Zpetná vazba Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Punisher, 28/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kokis-007

kokis-007 User

Keď ti to začalo len teraz robiť, tak si na tom dobre. Ja to mám rozbité skoro mesiac.:(

2. ZOHAN

ZOHAN User

Tess, Uběhlo 5! pracovních dnů a BP stále mlčí a neodpovídá? Kromě přípravy dalších nových vypečených eventú plných "výhodných" balíčků dresingů v paymentu.
    P.S. Poprosil bych o radu, jak reagovat na dotaz podpory, jak jsem byl s ní spokojen, aniž by se jakkoliv vyřešil můj nahlášený problém? Tiket byl údajně vyřešen a chyba nadále trvá, jen to údajně nahlásili technickému týmu, který má pravděpodobně celozávodní dovolenou zase?
    A ano, jsme stále trpěliví.:mad::(:cool:

3. Wapor

Wapor Team Leader Team Darkorbit

Ahoj ZOHAN,

rozumiem, že ťa situácia po piatich pracovných dňoch stále neteší. Ak však podpora tvoj problém už odovzdala technickému tímu na preverenie, ďalšie riešenie už nie je v rukách podpory ani moderátorského tímu.
    To, že bol ticket označený ako vyriešený, nemusí znamenať, že technický problém bol v hre už odstránený. Znamená to, že podpora tvoj podnet spracovala a postúpila ho ďalej na preverenie.
    Čo sa týka hodnotenia spokojnosti s podporou, to je samozrejme na tebe. Môžeš uviesť, že tvoj problém zatiaľ odstránený nebol, a zároveň zohľadniť, ako podpora s tvojím podnetom komunikovala a čo pre jeho riešenie urobila.
    Na fóre ti, žiaľ, nevieme poskytnúť presnejšiu informáciu o stave interného technického riešenia ani urýchliť prácu technického tímu. Keď bude k dispozícii ďalšia informácia, prípadne oprava, budeš ju mať k dispozícii prostredníctvom príslušného kanála.

Ďakujeme za trpezlivosť.

Tess tohle ocenil(a).
  4. ZOHAN

ZOHAN User

Wapor, Sice dotaz byl směřován na Tess z nějakého důvodu, ale děkuji za vyčerpávající a rychlou odpověď.
    Spíše jsem chtěl vědět co se s tímto problémem děje, když Tess tady sbírala data a chtěla nám pomoci.
    Podle pravidel jste naši přímí spojenci s BP a když podpora nepodporuje, jsou hráči dychtiví po informacích, které nepřicházejí.
    Odpověď typu : sleduj kanály se dá vysvětlit různými způsoby že? Možná by to chtělo být více konkrétní?
    Jako neotravuj, nemám na tebe čas....
    Kdy pochopíte, že jste naši zástupci a hráči nemají jinou možnost komunikace.
    Nikde jsem neviděl jakékoliv vyjádření z BP ohledně nestability serverů a co s tím jako dělají, pokud neplatí, že stále vyšetřují....

5. Tess

Tess Board Administrator Team Darkorbit

ZOHAN,

důvod, proč jsem tehdy od hráčů sbírala informace a snažila se s řešením problémů pomoct, jsem už vysvětlila ve své předchozí odpovědi. Všechny získané informace jsem následně předala dál a dostala jsem potvrzení, že byly předány vývojářům.
    Bohužel žádné další informace k průběhu řešení v tuto chvíli nemám. Pokud bych je měla, samozřejmě bych je zde napsala. Pokud tedy žádné nové informace nepíšu, není to proto, že bych nechtěla, ale jednoduše proto, že žádné nemám.
    A k tomu, kdy pochopíme, že jsme vašimi zástupci – my to chápeme. Právě proto jsem se tehdy snažila pomoct a využít možnosti, které jako člen týmu mám. Zároveň ale musím postupovat v rámci svých pravomocí a informací, které máme k dispozici. Některé věci můžeme předat dál a snažit se na ně upozornit, ale jejich samotné řešení ani to, kdy k němu dostaneme další informace, už bohužel ovlivnit nemůžeme.