Zpetná vazba Diskuze: Synchronizace a restarty ve hře

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Tess, 20/7/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. [​IMG]

Je možný do toho oznámení dávat datum? Já nevím, jestli mám dobře nařízený hodiny na fóru, ale z tohohle jsem zmatenej. Díky.

2. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

Delta-7925H souvisí to se změnou času.:)
    Popřemýšlíme o tom. ;)

ZOHAN nepiš prosím nesmysly. Tvůj příspěvek jsem smazala.

3. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Delta-7925H - oznamenie vyhadzujeme tak, ako je to v oficialnych emailoch. Kazdy tim to tak vyhadzuje.

upload_2024-12-12_13-16-35.png

Ako uz kolegyna pisala, ak mas nastavene ine casove pasmo, moze byt, ze ti ukazuje uz tym padom iny den vyhodenia. Mne to ukazuje, ze bol vyhodeni prispevok v utorok.
    upload_2024-12-12_13-12-6.png

Locker, Delta-7925H a Tess tohle ocenili.
  4. [​IMG]

Rozumím, i když to teda některý týmy dělaj jinak :)
    K rusákum na fórum občas jdu, protože maj asi bohatší kalendář...

Když je to takhle přes den, tak je to jednoznačný, ale u mýho skreenu je vidět čas po půlnoci a otevřel jsem to ráno. A to je podle mě matoucí. A i když to asi řeším jedinej, bylo by to super.

Jinak teda podle všeho jeden z nás má špatně nařízený fórum, jak píše Tess.

5. Punisher

Delta-7925H - to je podobne ako s tym, ze niektori vyhodia ofiko skor nez je urceny cas na vyhodenie ;) To sa musi prebrat s CM, aby sme vsetci postupovali rovnako. Tess nepisala nic o tom, ze to ma niekto spatne, pisala len, ze to suvisi s casovou zmenou a ja mam povodnu v pripade vyhadzovania oznameni a nacasovania, nech je to synchronizovane.
    Tak uz to takto funguje roky a nemali sme na to staznosti, ani ine timy, preto sa to neriesilo za cele roky. My nemozeme svojvolne menit oznamenia, ktore pridu ako ofiko centraly, mozeme prisposobovat a upravit FAQ, co je v nasej rezii, ale nie ofika.

Platan a Tess tohle ocenili.
  6. ZOHAN

ZOHAN User

Tess? A jak vysvětlíš tuto přesnou informaci v podání BP :
    O jakém časovém posunu se zde bavíme?
    Mi ty časy na foru u příspěvků taky ukazují nějaký zvláštní posun... Asi ztraceno v překladu.

7. Já nechci bejt prudič jak ten nade mnou, ale pokud ty používáš na fóru UTC čas a já teda UTC+1, pak teda žádám o postoupení vejš, aby se v oznámeních o restartech uváděl buď konkrétní den nebo datum oficiálně.

A ještě jedna věc, při oznámení o akcích (a vlastně i u restartů) jsou časy uváděný taky UTC+1, takže by se asi tady mělo pracovat taky v něm, ne?

Fakt se omlouvám, ale dost často (jako fakt hodně) hraju dopoledne a když vím, že je restart, upravím podle toho rozvrh hodin a některý NPC fungujou podle restartu, tak je to pro mě důležitý vědět.

Pozn.: A v tom eng screenu je teda TODAY, ale nevim, jestli to nebyl jen příklad :)

8. Punisher

Delta-7925H - ak to bude chodit oficialnou cestou datumovo, tak to budem pisat datumovo do centraly. Od CM zalezi, ci prijme to, aby posielala oficialne oznamenia datumovo ako je to aj pri akciach a nie dnes, zajtra podobne.
    Ako som uz pisal, dlhe roky sa to takto pise proste. Ked si niekto zmeni casove pasmo, tak mu to moze ukazovat samozrejme inak, ja to casove pasmo mam takto nastavene, pretoze davam vyhadzovat oznamenia na urcity cas, kedy sa to ma na forku zverejnit, nech to mam zosynchronizovane.

Je tam today, zalezi kedy to clovek zverejni. Toto nie je nasa platena praca, mame okrem toho aj riadnu pracu, toto robime vo volnom case a moze sa stat, ze niekto nestiha zverejnit danu informaciu hned ako pride, ale az neskor, ked je k dispozicii.

