Diskuze: P.E.T. 10

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Neya, 22/11/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. PET-Moj pet ma ignoruje... sputim pet ,zacnem strielat npc a dam funkciu kamikaze -hned nato napise ze pet neni vbaveny lasery odveci.. chcem predsa kamikaze ,,HP PET je 3000hp dostatocne na spustenie kami,,PET nereaguje nasledovne vystrelim raketu na pet a on spusti kamikaze...problem ..

2. Kubino

Kubino Guest

Tak tu vidím problém v stránke softvéru, nie hry kedže mne PET funguje. Možností je viac, treba si skontrolovať javu a FP, taktiež využiť možnosť zmazania konfigurácii v hale a nanovo všetko do PET-a nahodiť. Nevyhadzuj to však ručne, zmaž celú konfiguráciu. Taktiež skúsiť iný prehliadač. Nenapísal si koľko má PET života v plnej hodnote, pretože ak má 50 000 tak 5% je 2500, 3000 je potom moc.

Neviem či by nebolo lepšie založiť tému v technických otázkach a riadiť sa Vzorový příklad nahlášení technického problému ve hře.

3. -xghost-

-xghost- User

Zdravim. Existuje (bude) klavesova zkratka pro kamikaze mod? V TT pruvodci jsem nenasel. Dik

pomstačernéhopantera tohle ocenil(a).
  4. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

5. -xghost-

-xghost- User

Jako to je narez to kamikaze v brane. V bete sibeloniti 2x, 3x bum a trictvrte jich leti do rohu... Je mi jasny, ze sem ted objevil to, co tu uz asi vsichni znaji :) Aspon, ze na kristallony to uz tak dobry nebude.

6. Punisher

-xghost- - ja osobne pouzivam kami na male krysy,sibelonity a obcas aj sibelony,ci deva a to hlavne v game.Kristaloni uz robia problemy v tej bete a v game pri kami,pretoze staci mensi lag a vedia ti dat peknu ranu,teda mozno aj IK(instant kill).A samozrejme to najtazsie kolo(asi zo vsetkych bran a kol) su protegity,hlavne v game su pekne zakerni a strielaju na velku vzdialenost,takze tam je fajn pouzivat kami co najskor a necakat moc,kym sa nahromadia bo to je potom moc vysoky dmg na ranu ;) samozrejme taktiky su rozne.

7. -xghost-

-xghost- User

Jo no, na kristallony to moc dobre nebylo. Hlavne ono mu to chvili trvalo nez bouchlo pote, co se to kami aktivovalo a mezitim mi vzdycky trochu popoletli. Abych tenhle jev neutralizoval, musel jsem vzdy letet pres ne, aby se vratili k PETovi a to kousli pekne.
    Nechapu, jaktoze se to nestavalo i u tech sibelonitu, kdyz jsou rychlejsi - mozna jsem je tocil misto tahal, uz nevim. Kazdopadne na kristalliny bude urcite taky super (koupil jsem az po nich). Gammu uz mam holt hotovou bez kami a novou jen tak delat nebudu, kdyz vidim tu zmet novych a mnohem lakavejsich bran.

Je dobre kami pouzivat i v jinych branach? Konkretne treba v zete?

8. Kubino

Kubino Guest

-xghost- ja kamikadze používam v každej bráne (okrem skupinovej a Hades, tie nerobím) kedže nechcem strácať čas zdĺhavým strieľaním. Priznám sa, že to tiež kosím s x2 a silnejšie NPC s x3 pri Seprome :(

Ak mi újde do rohu napr. 8 NPC pošlem tam PET-a, kamikadze však pomôže aj na oslabenie NPC s plným HP, je to v podstate zadarmo (premium) tým pádom mi stačí menej munície na zostrel všetkých NPC.

9. martin144

martin144 User

no newim asi to je hloupé ale slyšel sem že pet ovlivnuje ziskávání předmětů(HAVOC,HERCULES,LF4) muže to být pravda ??

10. martin144
    Jasně.Musíš mít ale v Petovi protokol na vyhledávání předmětů (HAVOC,HERCULES,LF4)...:D
    Taky jsem slyšel,že budou zelený designy na letouny a LF5...

Nesmíš věřit všemu,co kde slyšíš ;)

11. Kubino

Kubino Guest

Nakoľko PET nevie zbierať bedne nemá mať ako vplyv na ich zber, logicky :)

Btw. HΞℓℓ•Câηηση ono ale tie designy na drony mali byť :D

12. (-bobo-)

(-bobo-) User

Zdravim, keď si dám do peta protokoly menšej spotreby paliva bude to tak isto brať palivo? lebo ked si tam dam cez 10x mensej spotreby paliva lvl 3 tak za tie protokoly mi bude brať zase viac paliva ako keby som to nemal nie?

13. -xghost-

-xghost- User

Ano, tyto protokoly jsou naprosto k nicemu. Kazdy protokol ti zvysi spotrebu o 2, takze pokud mas PET na vysokem lvl, pripadne v nem mas narvano hodne mechanismu, tak se to asi lehounce vyplaci, ale navratnost je... no rekneme daleko v nedohlednu :)

14. Punisher

(-bobo-) - staci si precitat toto vlakno,lebo uz sa to tu pisalo o protokoloch,co znizuju spotrebu paliva.Len treba citat ;)

15. (-bobo-)

(-bobo-) User

Peta mam na 11 lvl a vylepseného iba na 8 a mám v ňom iba 1 pet mechanimus
    viac si tam nedávam, teraz chcem znížiť spotrebu este menej tak ked si tam dam tých 10 protokolov na spotrebu paliva tak ušetrím palivo či budem spotrebúvať viac?

Punisher je tu 12 strán a to je dosť čítania :)

16. Kubino

Kubino Guest

(-bobo-) ano pri 1 mechanizme a full protokoloch môže dôjsť k zníženiu spotreby avšak o tak banálnu hodnotu, že sa ti suma za kúpu protokolov vráti možno o rok aktívneho hrania (a to som povedal ešte optimistický odhad).

Ono ak sa ti nechce čítať nemôžeš očakávať, že sa niečo nové dozvieš. Na starom fóre to jeden chalanisko aj počítal kedy presne sa to ako tak oplatí, taktiež môžeš zobrať do ruky kalkulačku ty a spočítať si to, vzorec na výpočet je vo FAQ.

17. (-bobo-)

(-bobo-) User

takže sa to neoplati teoreticky?

18. Korben

Korben User

Ani prakticky.;)

19. MortySvK

MortySvK User

Hram tuto hru uz dost dlho :) ale zacal som hrat na CZ3 PETKU som si nehával na 8 LVL kedze nehram z premiom takze Kamikadze stoji 90 UCka co je v branach celkom v pohode ... + setrim palivo ale petka sa mi zacina dostávat na lvl 9 :D tak asi ju dám na lvl 15 ale oplati sa vobec bez premka s nou do brán atd? lebo viem ze má 10 laserov co isto dokupim sloty ale na paldku ked plasne 350U zaboli :) ... no poradte neviem co mám robit ... a + ci radsej plást petky na zvysenie HP pokupovat aby mi ju nezostrelili :)

20. Punisher

MortySvK - pokial nemas premko,tak by som ju radsej nechaval na nizsom lvly,pretoze 350 uri je fakt dost a nevraviac,ked ti ju mozu pukat na paladku nejaki ´´dobraci´´ alebo si mozes kupit premko :) HP by som moc ani nekupoval,to skor sloty na stity,aby si mal v nej viac stitu a viac toho vydrzi ;)