Zpetná vazba Diskuze: Zkoušky Trojice

Diskuze na fóru 'Diskuze o hře / zpětná vazba' zahájená uživatelem Tess, 27/1/26 v(e) 11:46 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tess

Tess Board Administrator Team Darkorbit

2. Jeden skok jsem měl, skočil do tý na 1-8 (Jednoduchá). Solarisku stačí nechat na středu a počkat, až to doletí a schopka všechno vyřeší. V odměně jedno slabý dělo a nějaký věci, co zatím nevidim, kam se připsaly a co a kde dělaj. Už je toho tolik, že to přestává bejt zábava, ale vyloženě práce...

Ze hry další skok pořešit nejde a v obchodě je to jen za živý peníze? Nebo?

3. Tess

Delta-7925H každá mapa umožňuje jeden bezplatný pokus o výzvu denně, který se resetuje v 00:00 serverového času.
    Pak je další možnost a to si žeton Trojice koupit.

4. Do tý na 1-1 mě to nepustilo pak. Jdu to zkusit znova.

Edit: Ono to spíš je, že jeden může jen do jedný brány zadarmo, jen je jedno, jestli spodní nebo vrchní (něco jako Plutus), ne?

To x1 znamená co? Že ten kupon potřebuju, nebo že ho mam?

Naposledy upraveno: 28/1/26 v(e) 2:02 PM
  5. Tess

6. [​IMG]

Jo. Tak tohle vim naprosto přesně, že si nekoupim. A začínají to docela přehánět s přidáváním věcí jen za živý peníze. Evidentně to ale lidi kupujou, takže asi vědí co dělaj. Tohle pro mě už není.

7. Tess

Ano mělo by to tak být, že máš jeden vstup denně zadarmo. Jen právě čekáme na ten překlad-je možné, že došlo i k nějaké úpravě.

To znamená, že potřebuješ 1x žeton-proto je červeně označený.

Tak byla to odpověď na tvou otázku. Je i možnost využít platební oblast a chápu tvůj názor, že to pro tebe není. Taky nejsem fanoušek. Kdo ví, je možné, že bude i bonusový kód jako tomu bylo u brány Fiesta. To je pouze jen spekulace a uvidíme co nám přinesou následující dny. :)

Delta-7925H už došlo FAQ - Zkoušky Trojice

Naposledy upraveno: 28/1/26 v(e) 4:18 PM
    Delta-7925H tohle ocenil(a).
  8. A kvůli tomuhle stojí ten pas sedum stovek živejch peněz? OK.

9. Tess

Delta-7925H to netuším.
    Můžeme pak poslat návrh, aby byla možnost ho koupit za uridium-jako to je i u Sezónní a bitevní permanentky.

10. co vím tak skoro každej má Tr payment jak se každej chlubí.. takže mají vše za pár drobných...

11. Sygauras

Sygauras User

Udělala jsem Trinity na 2-8 ale na 2-1 mě už ukazuje že potřebuju kupon.
    Tak jak je to se vstupem 1x denně na obou mapách ?

12. Tess

Sygauras je jedno ze které mapy jdeš x-1 nebo x-8, není mezi tím rozdíl.
    Pouze jednou denně je bezplatný vstup do brány a resetuje se v 00:00 času serveru.

13. Sygauras

Sygauras User

14. Tess

Sygauras chápu jak to myslíš, ale není tam chyba. Vysvětlím to.
    Jsou dvě mapy (dvě verze) v této bráně-Pekelně ohnivá aréna a Genomová aréna. V každé můžeš získat jiné věci viz citace z FAQ níže.
    To znamená, že zítra (čtvrtek) bude dostupná mapa-Genomová aréna. Pouze v neděli budou přístupné obě dvě a je jen na tobě kterou si vybereš. Souhlasím, že v objemu velkého množství informací o nové akci to může být pro některé hráče matoucí, popis mapy-mapy ve hře a pak i mapy-verze arény. Proto zde máme diskuzi kde na případné otázky odpovídáme. Doufám, že je vysvětlení dostačující.:)

Delta-7925H a Hrabě_von_Morava tohle ocenili.