Diskuze: Technologické středisko (Tech Center)

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by Belgam, Dec 8, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. |Oromë|

|Oromë| User

Způsobí celkově až 10.000 škod na maximálně 7 cílech v dosahu.

Prvy ciel dostane 10K dmg, kazdy dalsi ciel dostane o trochu menej, cize kazdym uderom sa to ako keby oslabuje.

Ako je to zaujimava vec, ale najmenej uzitocny tech.

-baghira2- likes this.
  2. Bolo by dobré tomu pridať dmg. Nech to má ránu ako poriadny blesk!. :D

-baghira2- likes this.
  3. zdravím...mám dotaz...dnes už podruhé jsem si přímo za U zakoupil Hi-Tech Přenos energie, před chvílí 2 ks. V bilanci vidím 2x odečet uridia, ale jak na herní mapě, tak v Hi-Tech centrum mám jen jeden. Kde by mohl být problém?

4. Foяmi

Foяmi User

Relog nepomohl?

-baghira2- likes this.
  5. nepomohlo zatím nic...zkusím to znova, ale dal jsem jeden vyrábět normálně, tak až pak

6. |Oromë|

|Oromë| User

»¤FIREHONZAJS¤« No skusil som to teraz testnut a tech prenos energie sa okamzite pripisal. Takze o globalnu chybu asi nepojde.

Ak by relogy a cistenie nepomohli, mozes skusit napisat na podporu nech sa na to pozru a pripadne ti vratia uridium za nepripisany tech.

-baghira2- likes this.
  7. takze retazovy impulz trva len jednu sekundu?

-baghira2- likes this.
  8. Sentiero

Sentiero User

SSCUltimateAero ano. Nefunguje to jako singularita, že by to dávalo každou sekundu dmg. Zkrátka NPC/ hráč dostane dmg např. 7000 a konec. Je po hi-techu.

-baghira2- likes this.
  9. |Oromë|

|Oromë| User

SSCUltimateAero Na vysvetlenie, je to nieco ako blesk. Jeden uder zasiahne ciel a tech konci. Ak je cielov naookolo viac, potom je to taky retazovy uder, ktory sa postupne oslabuje, no stale len jeden uder.

-baghira2- likes this.
  10. hmm tak to asi zbytocny tech

-baghira2- likes this.
  11. -baghira2-

-baghira2- User

Ani nie.

Reťazový impulz sa skôr hodí slabším hráčom s horšou výbavou, ktorí robia svoje prvé GG:
    ako Alfa a Beta.

Svoju úplne prvú Alfu som dal na cz1 aj pomocou niekoľkých reťazových impulzov, veľmi
    mi pomohli do posledného kola s 30 rozzúrenými protegitmi naraz. Vtedy som nemal
    LF4 na 16 úrovni a ani peta na 7 lvl. ako teraz, a dal som to. Práve dostatok urídia na
    výrobu 5 reťazových impulzov rozhodol o splnení brány Alfa.

- takže predom tento tech neodpisuj. & je veľmi užitočný pri získaní titulu Smrtiaci ako blesk.

EDIT: Mιℓσš•CZ[ŁσŴ] to ma vtedy nenapadlo. Vďaka za pripomienku.

Na cz2 v poslednú sobotu 19 novembra 2016, som GG Alfa riešil kamínou:
    promérium do laserov. Bez žiadnych reťazových impulzov. A vyšlo to aj s
    protegitmi, pretože kamínu som si šetril a použil, výlučne proti ním.

Last edited: Nov 25, 2016
    Cruenta†Ultionem likes this.
  12. Dnes ti stačí kamikadze u peta na bránu, takže tam není Řetězový impuls vůbec potřeba. Navíc jsou potřebnější věci v hi-techu.

SSCUltimateAero likes this.
  13. *Firefox1*

*Firefox1* User

Dnes jsem zjistil že mám v tech.lodě boj.opr.robota2 - 2ks, ví někdo jak jsem k němu přišel ? :eek:

-baghira2- likes this.
  14. Punisher

Punisher User

15. *Firefox1*

*Firefox1* User

aha tak to bylo z minulé akce, ani jsem o něm nevěděl :) dík

-baghira2- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.