Locker a Tess tohle ocenili.
  9. Tess

Screenshot_1.png

Takhle to vysvětlím, protože tak dojde informace emailem.

10. Punisher: OK, díky za tvůj čas. Když tak holt kouknu k rusákum...

11. Tess

Delta-7925H nevěrníku :D
    Na to si dovolím reagovat. Kalendář nám chodí emailem a píšeme jen to co tam je. Proto tam nemáme napsané i ostatní akce jako na RU fóru a je to s toho důvodu, že pak se něco může změnit(např. event se nespustí) a čeští a slovenští hráči nedokážou pochopit proč je to jinak.o_O
    Proto píšeme kalendář, jak je napsané v emailu, aby jsme se vyvarovali zbytečných a rýpavých komentářů.
    Screenshot_2.png

Mimo veškeré akce jsou v oznámení o akcích. Naše CZ/SK fórum patří k jedněm z nejlepších herních fór.:)
    V RU týmu je daleko více lidí na správu fóra než zde a je to pochopitelné. Nemůžeš to srovnávat. ;)

12. Tess, já to nemyslel nějak zle. Já vaší práci tady cením, a fakt jsem přesvědčenej, že když už něco "chci", jsem konstruktivní. U toho kalendáře tam rusáci dávaj třeba ty 50% boostery na XP a čest a třeba když je akce, tak ji tam mají, že vidím, že je třeba do středy... To je celý. Na jiných fórech zas maj z kalendáře odkazy na FAQ, ale to třeba nepotřebuju :)

13. Tess

Delta-7925H já též ne, jen jsem ti to vysvětlila. :p

Stejně jsi pro mě nevěrník, protože zahýbáš na jiné fóra hry. :D

Už zde té debaty necháme. Veškeré další příspěvky, mimo téma diskuzního vlákna budou smazané. ;)

14. ZOHAN

ZOHAN User

Tess, A ten avizovaný restart byl v kolik hodin?

15. Tess

ZOHAN pokud měl být původně restart okolo 10 hodiny ranní a odložil se na další den, tak v kolik asi bude?:)
    Nějak nechápu kam tím míříš a čeho chceš docílit. o_O

16. ZOHAN

ZOHAN User

Tess, Ono to myslelo toto : #174

17. Tess

ZOHAN já myslela, že reaguješ na ten screen výše.
    Máš to tam napsané ne? Okolo 4:00 CET.
    Promiň, ale opravdu nechápu proč se na to ptáš. Něco mi uniklo? o_O

18. ZOHAN

ZOHAN User

Tess, Proč se na to jako ptám, Nic tě nenapadá'?
    Třeba jakože se nic právě kolem té zmíněné hodiny vůbec nic jako nedělo?
    Možná nějaká synchronizace proběhla na pozadí, když nejmenovaný program měl update, ale avizovaný restart neproběhnul? Nebo ano, když se k tomu jako obvykle mrs. Saimon ani nevyjádřila na DC.
    https://ctrlv.cz/kVaC

19. Tess

ZOHAN promiň, ale většinou kolem 4:00 ráno spím a nečekám na restart hry. :eek:
    Nám žádné synchronizační poznámky nepřišly a ani na DC nic není, takže nevíme co dělali a nebo nedělali.
    Jaký nejmenovaný program měl update? Nenarážíš náhodou na nějaký nepovolený program, že ne.
    Kruci to by nám ještě scházelo, aby si uživatelé těchto nepovolených programů začali stěžovat na fóru hry, že neproběhl restart.:eek:
    Promiň to vůbec nesouvisí s tebou, jen jsem se na tím zamyslela, jaký by to bylo, kdyby se to stalo.:) To už by jsem opravdu šla do pryč s týmu. :(
    Jak s tím souvisí, že Saimon dala obrázek na DC?o_O Pokud by byly nějaké informace, tak jsou vždy místnosti annoucements úplně nahoře.

20. ZOHAN

ZOHAN User

Tess, Asi jsem si naivně jako jiný spoluhráč na discordu myslel, že když něco BP dopředu avizuje, že se to i uskuteční a pokud ne, tak že se k tomu snad i někdo nějak vyjádří, ale chápu, je to předce BP a zbytek je interní a vy nemáte informace.
    https://ctrlv.cz/3kEy