Diskuze: Útok HITACŮ

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Leon, 22/11/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

RimmaKillDieBeat losuje se vždy po skončení akce. ;)
    Takže chceš říct, že ti chybí 1000 kapslí do loterie? o_O Bohužel zde na fóru hry to nemáme jak ověřit.
    Pokud jsi přišel o kapsle tak si prosím napiš na podporu hry, kde se na to kolegové podívají.

ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®► tohle ocenil(a).
  2. Tess

Na podporu jsem psal, ale akce končí za 2 dny a mám neblahý pocit, že to jaksi prošvihnu.

tady je screen z 25.8.2029
    https://ctrlv.link/shots/2025/08/29/IEDX.png

zde je screen z dneška,

https://ctrlv.link/shots/2025/08/29/ibV2.png

a tady screeny z bilance o nákupu
    https://ctrlv.link/shots/2025/08/29/0uf5.png

Edit.

Kolega z klanu má naprosto totožný problém, takže očividně nebudu jediný.

https://ctrlv.link/shots/2025/08/29/rHes.png
    https://ctrlv.link/shots/2025/08/29/Fnvj.png

Naposledy upraveno: 29/8/25 v(e) 5:09 PM
  3. Tess

RimmaKillDieBeat jak jsem již psala, zde s tím nic neuděláme. Budete muset počkat na řešení podpory hry.
    Zatím nikdo nehlásil, že by někdo z hráčů měl podobný problém jako ty s kolegou z klanu.o_O

4. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Vidim, ze si si dal zalezat na tom, prejdem si to a verim, ze tam bude dost toho na pouzitie do feedbacku ;) Je fajn, ked je to takto prehladne napisane.

5. ZOHAN

ZOHAN User

Celá loterie je scam na hráče a vždy jim na to celé zase skočí....Prostě to není transparentní a hráč si nemá možnost nic ověřit? Proč?
    A pokud ne, jak vysvětlí BP, že účty které jen logují kvůli kalendáře mají nějaké kapsle na výměnu, když nelítají mimo mapu 3-1?

6. Punisher

7. ZOHAN

ZOHAN User

Punisher, Omlouvám se ti za neúplnou informaci, kterou jsem zde napsal. Tak to doplním a pro jistotu upřesním. Psal jsem o tom, že některé účty logují jen a pouze na mapu kvúli denního bonusu v kalendáři, prodají kameny, pošlou výpravy a odlogují. Nelítají, neplní úkoly, nekupují kapsle a i tak mají kapsle v loterii?
    Jak tohle BP vysvětlí? Nepovedený script od nich, nebo využívám nějaký tajný bug?
    transparentní loterie, opravdu, hlavně že se dají koupit kapsle za reálné peníze a nazývají to loterie?
    asi mají v německu jiné loterijní zákony no....

8. Punisher

ZOHAN - pokial mas pocit, ze niekto vyuziva nejaky bug, lebo si nekupil ani nijak neziskal kapsule a predsa ich ma, tak kontaktuj podporu hry, nech sa na to pozru alebo to nahlasia, aby sa na to pozreli vyvojari.

9. Tess

ZOHAN a není třeba možné, že kapsle zůstaly z minulé akce? Jen takový nápad.
    Je to nepravděpodobné, ale může se stát, že hráč zapomene a nepromění vše. ;)
    Pokud vím tak ti zůstává část hádanky do další akce pokud jí nedokončíš a taky vím, že nikde není napsané o vymazání zbylých kapslí.
    Možná s tím nikdo nepočítá, protože každý si vždy kapsle přemění. :cool:

10. ZOHAN

ZOHAN User

Tess, zajímavé konspirační teorie
    V minulosti jsem si dokonce pár kapslí s vidinou možné výhry zakoupil za real peníze, hned jsem je nevyzvednul a potom jsem to z důvodu hospitalizace nemohl využít a při začátku další akce jsem doufal, že ty kapsle tam budou a nebyly.
    S touto akcí je tolik problému a BP to nikdy neřešil.
    P.S. Určitě jsem kapsle nezapomněl proměnit a pokud se pamatuju správně, tak minule byl i opravný kupon s kapslema i pro neaktivní účty, takže hráči byli nadšení, že má každý účet kapsle a za nic.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

11. Tess

ZOHAN to je dlouhá minulost asi, co vím tak minimálně 2-3 roky se dají kapsle koupit i za uridium.
    Není to konspirační teorie, ale možné vysvětlení proč ti kapsle zůstaly.;)

12. Původně jsem to chtěl připsat až zítra po akci, ale pro mě už to asi skončilo.

x Hitac Underling a Hitac Underboss

- Odměny -
    Na 1-8 mi padalo z Underlinků třeba 16 (nebo 18, blbě vidim) EE , viděl jsem i 111U a z bosa mi pak vypadlo 19U. Příklad. Celkem nevyvážený si myslim.

x Klíče bitevní permanentky

- Cíle na škody Hitaca -
    zkusil jsem to dneska. Trefil jsem Hitac 2,5. Po dostřílení jsem lítal jak pitomec po mapách a po půl hodině to vzdal, protože mě přestalo bavit čekat než někde vyskočí další.. Opravdu to dnes lítá málo lodí, takže než se odstřílej Opiniony, trvá to. S tou 2,5 jsme dojeli ze 3-4 na 2-3. Takže na bojovkách, než bych se dostal na škody do Hitaca, bude to taky aspoň 20 minut. Jsme na hodině a nevystřelil jsem si.

Zbydou mi tak 3 nesplněný cíle, který má splněný uplně každej automat na Orbitu. Smutný!

x Honba za prestiží

- Odstranění minulejch titulů - Pokud to event a půl nechali a pak prozřeli, aby přiznali, že je to chyba (což loni nepřiznali), vlastně omylem vylepšili akci. Po stažení to přestalo bejt zajímavý. Dovolím si to tvrdit jako vítěz první série a možná i tý druhý (sesadit mě už může jen nejlepší loď na serveru a ta většinou v neděli lítá jinde).

× Ve verzi s víc titulama nebylo jasný, jestli je chycenej správnej titul a mělo pořád smysl na tu mapu skočit. Teď když jsem viděl, že někdo titul někde má, už jsem věděl, že drží správnej. Takže si stačilo na začátku najít mapu, trefit Paragon a půl hodina byla jistá. A s velkou pravděpodobností po chvíli titul na mapu vrátili. Od stažení těch starejch jsem prostě byl na jedný mapě a titul si manažoval :cool: a střílel Undery s Bossama.

A za celou dobu po mě nikdo nevystřelil. Před tím mě naháněl každej, komu jsem to vyfouk někde před nosem, protože na tu mapu skočili, že jo. Já jsem občas taky někoho titulu zbavil. Bylo to prostě s víc titulama akčnější. I kdyby byl vždy jen z předchozího roku, protože za 5 let už by to byl asi uplně chaos :D

Naposledy upraveno: 31/8/25 v(e) 3:54 PM
    Hrabě_von_Morava a Punisher tohle ocenili.