DO na tabletu ?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Kenny, 24/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Kenny

Kenny User

Dobrý den, mám tablet iconia A1
    Můj dotaz zní : Rozjede DO mapu ? Díky

2. Spartakus

Spartakus User

Není nic jednoduššího, než to zkusit. ;) Záleží, na tom, jestli má dostatečný software a hardware.

3. tisa8

tisa8 User

Píše Mi to, že nemám flash

4. Filthy16

Filthy16 User

Na tabletu DO nejde, alespoň mě ne, a stejně pochybuji že by tak jednoduchý přístroj utáhl tak náročnou hru :D

5. Peter_Quincy_Taggert tohle ocenil(a).
  6. GORMO

GORMO User

Hodne bude zalezet na operacnim systemu. Pokud bude tablet "umet" klasicke windows 8, tak to na nem rozhybes. Pokud mas jiny operacni system treba android - tak na to rovnou zapomen - tyto operacni systemy jiz flash player od adobe nepodporuje.

7. Kubino

Kubino Guest

Tak ide o to, čo od toho čakáš. Na mapu sa dostal kolega aj na mobile avšak maximálne predal suroviny. Ak chceš lietať, na to rovno zabudni, nie je ešte taká doba, resp. nie je taký tablet. Pre tých, čo mi sem začnú písať o 4 jadro tabletoch najprv si prosím naštudujte niečo o tých jadrách a tabletoch :)

Čo sa týka toho FP síce podporovaný nie je ale ak to hodíš do googla (FP pre android) nájde ti stránku, kde sú všetky vyrobené verzie, po inštalácii to hru pustí, nepotrebuješ na to žiadny prehliadač s podporou FP. Neviem kde ste zobrali, že ak niekto niečo už nepodporuje nejde to do zariadenia dať ;)

Ako som však povedal, max na predaj surovín.

8. Kubino

Kubino Guest

Ano v tom vlákne som to popísal v celku jasne :) Presne ako píšeš, len málokto to pochopí.

Dúfam, že autor si v naších postoch odpoveď nájde.

9. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Myslim,ze tema bola dostatocne zodpovedana,avsak autor aj napriek tomu,ze bol na fore si nenasiel chvilku na odpisanie v jeho zalozenej teme,preto ju uzatvaram ako zodpovedanu.

Zodpovedane,uzatvaram,LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.