvku.

Hrabě_von_Morava, pepan70 a Locker tohle ocenili.
  2. nikdydost

nikdydost User

Safra ,proč zrovna já?:D:D:D:D,Přeci je, jen pár lidi v této kinohře ,které rád pozdravím a semtam i poradím ,ačkoliv už jen šeptem,ono to je kolikrát lepší a účinnější:p . Hezký den vám všem ,a Delta se Zohanem můžou dále pokračovat v daleko věcnějších tématech kinohry :):),než je nějaký přiblblý chat a já dál budu jako divák přihlížet :):),nebo lépe ne ,je to nakažlivé:D

3. [​IMG]

Tak šťastnej a veselej, asi... Ta hra sežere hromadu času, vánoce jsem ani nezaregistroval!

A k chatu, nevim jestli furt, ale taky mi nefunguje.

4. nikdydost

nikdydost User

Poslušně hlasím ,že mi právě v tuto dobu jíž naskočil :D

-------------------------

Beru zpět ,mé nadšení trvalo cca 5 minut :confused:

upraveno moderátorem

Naposledy upraveno moderátorem: 28/11/25
  5. -juve69-

-juve69- User

Hojas tak ten chat nejde ,nu co už...

6. [​IMG]

V další lodi mám uloženej modul se statistikama k jiný lodi. Moc to nechápu.

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tohle ocenil(a).
  7. Zdravím mohu se zeptat kde se stala chyba?

Na hlavní stránce se píše CHROMIN AKCE ve hře je také CHROMIN AKCE

ale nikde zde na forum o tom není ani zmínka že by něco takového mělo byt tak nevím zda je to chyba.

Díky za odpověď :)

8. Tak vloni byla chromin horečka od 3.12- 9.12., tak se asi někdo uklikl a spustil to dřív. Nebo z BP nepřišlo oznámení, a co ti nepřišlo, nemůžeš zveřejnit na fóru.
    A dává black light, nebo jiné bráně chromin? Včera v hádes nebyl, zkoušet to nebudu.
    Máš pravdu, v pokladně to je, a 200 hodin na uplatnění by mělo stačit.

9. Tess

Delta-7925H je to zvláštní a nejsi sám kdo to nechápe. o_O
    Uvidíme jak dopadne.

Awatar-Sheppard očividně se spustila pouze reklama, ale akce není spuštěná.
    Jinak o tom, že by Chromin měl být informace nemáme.

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► surovina chromin padá pouze z některých galaktických bran (Kappa, Epsilon, Zeta, Delta, Kuiper, Kronos)

EDIT: Nedoporučuji kupovat balíčky na Chromin, pokud není akce oficiálně spuštěná.

10. Chtel bych se zeptat, zda Bigpoint hodla neco delat s otresnou odezvou serveru?

Napr. dnes GE2 velmi zalagovana, je to cim dal horsi.:mad:

Tento tyden opet same novinky a oznameni akci a narozenin DO. At si design nechaj pro sebe a radsi se staraji o kvalitu hru. Kvalitu pred kvantitou prosim...:rolleyes:

11. ZOHAN

ZOHAN User

Imperátor[CZ1], Nejsou hlášené žádné problémy se servery by ti odepsali z podpory, takže ty lagy jsou jen tvůj problém a tvého internetu.
    Ale že přidají do hry ledové pozadí a servery více lagují jako každý rok je jen výmysl hráčů. Zvykejme si asi.
    Málo platíte.

★KloKan★CZ™ a Azula[シ] tohle ocenili.
  12. DriftRider

DriftRider User

Na tom novom serveri co sa prihlasuje cez Steam - mam aktivnu lod bigboy solemn s tym lietam a ked sa odhlasim, prepnem na lod liberator v tom uvodnom menu, predam zdroje, odhlasim sa, prepnem to znova na bigboy solemn a ked sa prihlasim a zapnem pet-a, tak mi to vyhodi spojenie, stale to pada dookola pri kazdom jednom zapnuti pet-a. Ale ked sa odhlasim uplne vypnem klienta DO a znova ho zapnem tak po zapnuti pet-a mi to uz nevypadava spojenie, pada len ked si zmenim na druhu lod a potom znova na tu prvu hned po zapnuti pet-a. Nech to opravia prosim dakujem.

13. Chci se zeptat, v kalendáři je dnes uveden kronos den, ale brána mi dala jen jeden dílek. Má cenu psát na podporu?

14. Tess

15. ZOHAN

ZOHAN User

Můžeš se prosím i pochlubit s výsledkem Tvého tiketu, kromě informace, že to někdo někam i nahlásil a tím to samozřejmě skončí a nikdo nic neřeší a nevyřeší.
    Doufám, že se po 17-tém prosinci něco změní a pověření pracovníci začnou konečně něco i řešit a dbát na dodržování VOP tohoto produktu.
    P.S. Je fajn, že BP konečně přišel na to, že už týden nejde zase chat ve hře, jenže je víkend jak naschvál....

★KloKan★CZ™ a Azula[シ] tohle ocenili.
  16. Odpověděli mi rychle, dnes nebyl kronos den. Ale počítám, že na fóru dostali informaci, že bude, jinak by to nepsali do kalendáře. No tak si udělám další epsilonku.

17. Ahoj Tess mohla by jsi v průběhu příštího týdne poslat technikům tento problém?

Dělal jsem bránu Zeta hra docela šla ale hodně mě doslova vytáčelo že, raketomet nechtěl střílet a rakety také nestříleli že jsem třeba 10 minut střílel jen lasery a bez raketometu a raket. přitom mám dostatek této munice.

Jedná se o server PVE5 ten nový jako kdybych byl na mapě na nových a dolních je mě to jedno ale v bráně mě to doslova vadí, díky a hezký den

18. Tess

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► kalendář se může změnit kdykoliv i bez upozornění(žádné info jsme zatím neobdrželi).
    Když jsem ti psala ať si napíšeš na podporu hry, tak jsem zapomněla dopsat, že i je možnost změny kalendáře na poslední chvíli. Tímto se ti omlouvám za moji nedokonalou odpověď. :(

Awatar-Sheppard reaguji podle toho co jsi napsal.
    Nechybí ti v konfiguraci CPU automatického odpalování raket/raketometu a nebo jsi ho v liště zapomněl zapnout? Občas se objeví problém, že hráčům například: nestřílejí lasery, ale problém s raketami a raketometem to čtu snad poprvé.o_O
    Bohužel to nemám jak ověřit, pokud by jsi k tomu měl i video tak teoreticky by se tím dalo něco udělat a pak případně nahlásit.
    Mimo to, takové věci řeší přes podporu hry. ;)

19. ZOHAN

ZOHAN User

Tess,Kdyby jsi pozorně četla chat, tak by jsi zjistila, že dnes na chatu tento problém řešilo několik hráčů : server ge-2
    na serveru ge-1 běžně nefunguje montáž, nefunguje střelba, rakety, raketomet, nebo rsb je šedivé a nejdou přepínat formace....
    :)

20. Tak zas opravili přes víkend chat. To je dobrý ne?

Edit: Ale koukám, že mně sice na GE1 zatím rakety atd. fungujou, jen si teda nic nepřečtu na chatu, kterej nejde... Tak nevím.

Naposledy upraveno: 14/12/25 v(e) 8:51 AM