Diskuze: P.E.T. 10

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Neya, 22/11/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. MortySvK

MortySvK User

no asi ju nechám teda na lvl 9 to je oprava 120U to este prezijem v bránach :) ...
    ale stity asi ne lebo to zere palivko potom ... no ale este jedna vec ma zajima PEtka mi zbera na paladku pekne velku vzdialenost(LvL3) :) ... ale ked zbieram Bonus boxy tiez mám lvl 3 tak nic moc bez radarov kolko Radarov doporucujete na bonus boxy? ...

2. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Rozdiel je v radiuse,ze pri zbere surovin je o 500 vyssi nez pri zbere boxikov.Tak ja osobne mam 4 radary a to mi staci,celkom velku vzdialenost PET prejde vdaka nim.
    Najdi mi vo vzorci na vypocet paliva zmienku o navyseni spotreby vdaka stitom ako si pisal :rolleyes:
    1 + ( [Level PETa] * 2 ) + ( [Počet AI v PET] * 2 ) + ( [Počet mechanismů v PET] * 4)”

3. MortySvK

MortySvK User

o pardon :) ... tak to kupujem hned sloty,stity mám navyse v inventári paráda.4 Radary joj to zase 100K U :D no ok budem setrit ... dakujem

4. chcel by som vediet,ze to zameranie nepriatelov ma kedy pokritu celu mapu?kolko radarov musim mat? :)

5. Punisher

6. jaaj na to som zabudol :/
    co taka 3-7?

7. Korben

Korben User

»Mαяĸø«•ƒt•»Sαcяêd«Myslím že celú mapu ti nepokryje ani keď budeš mať obsadené všetky sloty. Ja mám tuším 10 alebo 11 radarov a na celú mapu to nestačí.

8. fuha :D
    korben kolko tak odporucas aby to malo efekt?

9. Korben

Korben User

Ja som nenapísal že to nemá efekt, len to nezaberá celú mapu, ale inak mi to stačí.:)

10. ale na zaciatok kolko by mi mali stacit

11. Punisher

12. Dostane P.E.T. xp za NPC které zničí kamkou?

13. »vojta«

»vojta« User

Když ho stihneš znova zapnout rychle, než se ti přičte odměna tak ano. Jinak ne, protože je vypnutej (zničenej).

14. Punisher

Naposledy upraveno moderátorem: 23/3/14
  15. Zdá se mi to, nebo z F.A.Q: P.E.T. 10 záhadně zmizela tabulka jak se pet expí při sestřelu NPC?

16. Punisher

17. Dana2404

Dana2404 User

Můžu se prosím zeptat, proč když mám s někým ponko, nebo spojko není barva peta stejná, jako barva lodi? Pet je přeci součást lodi mělo by to být označeno stejnou barvou ne? děkuji za odpověď

Naposledy upraveno: 5/4/14
    †Ðømïņùşş† tohle ocenil(a).
  18. Tak to by me taky zajimalo, proc pet sviti cervene u lodi, se kterou mam spojko, kdyz teg klanu tomu hraci sviti zelene...:eek: