Zpetná vazba Diskuze: Zintenzivnit–Vylepšení hvězdné úrovně děla

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Tess, 2/9/26 v(e) 9:00 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tess

Tess Board Administrator Team Darkorbit

2. Zeptám se, ty děla "určeno pro konkrétní loď" jde získat ze hry, nebo jenom platební sekce? V tý časově omezený loterii, nebo co to je, asi vyhrát jde, ale žetony jsou jen za real peníze. Přehlíd jsem nějakou možnost?

3. nero3

nero3 User

no já je viděl jen za peníze
    a to se zatím objevi jen na určitou loď
    teď:
    Energo-Nidhogg-Spearhead-Plus....... za cenu 6.890,-Kč

A pak k tomu ještě potřebuješ 4x LEG-Nidhogg a 10k urka .... a za to vš pak vyrobíš jedno dělo :)

a pro zintezivnění asi budeš potřebovat dvě
    No neber to, to je zadarmo jen cca 14.000,-Kč

pepan70 a Delta-7925H tohle ocenili.
  4. Jako dokud to bylo tak, že to sice trvalo, ale dřív nebo pozdějc jsem dosáhl ze hry na něco, co si jenej koupil hned. OK. Je to nekonečná hra a po víc jak šesti letech ještě nemám ani zdaleka vše, co jde získat ze hry. Ale tyhle nový děla, který zas zvedly DMG do jiný galaxie, a ze hry na ně není šance, mi to už přijde trochu moc.

K těm 4 LEG se dopracovat dá. Bude to trvat, ale dá. K těmhle "konkrétním" zatím cestu (ze hry) nevidím. Neříkám, že jim nedávám žádný prachy, ale výbavu si za reálný peníze prakticky* nekupuju a v řádech tisíců, to fakt ani omylem. Nevim no. Za mě je tohle mínus pro hru a třeba i pro mojí motivaci.

Koupil jsem si onehdá balíček s mechanismy do petky. Ten heat, abych pak zjistil, že je k ničemu a proti tomu o level níž ten rozdíl není znát. To bylo poučení, že co nevypadne ze hry, prostě nemám. Krom prémiových výhod a občas boosterů jsem kupoval už jen Sezonní a jestli ji upravili a nedám ji, už si nekoupim ani tu. I to co jim dávám já, je moc a za hru plnou matů si to nezasloužej...

pepan70, nero3 a Hrabě_von_Morava tohle ocenili.