Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“

1. Ono to uplně ideálně nelítá ani v Unity. Seká se to, pet chvílema střílí někde z mimoscreenu, nejsou vidět HP u některých NPC. Minu pouštím i na 5x. Sbírání karg je taky zážitek... Není to dobré.

2. pumpido71

pumpido71 User

Zase ta "skvělá a úžasná" hra nefunguje verze Flash se nenačte a u verze Unity u toho "supr sporťáku" po nalogování mám jen černou obrazovku. Mám otázky proč, proč, proč to zase opět nefunguje? Kdy to bude fungovat? Jaká bude kompenzace za dobu nefunkčnosti hry?
    Děkuji za odpovědi.

3. Locker

Locker Forum Moderator Team Darkorbit

Sygauras O problému s klientem Flash víme a tento problém je v řešení. Jak budeme mít nějaké další informace, hned se s Vámi o ně podělíme.

Delta-7925H Ve verzi Unity jsou stále nějaké mouchy, na kterých se pracuje. Proto vychází nové verze klientu, kde se tyto chyby opravují.

pumpido71 Ano ve verzi Flash, hra momentálně nefunguje správně, ale tento problém je nahlášený a pracuje se na opravě. Verze Unity funguje. Máš aktualizovanou nejnovější verzi Unity (1.1.88) ? Novou verzi klienta Unity můžeš stáhnout zde: https://www.darkorbit.com/download.php

Na tvou otázku je odpověď ve VOP

"Výjimkou jsou období, ve kterých servery internetových stránek nebo jednotlivých her nejsou na internetu dostupné z důvodu technických nebo jiných problémů, které nespadají do oblasti vlivu společnosti Bigpoint (vyšší moc, zavinění třetích stran atd.) a období, ve kterých se provádějí běžné údržbářské práce."

Edit.:
    Aktualizace informací:
    Hráči kteří mají problém s přihlášením ve Flash verzi, napište si na podporu hry.
    (Zákaznická podpora příjmá zprávy psané pouze v jazycích Angličtina a Němčina. Více informaci ZDE )

Naposledy upraveno: 4/2/26
    Tess a Hrabě_von_Morava tohle ocenili.
  4. dingoburt

dingoburt User

Mohu vědět proč když jsem z donucení šel na UNITY a musel jsem dát přepnout na 3D tak po relogu nic jen černá obrazovka? Opravdu si platíme hru co ustavičně něco nejde?

5. ZOHAN

ZOHAN User

Opravdu vyzýváš hráče, kterým to nejde, aby zaspamovali podporu zbytečnými tikety a zjistili, že na problému makají, chyba je nahlášena a máme být trpěliví?:rolleyes:

6. Tess

Tess Board Administrator Team Darkorbit

ZOHAN protože to chtějí, aby hráči co mají problém s přihlášením v klientovi Flash napsali na podporu hry.
    Proto to kolega napsal. :)

Locker tohle ocenil(a).
  7. Skončila relace Svazku a flash jede.

8. ZOHAN

ZOHAN User

Delta-7925H, A v 18.00 to zase nepůjde? proč asi...

9. pumpido71

pumpido71 User

LOCKER mám nainstalovanou verzi Unity 08:50 AM 04 Feb DarkOrbit:1.1.88 po nalogování si můžu dokonce vybrat server, ale to je tak všechno do hry to nenačte a mám jen černou obrazovku.

10. Je skoro čtvrt na sedum a jede (mi) to jak na Flashi tak v Unity.

11. ZOHAN je 19:30 a jde to,proč asi?

12. pumpido71

pumpido71 User

Mi jede jen Flash. Unity jen černá obrazovka.

13. majka11116

majka11116 User

Ahoj cez unity ked hram neukazuje npc Purpose XXI impuls aj atend
    v ozvene aj na x-8 mape aj tiez ked sa chcem pozriet kolko stoji v obchode ta nova LF-5 tak mi nejde nakliknut.
    Client je najnovsi automaticky sa aktualizuje.
    https://gyazo.com/8ef317fd39053e3d7b619d0415199cd1

Naposledy upraveno: 5/2/26
  14. Tess

15. majka11116

majka11116 User

Naposledy upraveno: 6/2/26
  16. Tess

majka11116 problém s nemožností vypnout ostatní letouny je nahlášený.
    Paměť v Unity by se měla mazat kompletním vypnutím Unity.
    Je tu pak další možnost a to je vymazat složku Bigpoint v appdatech.
    C:\Users\názevtvéhopc\AppData\LocalLow

majka11116 tohle ocenil(a).
  17. tak to máme zase nějak rozbité

18. Aktuálně se nemůžu dostat na mapu ani s Flashem ani v Unity.

19. Sygauras

Sygauras User

Tak mě to sice ve flashi jde ale mám zpátky potvrzování souhlasu s podmínkami. + mi to teda trvá než se mi načtou ty věci co potřebuju. Aukce ... 10 vteřin, Obchod .... 10 vteřin, herní mapa (START) černá obrazovka, a potom beží to samotné načítání a po vteřinách mi to načte stanici, loď, letouny , okolní lodě, hvězdy ......

20. Nezobrazuje se takové to zvláštní NPC, například na 5-2, které dává 5000U. Letěl kolem mě jen název. A nakliknout šel.