Diskuze: Pirátské bedny

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Neya, 22/11/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. *Irenka49•™* designy na citu plus bývají taky v paymentu. Ted tam byli hned 2, jarní design a dusklight cita plus
    Takže to můžeš koupit a podpořit naši skvělou hru ;);););)

Cruenta†Ultionem a -baghira2- tohle ocenili.
  2. g0dstein

g0dstein User

Dobry den,neviem či sa moja otazka sem hodí alebo nie ale všimol som si z pravidla že niektoré akcie v hre,ako su napríklad apocalyptic bedničky su kratšie ako napriklad blue/red. tie su z pravidla dlhšie.

Je toto nejake pravidlo? alebo to tak je proste dane že obsidianky a apocalyptic su kratsie a tie modro cervene dlhsie? pride mi to zvlastne kedze nevidim dovod preco zbierat blue redky.

3. Tess

Tess Board Administrator Team Darkorbit

g0dstein příspěvek jsem ti přesunula do správné diskuze.
    Ono se to střídá každý týden. Stačí sledovat Kalendář

Delta-7925H a Punisher tohle ocenili.
  4. ZOHAN

ZOHAN User

Tess, Ono se to nestřídá každý týden, ale ty bedničky mají 11.-ti denní cyklus. V jednom cyklu jsou bedničky 4+4+3 dny na mapě a potom další cyklus jsou jiné bedničky o den kratší a tak se to střídá/viz. tebou zmíněný kalendář). Takže jednou za cyklus jsou obsidiánky 3 dny a potom 2x 4 dny. To samé platí i pro apok.(a i pro ostatní bedničky ve hře), takže si nemyslím, že by jako byly pořád na mapě červené a modré.:cool:

Naposledy upraveno: 13/5/24
  5. Tak tohle se mě dlouho nestalo :D :D

Sebrána apokalyptická kořist.
    Získal(a) jsi: Design letounu Havoc. [​IMG] [​IMG]

Vždycky mě padal jen buď celý apis nebo celý Zeus

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tohle ocenil(a).